Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler >  Lang
Bridesire tilbyr mer enn 1000 stiler av aftenkjoler lange å velge mellom. ❤ Bla gjennom vår nettside i dag for å finne din perfekte selskapskjoler lange. Kjoler er nå tilgjengelig på Bridesire på utrolig pris!
Visning 1 til 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Trompet / Havfrue Kjæreste Sweep slep Ermeløs Sateng Organza Kjole

  Jeg hadde gitt opp å finne en brudekjole som jeg elsket og hadde råd til før jeg kom over Bridesire-nettstedet som gjorde et Google-søk. Det var det beste klikk jeg noensinne har laget! Jeg fant prinsessen kjole av drømmene mine i min størrelse og til en bra pris. Min manns kjeve droppet da han så meg komme opp midtgangen. Det droppet igjen da jeg fortalte ham hvor mye det kostet i resepsjonen. Jeg fikk for mange komplimenter til å telle og kunne ikke vært lykkeligere.

  Kunde: Beatrice Dato:08-08-2017

 2. Shift/ Kolonne V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Kjole

  Har nettopp kjøpt min brudekjole ONLINE fra Bridesire !!! Jeg vet ikke hvorfor folk er redd for å kjøpe kjoler online hvis butikken er ærverdig! Jeg endte opp med å chatte med kundeservice før jeg handlet og de fortalte meg at deres kjoler er a) håndlaget og b) bli inspisert mer enn en gang før de blir sendt ut. Prisen er så lav, jeg visste at jeg måtte gå for det! Jeg føler meg veldig trygg på at dette kommer til å bli kjolen til drømmene mine! Jeg er på college og på et budsjett, så jeg trengte noe som gjorde at jeg følte meg vakker at jeg ikke måtte stresse på prisen. Jeg endte med å finne en full lengde, lacy, prinsesse ball kjole for under $ 300! Jeg er veldig spent på min store dag og kan ikke vente med å tømme min hubby å være over prislappen! Han kommer til å tro at jeg brukte en formue haha ??!!!

  Kunde: Karen Dato:19-08-2017

 3. A-linje V-hals Sweep slep 3/4 Erme Lengde Stretch Sateng Kjole

  Bridesire er et fantastisk sted å handle for din drømmekjole. Jeg bestilte min brudekjole på deres nettsted. Jeg ga dem mine målinger: Jeg er 15 oppe og mitt midje størrelse er 8. Du kan ikke forestille meg hva jeg fikk! Nøyaktig de samme målingene jeg ga dem. Jeg var faktisk fornøyd med kjolen min. Materialene som ble brukt var veldig briljante og kjoleet var godt passende, det var utenfor mine forventninger, siden jeg tidligere hadde kontrakt på et annet selskap for en kveldskjole, men som de senere endte opp med å gi meg noe som ikke var passende og hadde enestående farger, Noe helt annet enn det jeg hadde bedt om. Men på Bridesire var alt perfekt, velegnet og matchende farger. Leveringen var også fantastisk som det kom to uker før bryllupet mitt. Kaster opp for Bridesire for den gode jobben du gjorde på min brudekjole.

  Kunde: muriel Dato:30-08-2017

 4. A-linje V-hals Court slep Halv-ermet Chiffon Kjole

  Du kan ta dette som et råd eller en bekjennelse, men Bridesire er eksperter i å designe prom kjoler. I forrige uke var det min dato, og jeg ville se så vakker ut som den mannen jeg elsker. Av denne grunn bestemte jeg meg for å bestille kjolen fra Bridesire. Utrolig, kjolen kom en dag før forventet fraktdato, og på å åpne pakken og prøve kjolen, var jeg mer enn glad for at den kom med de samme målene, fargen og sømmen var perfekt. Igjen, takk for det gode arbeidet, og jeg skal kjøpe en annen snart!

  Kunde: Andrea Dato:10-09-2017

 5. A-linje Høy hals Sweep slep Ermeløs Taft Organza Kjole

  Det er ikke noe bedre at når du kan jobbe med en pålitelig tjenesteleverandør som verdsetter din mening. Vel, dette var tilfellet da jeg sist jobbet med Bridesire for produksjon av kjoler til bryllupet mitt. Min kone og jeg var tungt slått ned med de ulike aktivitetene som var involvert i planleggingen av bryllupet, og vi måtte ty til assistanse for arrangementet å løpe jevnt. Bridesire var langt en av de beste tjenesteleverandørene siden de leverte høy kvalitet kjoler til bruden og hennes følelse. Best av alt, ikke bare var deres prissettpakker rimelig, men de sørget også for at alle kjoler passer perfekt til alle damene. Du er den beste, og jeg kommer tilbake for mer snart.

  Kunde: Elena Dato:21-09-2017

Beste Tilbud