Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler >  Lang
Bridesire tilbyr mer enn 1000 stiler av aftenkjoler lange å velge mellom. ❤ Bla gjennom vår nettside i dag for å finne din perfekte selskapskjoler lange. Kjoler er nå tilgjengelig på Bridesire på utrolig pris!
Visning 1 til 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Trompet / Havfrue Halter Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg er en høy kvinne som ble velsignet med store hofter. Jeg har sendt mine målinger med en representant på Bridesire fordi jeg trengte en prom kjole i en ukes tid. I fem dager, hadde jeg kjolen som var perfekt designet for meg, faktisk, folk ble overrasket av hvordan det så ut på meg. Alle holdt kommenterer at jeg så deilig. Jeg virkelig skylder en stemme av takket være Bridesire for å ha gjort dagen min på den hendelsen.

  Kunde: Wioletta Dato:05-06-2017

 2. A-linje Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Fem måneder siden jeg sjekket ut nettstedet, og jeg er glad jeg valgte dette stedet. Jeg trengte en svart cocktail kjole for min organisasjon fundraiser og jeg så en seksjon på nettstedet bare for lille sorte kjoler. Min favoritt svart kjole på nettstedet var knelang blonder chiffon kjole, men samlet jeg kjøpte fem av dem siden de var på salg. Etter at jeg fikk kjolene, jeg prøvde dem på, og de passer akkurat. Kjolene var laget av de beste stoffer og da jeg deltok på min fundraiser forrige helg, alle ga meg komplimenter. Jeg er glad Bridesire er tilgjengelig for de som søker ut den beste spesiell anledning kjoler. Jeg vil anbefale dette til de som trenger formal til greie priser. Denne butikken har en vennlig og kunnskapsrik personale, og kvaliteten er god.

  Kunde: Malia Dato:14-06-2017

 3. Shift/ Kolonne Kjæreste Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Min mann og jeg sikte på en enklere bryllupsmottakelse, og jeg ønsket å bestille min brudepike kjoler online, men hadde mye problemer med å finne et pålitelig nettsted som var billig nok og hadde hyggelige produkter. Jeg fant til slutt Bridesire, og prosessen med å få kjolen var en av de smidigeste jeg noensinne har opplevd. Kjolen kom akkurat når stedet sa at de ville og den tilpassede passformen fungerte for alle mine brudepiker. Dette er definitivt et nettsted som kan stole på!

  Kunde: Sarah Dato:25-06-2017

 4. Kvadrat Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Å være en festplanlegger, bruker jeg jevnlig online klesbutikker for å bestille kjoler til mine klienter. Jeg må innrømme at Bridesire er den beste spesielle anledningen kjolen forhandler jeg har møtt på lenge. Det er to hovedgrunner til hvorfor jeg vurderer denne nettsiden så høyt. En, Bridesire er utstyrt med et bredere utvalg av klær i forhold til andre nettbutikker. De tilbyr forskjellige stiler av både prom og kveldskjoler. De har også et rikt utvalg av pluss-størrelse kjoler og har til og med en spesiell del av rimelige kjoler. Den andre tingen som fanget min hengivenhet for dette nettstedet er deres effektivitet når det gjelder rask levering og faglig oppførsel av sine ansatte.

  Kunde: Angel Dato:06-07-2017

 5. A-linje V-hals Gulvlengde Ermeløs Taft Kjole

  Jeg vil aldri se noe annet sted enn Bridesire når jeg trenger å kjøpe min kone en kjole. Jeg er mer enn takknemlig til den vennlige og hjelpsomme representanten som hjalp meg med å sile gjennom produktene deres til jeg var i stand til å finne noe som passer til min kones smak. Jeg må innrømme at jeg var litt motvillig til å prøve deg ut først, men jeg endte opp med å like opplevelsen. Fortsett det gode arbeidet Bridesire.

  Kunde: janine Dato:17-07-2017

Beste Tilbud