Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. ❤ Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 160 produkter)

1  234567

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje V-hals Gulvlengde Langt Erme Sateng Blonde Kjole

  Det har vært en stund før jeg fikk det eksakte produktet jeg bestilte på nettet. Mesteparten av tiden måtte jeg sende pakken tilbake for å få tilbakebetaling. Jeg ga nesten opp til jeg bestemte meg for å handle på Bridesire. Jeg kunne ikke tro at det jeg så, var hva de leverte.3. Endelig har jeg kommet over en online klesbutikk som bryr seg dypt om sine kunder. Å være en brideszilla, jeg hadde en million spørsmål å spørre salgsrepresentanter på Bridesire. De lot meg føle at jeg forstyrret dem. Faktisk var de glade for å kunne tilby all den informasjonen jeg trengte. Min brudekjole er alt og en pose med chips. Jeg kan ikke vente med å rocke det denne lørdagen.

  Kunde: Nadine Dato:24-10-2017

 2. Shift/ Kolonne Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Taft Kjole

  Så, min promkjole ble ødelagt på meg og jeg hadde ikke nok til å kjøpe en annen i butikken, så jeg surfer rundt for litt hjelp på nettet da jeg kjørte inn i Bridesire. Jeg fant noen kjoler jeg likte at jeg kunne få og valgte en. Det kom akkurat i tide. Det så bra ut og jeg skulle ønske jeg fant dette først.

  Kunde: Monika Dato:30-10-2017

 3. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Sateng Tyll Kjole

  Jeg vet knapt nok hvordan kveldskjoler skal se. Jeg er en komplett tomboy og jeg har aldri fått en før. Nå som jeg har vært i Bridesire, må jeg kanskje begynne!

  Kunde: ingrid Dato:05-11-2017

 4. A-linje Sateng Gulvlengde Kjæreste Brudepikekjole

  Min baby søster blir gift og hun ba meg om å plukke ut kjole. Jeg elsker henne til døden, så jeg var en stickler om hva jeg skulle velge. Jeg kom over noen som jeg elsket på nettet og fant ut at de var fra Bridesire. Jeg bestemte meg for å plukke og bestilte en jeg trodde at søsteren min ville elske, det kom for et par netter siden, og hun kan ikke slutte å smile. Takk skal du ha!

  Kunde: Michelle Dato:11-11-2017

 5. A-linje Stretch Sateng og Chiffon Gulvlengde Øse Aftenkjole

  Å kjøpe varer på nettet har alltid vært et problem for meg på grunn av å få produkter som ikke ser ut som bildene på nettet. Vel, det var før jeg kjøpte en sexy kjole fra Bridesire, og det så så vakkert ut som jeg forventet. Jeg vil alltid anbefale deg som det beste til alle vennene mine.

  Kunde: Olga Dato:17-11-2017

Beste Tilbud