1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lange armer
Hvis du enten går til en offisiell begivenhet, en vinter sosial sammenkomst, eller begge deler, bør du vurdere å ha den beste langermede aftenkjole som du finner her.
Visning 1 til 36 (av 50 produkter)

1  2

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2

 Gå til 

Langermede kvelden kjoler sikrer det klassiske utseendet til selvsikker kvinner

En festlig anledning, ballbesøk eller en elegant feiring - med en elegant selskapskjoler, er hver kvinne godt kledd. Utvalget av modeller er stort og inneholder mer enn bare materialet og fargen. Spesielt de siste årene, kan det observeres at kveldskjoler med ermer også er på mote for unge damer. Årsaken er deres mangfold i skåret og design, som gir mange muligheter for et vellykket visuelt utseende.

Ulike stiler av kjole med ermer

Damer som velger en festlig langermet kjole kan godt ha en bh under. Fordi transportørene kan bli skjult med letthet, er bortsett fra sterke armer diskret skjulte. Veldig populært i modellvalget for formelle kveldskjoler er de som har ermene laget av gjennomsiktig materiale. En fin silke kjole med blonder ermer ser alltid perfekt ut til en festlig anledning og understreker kvinners femininitet. Også veldig populære er modeller med chiffon ermer, som er kuttet bredt på enden og dermed gi glans og glamour. Helt hip er kombinasjonen av fløyel og det edle materialet, noe som skaper et unikt utseende.

Om kort eller lang, kveldskjoler score med raffinement

Unge damer velger kveldskjoler, som ofte ikke kan tilordnes en typisk stil. Vi snakker om elegante, langermede modeller som viser en sjenerøs bakside på halsen og overbeviser med fremragende raffinement. Mens en spesiell enkelhet er vist fra forsiden, fremhever baksiden perfekt kvinnelige sjarm. Dette er enda mer så når modellene er korte skjørt og dermed vise litt benplass. Selvfølgelig er det også kjoler med lange ermer som skårer med et puffete skjørt eller en tett lang skjørt. Disse er spesielt egnet for elegante forestillinger som et teaterbesøk eller en festlig anledning eller et ballbesøk. Klærne kan selvfølgelig også holdes kort for en stilig fest eller en invitasjon til en uformell musikk. Et must er imidlertid at skjørtlengden handler om en hånds bredde over kneet. Alt annet ser billig ut og står i motsetning til det harmløse sexy utseendet.

Bredt fargevalg gir kvelden kjoler til alle typer

Så elegante kjole med ermer fungerer også, så mye må fargevalg understreke dette. Denne effekten fungerer best med modeller i vanlig svart eller midnattsblått, men også smaragdgrønn eller rubinrød. Yngre damer foretrekker uformelle farger som oransje, gul eller edelbrun. Spesielt kan disse fargene være veldig bra kombinert med gjennomsiktige stoffer i samme tone og likevel ikke se foreldet ut. Slik at hver kvinne er garantert i en visuelt overbevisende kjole perfekt utseende, selv eller spesielt fordi armene dekket og utskjæringen i front bryst lover mer enn han sier. Kvinners eleganse er fokus for oppmerksomhet.