1. Hjem
  2.  > 
  3. Spesielle Anledninger
  4.  > 
  5. Quinceanera Kjoler
  6.  > 
  7. Kjæreste Kapell slep Ermeløs Tyll Quinceanera Kjole

Kjæreste Kapell slep Ermeløs Tyll Quinceanera Kjole

    Størrelse Tabeller
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Egendefinerte målinger
    Egendefinerte målinger (cm):
    Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Mengde:




Beskrivelse:

Silhuett:Ballkjole
Utringing:Kjæreste
Fald/Slep:Kapell slep
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Applikasjoner, Kruser
Bakside Detaljer:Blonde-up, Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Tyll
Vist Farge:As picture



Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

     2020/01/30 04:00:12
    Cecilia
    Med Bridesire kan du velge å velge forskjellige stoffer og farger. Jeg elsker at Bridesire har kledd seg i nesten alle aldre. De er veldig dynamiske, og de oppdaterer alltid kjolene sine ofte.

     2020/01/14 21:00:35
    Petra
    Jeg er veldig fornøyd med kveldskjolen, og jeg vil bestille igjen. Jeg er fornøyd med det siden det er den samme anstendige og tette tekstur som jeg hadde bestilt.

     2019/12/13 19:12:49
    Carolin
    Stor kvalitet. Vakker kjole. Bestilte en middels marineblå kjole til en kveldsdato. Passer perfekt! Jeg er outta ord !! Jeg kan ikke si nok om denne kjolen !! Det var perfekt! Jeg bestilte en størrelse mindre, og den passet som en hanske!

     2019/12/04 15:13:29
    Michaela
    Vakkert og kjempebra, dette er de to ordene jeg vil bruke for å beskrive kjolene Bridesire har. De vil satse på at de har noen kjole til enhver anledning, og det beste er at prisene er rimelige. Kjolene deres er så vakkert ukonvensjonelle at jeg ønsket å kjøpe nesten alle kjolene.

     2019/04/05 21:07:29
    Anna
    Jeg har ingen klager om dette nettstedet. Det har tjent meg godt og jeg liker å komme tilbake og se på de nye valgene så vel som salget.

     2018/03/01 15:31:19
    Kathy
    Min venn var riktig da han sa at butikken din er den beste nettbutikken det er. Den tilpassede tilpassede kjole var perfekt, og telefonsamtaler og e-post ble raskt besvart, noe som gir meg forsikring om at jeg handler med det rette selskapet. Utmerket jobb, Bridesire!

     2017/12/30 11:58:02
    Crystal
    Jeg er en veldig nøyaktig mamma på tre. Jeg sørger alltid for at alt er perfekt, spesielt når det kommer til mine døtre kjoler, så jeg var bekymret syk, min en av dem bestilte fra Bridesire. Jeg beklager, men jeg har aldri hørt et nettbasert selskap som heter Bridesire før. Jeg må si at det ikke er så populært som noen elektroniske selskaper der ute, men jeg er ganske imponert over selskapet. Jeg ringte dem faktisk en dag etter at jeg lærte at min eldste datter betalte 1.000€ pluss. Jeg fortalte dem at det var en feil, og at jeg måtte få pengene tilbake, men representanten var ganske adamant. Hun sa at datteren min allerede har bestilt bestillingen, og at de bare gir refusjon for feil, dårlig og tapt ordre. For å unngå å bli stresset, kuttet jeg av samtalen frekt og ventet på ankomsten av bestillingen. Jeg var sjokkert da vi fikk dem. Det var som 3 flotte kjoler i tyllskjørt med flotte farger. Hver kjole passer dem godt, og jeg var selv glad da jeg hørte min eldste si at Bridesire faktisk perfeksjonerte de modifikasjonene hun ønsket for kjolen hennes. Klærne så også langt dyrere ut enn $ 300 pluss pris. Puh! Så beklager Bridesire for ikke å stole på deg. Jeg skal anbefale deg til min gals. Takk så mye for å gjøre en god jobb.

     2017/11/21 01:57:46
    Hans-olov
    Bridesire, jeg ville bare takke deg for at du var veldig tålmodig mens jeg plasserte bestillingen min på et rødt, sexy nummer. Kjæresten min fra Storbritannia var faktisk på vei her da jeg bestilte deg min kjole, og jeg ønsket å se varm på middagsdagen. Jeg er veldig glad for din hjelp og ditt produkt også fordi det passer meg godt og kjæresten min var bedøvet da han så meg i den. Jeg vil aldri se etter andre brudebutikker når han vil be meg om å gifte seg med ham snart. Så spent!

Skriv en anmeldelse for Kjæreste Kapell slep Ermeløs Tyll Quinceanera Kjole:

Hvis du har noen gjennomgang på dette produktet for å dele med andre kunder, vær så snill å legge igjen en kommentar.

    Indikerer påkrevde felter*
    Rangeringen:
    Ditt navn: *
    Din e-post: *