Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Kort
Stort utvalg av ballkjoler korte. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Vi har den største samlingen av kort ballkjoler på nettet.
Visning 1 til 24 (av 345 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne En Skulder Knelengde Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  I forrige måned besøkte jeg Bridesire å kjøpe en kjole for en utmerkelser middag og jeg ble veldig imponert. Jeg er ikke motebevisste og faktisk jeg ikke har endret min stil i fem år. Jeg nevnte dette til selger, og hun hjalp meg å velge riktig kjole for min form og preferanser. Jeg hadde tatt bilder fra et magasin med meg så dette også hjulpet meg. Jeg likte forskjellige stiler og design som var tilgjengelig, og jeg valgte en off-the-skulder røde chiffon blonder kjole, som var forskjellig fra hva jeg normalt ville kjøpe. En tur til Bridesire hjalp meg å få min sans for stil tilbake, og jeg er takknemlig for det. Personalet var vennlig og klær er av utmerket kvalitet. Bridesire tilbyr den hjelpen du trenger til å velge riktig kjole, og du kan ikke gå galt med denne butikken. Jeg ville besøke denne butikken igjen i fremtiden.

  Kunde: elisabeta Dato:08-06-2017

 2. Shift/ Kolonne Juvel Knelengde Kort Erme Sateng Kjole

  Jeg vil si at Bridesire gjorde en fenomenal jobb med å hjelpe meg å velge riktig kjole for meg selv og mine brudepiker. Vi setter pris på høy kvalitet og vennlighet av selgerne der, og det var kult å se det enorme utvalget av brudekjoler og brudepiker kjoler. De 2017 brudekjoler omtalt på nettstedet ditt så fantastisk! Det var vanskelig å velge mellom kjæreste feie tog stil brudekjole og imperium v-hals sateng blonder kjole. Til slutt valgte jeg kjæreste toget stil på grunn av sin elegant utseende. Jeg la brudepiker velge sine egne kjoler og selger ga dem tips om å velge de mest flatterende seg for sine tall. Når jeg trengte å gjøre endringer, gjorde dem akkurat slik jeg ønsket, og jeg var fornøyd med resultatene. Generelt vil jeg anbefale denne butikken til alle som leter etter de beste spesiell anledning kjoler.

  Kunde: Marzia Dato:17-06-2017

 3. A-linje Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Chiffon Stretch Sateng Kjole

  Jeg hadde opprinnelig en titt på Bridesire for å få ideer til brudepike kjoler som noen fra jobb hadde antydet at jeg sjekket dem ut. Jeg var så imponert over spekteret av varer de hadde til bryllupet, som jeg endte opp med å få mesteparten av det fra dette nettstedet. I tillegg til min kjole og brudepike kjoler, kjøpte jeg også tilbehør for å gå med kjolen min, og vi fikk også bryllupsfavoriene herfra. Jeg vil virkelig anbefale å besøke dette nettstedet før du ser andre steder hvis du planlegger et bryllup fordi det er et fantastisk sted.

  Kunde: flavia Dato:28-06-2017

 4. Shift/ Kolonne Kjæreste Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Min mor giftet seg for andre gang etter at min far døde. Vi var alle super nervøse, og ingen følte meg som å gå til butikker og prøve på kjoler i flere timer på slutten. Moren min fant Bridesire, og hun ble forelsket i en av kjolen. Hun endte opp med å bestille oss alle brudepike kjoler for enkel å finne alle kjolene på nettet. Vi var mer enn glade når klærne kom. Min mor så vakkert ut på hennes bryllupsdag. Hun setter stor pris på mangel på stress på grunn av Bridesire som sparer dagen med flotte kjoler.

  Kunde: Maria belen Dato:09-07-2017

 5. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Chiffon Kjole

  Bridesire reiser baren til elegante kvinners kjoler. Etter å ha blitt anbefalt til meg av en veldig god venn av meg, bestemte jeg meg for å sjekke dem ut. Bridesire er den virkelige avtalen når det gjelder dameklær, nettopp kjoler. Jeg ble blåst bort av nettbutikken, som var fylt med en smakfull samling av brudekjoler, prom kjoler og kjole på kveldstid. Jeg liker min nye kjole og jeg ser frem til å bestille et annet stykke snart.

  Kunde: Abdulhalim Dato:20-07-2017

Beste Tilbud