Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. ❤ Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 109 produkter)

1  2345

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2345

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Taft Kjole

  Så, min promkjole ble ødelagt på meg og jeg hadde ikke nok til å kjøpe en annen i butikken, så jeg surfer rundt for litt hjelp på nettet da jeg kjørte inn i Bridesire. Jeg fant noen kjoler jeg likte at jeg kunne få og valgte en. Det kom akkurat i tide. Det så bra ut og jeg skulle ønske jeg fant dette først.

  Kunde: Monika Dato:30-10-2017

 2. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Sateng Tyll Kjole

  Jeg vet knapt nok hvordan kveldskjoler skal se. Jeg er en komplett tomboy og jeg har aldri fått en før. Nå som jeg har vært i Bridesire, må jeg kanskje begynne!

  Kunde: ingrid Dato:05-11-2017

 3. A-linje Sateng Gulvlengde Kjæreste Brudepikekjole

  Min baby søster blir gift og hun ba meg om å plukke ut kjole. Jeg elsker henne til døden, så jeg var en stickler om hva jeg skulle velge. Jeg kom over noen som jeg elsket på nettet og fant ut at de var fra Bridesire. Jeg bestemte meg for å plukke og bestilte en jeg trodde at søsteren min ville elske, det kom for et par netter siden, og hun kan ikke slutte å smile. Takk skal du ha!

  Kunde: Michelle Dato:11-11-2017

 4. A-linje Stretch Sateng og Chiffon Gulvlengde Øse Aftenkjole

  Å kjøpe varer på nettet har alltid vært et problem for meg på grunn av å få produkter som ikke ser ut som bildene på nettet. Vel, det var før jeg kjøpte en sexy kjole fra Bridesire, og det så så vakkert ut som jeg forventet. Jeg vil alltid anbefale deg som det beste til alle vennene mine.

  Kunde: Olga Dato:17-11-2017

 5. A-linje Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Organza Kjole

  Jeg ville ha en kjole til en fest jeg ble invitert til, fordi jeg ønsket å se sexy ut for denne crush av meg som skulle delta. På Bridesire fant jeg et ton kjoler å velge mellom, og de så alle utrolig ut. Å plukke den perfekte kjole var lett og sikkert for første gang, min elskede la merke til meg. Ingenting annet enn ros fra meg.

  Kunde: Melvin Dato:23-11-2017

Beste Tilbud