Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 1069 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Halter Court slep Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg fikk en enkel kjole fra sist måned. Det var bare for $ 219.99. Det var en enkel kjole, men vakkert sydd. Jeg har også fått pakke en dag tidligere enn forventet. Vil definitivt bestille fra deg igjen.

  Kunde: gustave Dato:11-04-2017

 2. Shift/ Kolonne Stropper Kort / Mini Ermeløs Stretch Sateng Blonde Kjole

  Fikk fløyel mor til bruden kjole forrige uke og jeg er så elsker det! Vennene mine spurte meg hvor jeg kjøpte den, og jeg fortalte dem om din bedrift og hvordan du håndterte min bestilling. Vel, gjett hva? De vil være bestilling fra deg snart, også. Takk!

  Kunde: Özgül Dato:15-04-2017

 3. Trompet / Havfrue Chiffon V-hals Sweep slep Kort Erme Aftenkjole

  Jeg vil bare si takk for å bistå moren min da hun plasserte henne orden med deg. Hun er en senior statsborger, og hun har aldri opplevd å kjøpe på nettet. Hun sa dere hjulpet henne veldig godt. Tusen takk. Hun elsker også mor til bruden kjole hun bestilte fra deg.

  Kunde: Antonia Dato:19-04-2017

 4. Shift/ Kolonne Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Chiffon Blonde Kjole

  Jeg er en veldig grundig mamma til tre. Jeg har alltid sørge for at alt er perfekt, spesielt når det kommer til mine døtre kjoler, så jeg var bekymret syk min en av dem bestilles fra Bridesire. Jeg beklager, men jeg har egentlig aldri hørt en Internett-basert selskap som heter Bridesire før. Jeg må si det er ikke så populær som noen online selskaper der ute, men jeg er ganske imponert over selskapet. Jeg faktisk kalt dem en dag etter at jeg fikk vite at min eldste datter betalt $ 1000 pluss. Jeg fortalte dem at det var en feil og at jeg måtte få pengene tilbake, men representant var ganske steinhard. Hun sa at datteren min allerede plassert ordren, og at de vil bare gi refusjon for feil, dårlig, og tapte bestillinger. For å unngå å bli stresset, jeg avbryt samtalen frekt og ventet på ankomsten av bestillingen. Jeg ble sjokkert da vi fikk dem. Det var som 3 nydelige kjoler i tyllskjørt med fantastiske farger. Hver kjoler passer dem godt, og jeg var selv glad da jeg hørte min eldste si at Bridesire faktisk perfeksjonert endringene hun ønsket for kjolen. Plaggene også så veien dyrere enn $ 300 pluss pris. Puh! Så synd Bridesire for ikke å stole på deg. Jeg kommer til å anbefale deg til mine jenter. Takk så mye for å gjøre en god jobb.

  Kunde: Barbara Dato:23-04-2017

 5. Trompet / Havfrue Halter Gulvlengde Court slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg beklager, men jeg har bare frustrasjoner for dette selskapet. Kjolen ble levert svært sent og jeg måtte finne en annen i vår lokale butikk. Beslaget var forferdelig, også. Min $ 300 er ikke verdt kjøpet mitt!

  Kunde: Venusia Dato:27-04-2017

Beste Tilbud