Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler >  Lang
Bridesire tilbyr mer enn 1000 stiler av aftenkjoler lange å velge mellom. ❤ Bla gjennom vår nettside i dag for å finne din perfekte selskapskjoler lange. Kjoler er nå tilgjengelig på Bridesire på utrolig pris!
Visning 1 til 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Øse Gulvlengde Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg bestilte min kjole fra Bridesire en uke før kjæresten min bursdagsselskap. Jeg ønsket ikke å skuffe ham på hans spesiell dag. Min kjole ikke utsette det kom på tid og med de samme spesifikasjonene jeg hadde bestilt. For min jeg ba om tilsetting av stropper til min kjole mot en ekstra kostnad, og de gjorde det perfekt. Takk Bridesire. Kjolen var så tettsittende med godt forkortet stropper og hemline av kjolen som passet perfekt med mine leiligheter. Bridesire gjorde arrangementet til en suksess Jeg kan ikke slutte å takke deg.

  Kunde: Michele Dato:21-04-2017

 2. A-linje V-hals Gulvlengde Langt Erme Sateng Kjole

  Jeg hadde mitt bryllup i fjor og møtte en vanskelig tid mens du leter etter kjoler for mitt bryllup brudepiker. Jeg endelig kom over Bridesire. Denne nettbutikken tilbys svært vakre kjoler og jeg bestilte dem for mine brudepiker som bruker egendefinert størrelse alternativet. Jeg fikk kjolene i tide, innen syv dager etter bestilling og levering, og alt perfekt tilpasning og kvalitet akkurat som nevnt så beundringsverdig. Alle spurte hvor jeg fikk kjoler fra og jeg delte åpent med dem. Bridesmaids elsker kjoler. Så kult!

  Kunde: Giovanna Dato:30-04-2017

 3. A-linje V-hals Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Bridesire gjorde en veldig fantastisk jobb for meg når jeg lagt inn en bestilling på en brudepike kjole. Siden er ganske liten, jeg har alltid hatt frykt mens du bestiller kjolen på nettet fra min forrige bestilling, fikk jeg alltid kjoler så stort på meg. Når jeg bestilte denne kjolen, og fikk den, kjolen var tettsittende og så nydelig på meg. Jeg var så glad ved å motta den. Kjolen ga den beste se jeg forventet på den spesielle dagen. Kjolen kom enda en dag tidligere. Takk Bridesire, du ga meg den beste jeg kunne ikke be om noe mer.

  Kunde: iole Dato:09-05-2017

 4. A-linje En Skulder Gulvlengde Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Den altfor mye glede jeg har gjort meg fortelle deg dette. Min bryllupet var i en ukes tid, og vi hadde ingen anelse for å finne den beste butikken for å kjøpe brudekjole. Så mitt beste hushjelp fortalte meg å sjekke på Bridesire. Vi bestilte umiddelbart, og jeg må fortelle deg at kjolen var fantastisk. Hver sequin og rhinestone var godt plassert på kjolen. Mine ser ut i det selv gjorde min mann gå nøtter. Bridesire er definitivt den beste butikken hvis du er ute etter en brudekjole.

  Kunde: Emily Dato:18-05-2017

 5. Shift/ Kolonne Kjæreste Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Etter å ha blitt henvist av en venn til å handle på Bridesire, bestemte jeg meg for å kjøpe en prom kjole for min førstefødte datter. Min mann og jeg sa “ok la oss gi den en prøve” ... Nå, her er jeg bekjenne at det var et perfekt valg, kjolen kom i gang, faktisk en dag tidligere at den avtalte en. Kjolen Bridesire sendt oss passer min datter perfekt. Også når vi fikk pakken, tenkte vi at de hadde forbyttet den med en annen fordi det var godt pakket. Tommelen opp-og fortsette med samme moral.

  Kunde: Samira Dato:27-05-2017

Beste Tilbud