Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 1069 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde Anmeldelser
 1. Kappe/ Column Chiffon V-hals Pleated Gulvlengde Aftenkjole

  Jeg har kjøpt ganske mange elementer fra Bridesire og for det meste, jeg har vært veldig fornøyd. Det eneste problemet er å kjøpe boleros; hvis du kjøper boleros, kjøpe dem litt større enn forventet størrelse. Men selv om noe går galt, de jobber med å løse det, og det er den beste delen! Jeg vil definitivt handle med en gang, og jeg har allerede identifisert min neste kjøp element.

  Kunde: Conny

 2. A-linje En Skulder Gulvlengde Ermeløs Chiffon Selskapskjole

  Fikk min kjole og det var en perfeksjon. Jeg er en stor kvinner og hadde det skreddersydde , det passer perfekt. Ser ut som en tusenvis av Euro kjole for under 200€. Ikke nøl med du vil ikke angre!

  Kunde: alma

 3. A-linje Spaghetti Snorer Gulvlengde Sweep slep Ermeløs Chiffon Selskapskjole

  Min kjole kom i dag, og jeg elsker det !! Jeg var litt nervøs sender i mine målinger for en kjole jeg ikke hadde sett i person, men jeg skal ikke ha bekymret. Kjolen er vakker, passer godt og kom så fort! Fargen er også vakre og det er veldig godt gjort. Jeg kan ikke vente med å bruke den til min datters bryllup! Jeg ville definitivt kjøpe en annen kjole fra dette nettstedet, og jeg anbefaler dem.

  Kunde: Trude