Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler >  Lang
Bridesire tilbyr mer enn 1000 stiler av aftenkjoler lange å velge mellom. Bla gjennom vår nettside i dag for å finne din perfekte selskapskjoler lange. Kjoler er nå tilgjengelig på Bridesire på utrolig pris!
Visning 1 til 24 (av 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Ballkjole Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Organza Sateng Kjole

  Min mor hadde rett da hun fortalte meg å få min brudekjole fra deg. Skikken montert elfenben stuper brudekjole var virkelig vakker. Alle målingene jeg nevnte til deg ble fulgt. Selv om hemlline er litt lang, er det greit fordi min venn skredder endret det enkelt. Hun sa selv add-ons og blonder nedleggelse detaljer er prisverdig, som om de er laget av ekte designere og fagfolk. Dere må virkelig være kunstnerisk og fagfolk.

  Kunde: alecia Dato:03-04-2017

 2. A-linje V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Tyll Kjole

  Min store min! Jeg forventet aldri min $ 300 kan gå så langt! Først av alt, jeg trengte en virkelig billig kjole å gå med min brudekjole. Brudekjole er en havfrue kuttet med volanger og røde toner, og jeg fikk det fra en venn boutique for ca $ 1000. Vel, det var egentlig ganske dyrt, men det var Wang-inspirert, så jeg tror det er greit. Den andre er fra Bridesire. En aline brudekjole med blonder aksenter og røde sløyfer. Jeg forventer ikke mye fra fordi det er billig, men jeg kunne ikke tro mine egne øyne da jeg fikk den. Bildet gjør ikke rettferdighet til selve tingen. Produktet er elegant og ser ut som det bærer en tusen dollar pris, også. Mange av mine venner var like, oh! Egentlig? Hva?! Da jeg fortalte dem at jeg fikk kjolen for bare $ 300. Takket Bridesire. Du gjorde dagen min.

  Kunde: Susanne Dato:12-04-2017

 3. A-linje Øse Gulvlengde Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg bestilte min kjole fra Bridesire en uke før kjæresten min bursdagsselskap. Jeg ønsket ikke å skuffe ham på hans spesiell dag. Min kjole ikke utsette det kom på tid og med de samme spesifikasjonene jeg hadde bestilt. For min jeg ba om tilsetting av stropper til min kjole mot en ekstra kostnad, og de gjorde det perfekt. Takk Bridesire. Kjolen var så tettsittende med godt forkortet stropper og hemline av kjolen som passet perfekt med mine leiligheter. Bridesire gjorde arrangementet til en suksess Jeg kan ikke slutte å takke deg.

  Kunde: Michele Dato:21-04-2017

Beste Tilbud