Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Kort
Stort utvalg av ballkjoler korte. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Vi har den største samlingen av kort ballkjoler på nettet.
Visning 1 til 24 (av 345 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Langt Erme Blonde Sateng Kjole

  Min nye jobb krevde at jeg kledde formelt, som er så langt fra min normale stil som du kan få. Ditt arbeidskjole reddet meg. Jeg elsket det mangfoldige utvalget og elsker å sette dem på. De er overraskende skjegg, bare rett lengde, og ser dyrt ut (bare jeg kjenner de gode tilbudene jeg fikk). Jeg sjekker nettstedet regelmessig for nye stiler.

  Kunde: Sofi Dato:31-07-2017

 2. A-linje V-hals Kort / Mini Ermeløs Elastic Silk-like Sateng Kjole

  En venn fortalte meg å prøve denne nettsiden ut, og først trodde jeg kjolen var gammeldags til jeg så noen lignende design på London Fashion Week og til virkelig gode priser også. La oss bare si at jeg nå er en vanlig kunde. Og nettsiden er så organisert at du kan bla gjennom alle designene så enkelt.

  Kunde: Angelika Dato:11-08-2017

 3. A-linje Stroppeløs Asymmetrisk Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Kjæresten min og jeg bestemte meg for å elope, men jeg ønsket fortsatt en nydelig, enkel kjole og jeg trengte det raskt! Takk, Bridesire for å få dette til å skje. Representanten jeg snakket med var stor og virkelig syntes å bry seg om min situasjon. Kjole ankom i løpet av en uke og passet som en hanske. Jeg så og følte meg fabelaktig på bryllupsdagen min. Takk skal du ha!

  Kunde: Nadine Dato:22-08-2017

 4. A-linje Spaghetti Snorer Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg bestilte for en prom kjole og faktisk var det langt fra det jeg hadde forventet. Kjole var Wow! Superkvalitet med meget elegant stil. Det var akkurat den kjole som bildene hadde vist, og de samme målinger som jeg hadde sendt dem. Kjole var vakker og passer perfekt. Jeg kan ikke si hvor glad jeg var den kvelden, spesielt på grunn av de mange komplimenter jeg fikk fra min hubby som hadde tatt meg for en dans. Kjole var så hyggelig at andre i festen ikke kunne motstå å kaste skyggefulle blikk på den. Andre damer kunne ikke motstå sin flotte design som de senere gikk opp til meg for å spørre hvor jeg hadde kjøpt kjolen. Det var en spektakulær scene, som jeg ville verne for alltid. Alle elsket kjole. Dette selskapet har også gode frakt- og kundeservice. Som min bryllupsmåned nærmer seg, kan jeg ikke vente med å bestille en brudekjole på Bridesire.

  Kunde: Frank Dato:02-09-2017

 5. A-linje Spaghetti Snorer Kort / Mini Ermeløs Organza Kjole

  Å være et nettbasert selskap som handler med prom kjoler, brudekjoler og kveldskjoler, var dette mitt perfekte sted å kjøpe datterens bryllupskjole. Jeg hadde brukt mye tid på å konsultere og lette etter fagfolk i bryllupsprodukter, men Bridesire passet perfekt til min datters spesifikasjoner siden jeg ville ha henne til å ha et bountiful bryllup.

  Kunde: Marleen Dato:13-09-2017

Beste Tilbud