1. Hjem
  2.  > 
  3. Bryllupsfest Kjoler
  4.  > 
  5. Brudepikekjoler
  6.  > 
  7. A-linje V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Brudepikekjole

A-linje V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Brudepikekjole

    Størrelse Tabeller
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Egendefinerte målinger
    Egendefinerte målinger (cm):
    Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Mengde:




Beskrivelse:

Som en av de prisbelønte brudepikekjolene, kommer denne nydelige chiffongkjolen med en sofistikert innpakningsstil og V-hals på både foran og bak. A-line skjørtet er godt samlet i midjen med en liten spalte på forsiden for enkel bevegelse og kule feminine detaljer.
Silhuett:A-linje
Utringing:V-hals
Fald/Slep:Gulvlengde
Ermelengde:Kort Erme
Utsmykning:Skerfer / Bånd, Krystall-detaljer, Ruched
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon, Sateng
Vist Farge:Rød



Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

     2020/03/12 01:19:47
    Gerald
    Tusen takk, kjolen min kom akkurat i tide, kvaliteten var utmerket, og fargetemaet var perfekt. Størrelsen var nøyaktig og forsendelsen var rask. Du skuffet ikke. Jeg så veldig fantastisk ut. Jeg setter pris på dine utrolige tjenester.

     2019/10/21 18:28:41
    Adelia
    Jeg kjøpte cocktailkjolen min her, og jeg må si jeg bare har gode ting å si fra resultatene jeg fikk. Mannen min kunne ikke engang tro at det var meg. Jeg er en fornøyd kunde.

     2019/07/28 02:04:08
    kevin
    Det var her jeg klarte å få den vakre brudekjolen min. Nettstedet er fantastisk. Kundens bryr seg var arbeidsomme og profesjonelle, og jeg likte å jobbe med dem. De har respekt, og jeg ser mot å jobbe med dem igjen.

     2019/06/24 17:30:20
    Meike
    Jeg er imponert over tjenester i butikken din. Kjoler var godt laget og rimelig. Jeg kommer til flere av dem i begynnelsen av neste måned, du er flott! Bridesire.

     2019/06/02 19:11:58
    Dana
    Jeg elsker hvordan Bridesire har forskjellige design i forskjellige farger. Disse karene tar kundevalg på alvor. Jeg har kjøpt på Bridesire et par ganger, og jeg er veldig imponert over sine produkter.

     2019/06/01 04:30:59
    Celine
    Dette er en nettbutikk som du kan stole på. De har alltid levert akkurat det jeg vil ha, og kjolen deres er så vakre. De har svært rimelige priser, og de tar godt vare på sine kunder.

     2018/03/13 17:04:21
    eweqw
    Sikkert, jeg hadde tvil på Bridesire, men til min overraskelse kom du forbi utrolig. Takk til dere, jeg fant min beste kveldsdagskjole til dags dato. Ved ankomst kunne jeg ikke tro at bestillingen jeg hadde plassert på en rosa kjole, faktisk var min. Tidligere hadde jeg problemer med å velge en kjole som passer til kroppen min på nettet. Ofte var postene som ble sendt, ikke bra på meg. Jeg måtte bare gjøre flere endringer for å passe perfekt. Men bruk av nettstedet ditt er brukervennlig gjør det enkelt å optimalisere en ideell kjole. Jeg kunne ikke bare slutte å undre seg på kjolen min. Faktisk stirrer jeg på akkurat nå.

     2018/02/19 03:51:13
    Cornelia
    Takk Bridesire for å hjelpe meg med å finne den beste homecoming kjole. Dine forslag er veldig flotte, og jeg må se virkelig nydelig i den sexy champagne-sexet kjole du foreslo fordi mange av videregående venner fortalte meg at jeg så varmt under festen.

     2018/01/29 15:48:24
    George
    Fordi jeg allerede har hatt en dårlig opplevelse i nettbutikk, var det å kjøpe noe fra bridesire det siste i tankene da jeg allerede var frenet på jakt etter den rette brudepike. Min beste venn fikk meg som hennes brudepike i hennes kommende bryllup denne måneden i Brasil. Jeg var allerede på jakt etter vakre kjoler siden februar, men jeg kunne ikke bare finne den som gjør meg til å føle meg trygg og pen. Det var da jeg begynte å handle på nettet da jeg så denne aline asymmetriske kjolen i rødme rosa. Det var kjærlighet ved første øyekast for meg! Uten andre tanker tok jeg straks telefonen og ringte bridesire. Jeg følte meg komfortabel fordi repen var veldig profesjonell i å håndtere min samtale. Fordi det var en tilpasset tilpasset kjole, tok samtalen omtrent en halv time, men alt gikk greit. Kjoleen kom på datoen som ble avtalt, og jeg forventer ikke at det skulle være veldig stilig og elegant utseende. Siden draperier, detaljene, og den asymmetriske gjort det ser flott ut fabelaktig. Bridesire, du ga meg en grunn til å stole på online shopping igjen, men jeg skal bare gjøre det med deg. Ja, jeg vil definitivt kjøpe mer fra deg i fremtiden.

Skriv en anmeldelse for A-linje V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Brudepikekjole:

Hvis du har noen gjennomgang på dette produktet for å dele med andre kunder, vær så snill å legge igjen en kommentar.

    Indikerer påkrevde felter*
    Rangeringen:
    Ditt navn: *
    Din e-post: *