Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler >  Lang
Bridesire tilbyr mer enn 1000 stiler av aftenkjoler lange å velge mellom. ❤ Bla gjennom vår nettside i dag for å finne din perfekte selskapskjoler lange. Kjoler er nå tilgjengelig på Bridesire på utrolig pris!
Visning 1 til 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Høy hals Sweep slep Ermeløs Taft Organza Kjole

  Det er ikke noe bedre at når du kan jobbe med en pålitelig tjenesteleverandør som verdsetter din mening. Vel, dette var tilfellet da jeg sist jobbet med Bridesire for produksjon av kjoler til bryllupet mitt. Min kone og jeg var tungt slått ned med de ulike aktivitetene som var involvert i planleggingen av bryllupet, og vi måtte ty til assistanse for arrangementet å løpe jevnt. Bridesire var langt en av de beste tjenesteleverandørene siden de leverte høy kvalitet kjoler til bruden og hennes følelse. Best av alt, ikke bare var deres prissettpakker rimelig, men de sørget også for at alle kjoler passer perfekt til alle damene. Du er den beste, og jeg kommer tilbake for mer snart.

  Kunde: Elena Dato:21-09-2017

 2. A-linje Stroppeløs Sweep slep Ermeløs Organza Kjole

  Bridesire er veldig effektivt! Jeg var i stand til å legge en ordre veldig enkelt, og jeg fikk alt jeg ønsket mye raskere enn jeg ville ha forventet. Dette er bare den slags nettbutikk som folk vil ha.

  Kunde: Mary Dato:06-10-2017

 3. Shift/ Kolonne Spaghetti Snorer Sweep slep Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Jeg visste ikke engang hva jeg ønsket for en promkjole. Da så jeg hva de hadde på Bridesire, og jeg visste automatisk hva jeg ønsket! De har flotte kjoler her!

  Kunde: Johanna Dato:21-10-2017

 4. Shift/ Kolonne Kjæreste Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Min Bridesire kjole kom med en gang! Jeg var så engstelig for alt som gikk etter planen for bryllupet. Bridesire virkelig kom gjennom for meg, selv om bryllupet planlegger ikke, hah!

  Kunde: Kathrin Dato:05-11-2017

 5. A-linje Av-skulderen Gulvlengde Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Da jeg ble fortalt om arbeidspartiet, var det ganske kort varsel og jeg hadde ikke en kjole. Min venn fortalte meg om Bridesire og sterkt anbefalt det. Jeg gikk raskt på nettet og lagde bestillingen min på en vakker blå kjole. Frakten var rask, og jeg så varm på festen, Bridesire er best, og jeg lover å kjøpe flere klær fra deg.

  Kunde: Mirela Dato:20-11-2017

Beste Tilbud