Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. ❤ Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 1076 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Stroppeløs Sweep slep Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Bridesire gjorde mine bryllupsdrømmer til virkelighet. Jeg ble utsatt for dilemmaet om å ha et begrenset budsjett. Jeg måtte avgjøre om jeg ville bruke alt mitt budsjett på en designer kjole eller kjøpe noen formelle kjoler til brudesalonger og middager før bryllupet. Prisene på Bridesire gjorde det mulig for meg å bære flere vakre kjoler. A-Line Princess Scoopneck-stilen var min favorittdesign. Jeg kjøpte denne stilen i forskjellige lengder til forskjellige anledninger. Jeg hadde på seg kneetlengekjole til min brudesalong, og jeg hadde te lengde til repetisjonsmiddagen. Den neste dagen var det tid for den store åpenbaringen. Jeg hadde samme stil i en gulvlange kjole. For mottaket gikk jeg litt mer flørtende og danset kvelden bort i en høyt lav kjole. Bridesire gjorde det mulig for meg å se utsøkt og ikke gå i gjeld. Takk så mye.

  Kunde: Elin Dato:02-07-2017

 2. Shift/ Kolonne Bateau Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg kan ikke nekte det faktum at Bridesire er profesjonelle når det kommer til å lage kvelden kjoler. Den siste kjole jeg bestilte kom i gang, faktisk to dager før avtalt tid. Faktisk ble det gjort til mine målinger som det var passende. Ser på kvaliteten, anser jeg å ha betalt mindre for det. Jeg drømmer bare om den store dagen, slik at jeg kan vise meg i denne herlige kjole. Det jeg vet er at dette vil være mitt eneste sted å handle for klær!

  Kunde: Teresa Dato:07-07-2017

 3. Trompet / Havfrue Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Sateng Blonde Kjole

  Datteren min trengte en promkjole. Som en enslig mor hadde jeg ikke tid til å kjøre rundt i butikkene på jakt etter den rette. Men jeg ville virkelig være involvert i å hjelpe henne med å plukke en ut. Bridesire hadde et stort utvalg, og det endte med å være nettbutikken som datteren min fant kjolen på. Da det kom, var jeg så takknemlig at kvaliteten var fantastisk. Datteren min, som ser søt ut i noe, så ut som en prinsesse i kjolen fra denne butikken.

  Kunde: Ledesi Dato:12-07-2017

 4. A-linje V-hals Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Så, min prom kommer opp og jeg har ikke mye penger å bruke, men jeg vil at det skal være så spesielt som det kan være. Kjæresten min vil at jeg skal ha blå fordi han synes jeg ser pent ut i den. Vel, jeg har ikke vært i stand til å finne en kjole jeg liker i skyggen av blått jeg vil ha og innenfor mitt budsjett. En venn fortalte meg å sjekke ut Bridesire. Jeg gjorde og fant den perfekte kjole! Det er den peneste blåen jeg noensinne har sett! Jeg bestilte det, og da det kom, følte jeg at jeg var på skyen ni! Den passer perfekt og materialet er så mykt og flyter så pent. Nå kan jeg ikke vente å overraske kjæresten min fordi han har ingen anelse om hvordan det ser ut. Du rocker!

  Kunde: Doris Dato:17-07-2017

 5. Shift/ Kolonne Kjæreste Gulvlengde Ermeløs Sateng Kjole

  Shopping for klær og skjønnhetsutstyr er en ide som jeg gleder meg over enhver dag. Jeg vet at mange kvinner gjør det også, og det er derfor jeg vil dele med meg mine erfaringer på Bridesire. Jeg har aldri noe bedre shoppingopplevelse enn jeg gjør når jeg handler på Bridesire. Representantene som arbeider i butikken, er meget vennlige. De er ikke bare der for å selge, men sørger også for at de selger deg en kjole som passer deg og ikke skremmer deg i stedet. Kort sagt, de har alltid din beste interesse i hjertet. I over et år nå har jeg handlet på Bridesire, og jeg har bare gode erfaringer å dele.

  Kunde: Matthias Dato:22-07-2017

Beste Tilbud