Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. ❤ Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 180 produkter)

1  2345678

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2345678

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Taft Kjole

  Datokvelder er så viktige for meg og hubsteren. Vi har vært gift i 7 år og vi går alltid for en fancy middag en gang i måneden. Fancy middager trenger fancy klær og det er akkurat det jeg fant på Bridesire. Kjolen min var så delikat designet og i min favoritt fargesvart. Jeg vil rådgive noen som kjøper for å gjøre en størrelse opp.

  Kunde: Marissa Dato:26-08-2017

 2. Shift/ Kolonne V-hals Gulvlengde 3/4 Erme Lengde Stretch Sateng Kjole

  Takk Bridesire for å gjøre meg til den lykkeligste bruden i verden. Du hjalp meg med å få min drømmekjole selv om den ikke var på lager i min størrelse. Jeg setter pris på alle thw problemer du gikk gjennom og kundeservice er bare for fantastisk. Jeg vil anbefale vennene mine, jeg tror flere mennesker trenger å lære om nettstedet ditt og slutte å bli gal å prøve å finne kjolen til sine drømmer. Hvis du leter etter en prom eller kveldskjole, kan du finne en her også.

  Kunde: Ilona Dato:31-08-2017

 3. A-linje Halter Te-lengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg er helt forelsket i brudekjolen min. Det kom nettopp i dag, og jeg satte det straks på. Det trenger ikke noen endringer og er virkelig fantastisk. Nå som jeg har min kjole, virker mitt bryllup ekte. (Crazy, jeg vet.) Takk, Bridesire, jeg vet at jeg virkelig vil være en vakker brud som ser ut som en million dollar, men jeg brukte ikke noe sted nær så mye.

  Kunde: jahida Dato:05-09-2017

 4. A-linje Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Tyll Kjole

  Jeg trengte en kjole til bryllupet mitt, og egentlig skuffet ikke Bridesire. Kjole ble laget med kvalitetsstoffer kombinert med ulastelig søm. Mine størrelser var vanskelig å finne, men da jeg tok mine mål og sendte dem, fikk jeg den eksakte kjole jeg lette etter. Kjolen min var godt passende og veldig elegant. Dette førte til at jeg til og med bestilte min brudepike kjoler også, og resultatene var også oppmuntrende. Min brudepike kjoler var perfekt passende og med matchende farger. Deres kundeservice personell er også veldig vennlige og hjelpsomme. Shopping var dermed veldig enkelt og de var også raske i å levere pakken. Bridesire virkelig gjorde mitt bryllup til en ekte drøm bryllup som noen ville gjerne ha. Elegansen og stilige brudepike kjoler gjorde at de besøkende hjalp i ærefrykt. Jeg kan ikke anbefale noe annet sted bortsett fra Bridesire.

  Kunde: ELZBIETA EWA Dato:10-09-2017

 5. A-linje Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Hei folkens, jeg vil gjerne si takk for dine pålitelige tjenester når det gjelder å takle kundenes behov. Bare nylig, på min videregående opplæring var jeg litt forvirret på hvor jeg ville finne den ideelle kjole som passer til mine behov. Min kusine anbefalte at jeg prøvde Bridesire, og dette har vært langt en av de beste opplevelsene i livet mitt. Klærne ble skreddersydd for å dekke mine behov, og de var også støttende nok til å gi meg konsultasjonstjenester. Takk, gutta og jeg kommer snart tilbake til en brudekjole.

  Kunde: Gunar Dato:15-09-2017

Beste Tilbud