Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler >  Lang
Bridesire tilbyr mer enn 1000 stiler av aftenkjoler lange å velge mellom. ❤ Bla gjennom vår nettside i dag for å finne din perfekte selskapskjoler lange. Kjoler er nå tilgjengelig på Bridesire på utrolig pris!
Visning 1 til 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Av-skulderen Gulvlengde Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Da jeg ble fortalt om arbeidspartiet, var det ganske kort varsel og jeg hadde ikke en kjole. Min venn fortalte meg om Bridesire og sterkt anbefalt det. Jeg gikk raskt på nettet og lagde bestillingen min på en vakker blå kjole. Frakten var rask, og jeg så varm på festen, Bridesire er best, og jeg lover å kjøpe flere klær fra deg.

  Kunde: Mirela Dato:20-11-2017

 2. A-linje Av-skulderen Ankel-lengde Kort Erme Taft Kjole

  Jeg ville virkelig finne den perfekte promkjole, og jeg kunne egentlig ikke finne noe på de fleste nettsteder. Da jeg endelig fant den perfekte kjole på Bridesire, fortalte jeg alle vennene mine med en gang. De elsker sine kjoler også!

  Kunde: quinty Dato:05-12-2017

 3. Trompet / Havfrue V-hals Gulvlengde Sweep slep Kort Erme Sateng Kjole

  Vi skulle gå på tur i Tyskland med sjefen min, så jeg trengte en kjole som ville bringe den skjulte skjønnheten i meg. Etter å ha sett utrættelig på internett kom jeg over Bridesire, og bestemte meg for å prøve det, siden kundene var positive. En dag før avreise kom pakken og da jeg åpnet den, fant jeg ut at det var akkurat det jeg lette etter. Takk mye Bridesire for å få meg til å oppnå mitt utseende!

  Kunde: Hilde Dato:20-12-2017

 4. A-linje Halter Gulvlengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg elsker stoffet jeg fikk med min Bridesire kjole! Det føles bare bra mot huden. Jeg kunne bruke denne kjole hver dag, og jeg ville hvis jeg ikke var så bekymret for å ødelegge den.

  Kunde: Carolin Dato:04-01-2018

 5. A-linje En Skulder Gulvlengde Ermeløs Taft Kjole

  Vi hadde laget to ordrer for prom kjoler fra Bridesire. Selv om det var bekymret for utfallet, var sluttproduktet bare utmerket. De var av høy kvalitet, og laget nøyaktig til våre målinger. Faktisk kom de bedre enn de på bildene. Jeg må personlig si at de overgikk forventningen jeg hadde, noe som betyr at Bridesire er mitt eneste valg når det gjelder shopping av klær!

  Kunde: Sevda Dato:19-01-2018

Beste Tilbud

Selskapskjoler lange

Langkjole - elegante følgesvenner til spesielle anledninger

Langkjole er de ideelle følgesvennene til svært spesielle anledninger. På festivalen, på en elegant galaaften eller ved et festlig bryllup, kan du ikke gå galt med de lange robes. I utgangspunktet er de egnet for alle danseventyr og festivaler i en spesielt elegant setting. De lange kjoler er tilgjengelige i en rekke farger og design, slik at hver kvinne kan finne en modell som passer henne. Oppdag romantisk lekne modeller med delikat blonder og fint broderi, minimalistiske kjoler med en klar form og farge eller ta tak i pompøse kjoler med glitrende rhinestones og paljetter. Selvfølgelig er det også stilige ballkjoler som overbeviser med klassiske og tidløse design, slik at de kan kombineres igjen og igjen.

Kjole i drømfargen din

Kjole er tilgjengelig i mange attraktive farger. Hvis du er ute etter en klassisk modell som du fortsatt kan bruke på mange år, er de godt anbefalt med en subtil, naturlig farge. Kjole i beige, mørkblå eller bordeauxrød ser veldig elegant ut og er fantastisk tidløs. Veldig moderne og samtidig veldig glamorøse modeller som finnes i skinnende metalliske farger. I tillegg til sølv, gull og kobber skinner også trendfarger som rød eller midtblå. Real fashionistas, som liker å bli det fasjonable senteret, kan tiltrekke seg all oppmerksomhet med en kveldskjole i en signalfarge. Lysebrun eller lyse oransje, for eksempel, er for øyeblikket veldig mye i vogue. Hvis du elsker det minimalistiske utseendet, velger du en vanlig svart eller hvit kjole. Ekte romantikere, derimot, kan pakke seg inn i kveldskjoler i myke pastellfarger. Mykrosa, magisk mintgrønn eller edel lilla setter tonen.

Ulike stiler med et blikk

I tillegg til fargen selvfølgelig spiller formen en viktig rolle i kjøpsbeslutningen. Kjole er tilgjengelig i mange passer. Topless modeller med korsett og flared skjørt ser veldig klassisk og feminin ut. De konfronterer feminin kurver og skiller dyktig din décolleté. Real fashionstas kan forårsake røre med de såkalte havfrue kjoler. Dette er modeller som er veldig formfeste. Kjolen åpner bare om høyden på midten av kalvene og ser ut som en fin. For dans er disse kjoler mindre egnet, men de ser veldig stilig ut. For en ekte prinsesse ser klærne fra litt fallende stoffer i empire kutt ut, perfekt. Delikat blonder og dekorativt broderi gir disse modellene noe bestemt. I tillegg skjuler Empire cut også en liten mage. Hvis du foretrekker det ekstravagant, ta en titt på uvanlige kjole med lav hals eller asymmetrisk hule. Selv kjoler i one-skulder-utseendet gir en vellykket blikkfanger. Sexy og forførende, det kommer med modeller med utskjæringer på skuldre eller hofter. Det er ingen begrensninger for mulighetene. Skulle ikke være den riktige modellen for de mange lange kveldsklærne, så kan du selvfølgelig bestemme kort selskapskjoler.

Kombiner kjole på riktig måte

Bare med det riktige tilbehøret, vil kvelden se komplett. Kjole er best kombinert med høye hæler. Om sommeren kan du også ta med sandaler. Hvis du ikke vil gjøre uten flate sko, så er ballerinas et godt valg. De taler en smal fot og harmoniserer fantastisk med lange kjole. Ballkjoler og kjole kan også være fantastisk kombinert med elegante clutcher. En bolerojakke eller en stjel sikrer at skuldrene er dekket og beskytter mot kulde. Elegante smykker fullfører ditt utseende. Skulderløse kveldskjoler, for eksempel, ser bra ut i kombinasjon med et særegent utsagnshalsbånd. I kontrast er pompøse og rikt broderte kjoler mer i tråd med filigran og fastholdte smykker. En elegant updo kan selvfølgelig ikke gå glipp av. Romantisk utseende kan også kombineres med bølget åpent hår eller løs flettede frisyrer.