Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Kort
Stort utvalg av ballkjoler korte. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Vi har den største samlingen av kort ballkjoler på nettet.
Visning 1 til 24 (av 345 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Jeg vil takke Bridesire for overgå mine forventninger til brude kjoler. Jeg har nylig besøkt nettstedet og nesten alle mine venner anbefalte. Som jeg bladde brude kjoler jeg kunne se hvorfor. Brude kjoler så elegant og sexy på samme tid. Jeg er en retro chic på hjertet så selvfølgelig jeg gravitated mot de som lignet vintage stil kjoler. Jeg hadde allerede blitt målt av en slektning som var en syerske så jeg visste at mine målinger. Når kjolen kom det passer meg perfekt. Jeg trengte ikke forandringer og beading på kjolen var fantastisk! Jeg senere anbefalte butikken til min fetter og hun var fornøyd også. Hun kjøpte en brudepike kjole, og hun valgte rosa razzia hals ermeløs brudepike kjole. Jeg anbefaler Bridesire for alle som ønsker sofistikert klær for alle formelle anledninger. Denne butikken tilbyr kjoler og sko til rimelige priser og de ansatte er kunnskapsrik.

  Kunde: Priscilla Dato:12-05-2017

 2. A-linje En Skulder Kort / Mini Ermeløs Paljett-belagt Organza Kjole

  Forrige uke besøkte jeg Bridesire å se etter en prom kjole til min datter. Personalet forstått mitt ønske om beskjedenhet i kjolen slik at selger la meg se gjennom en rekke kjoler å avgjøre hvilken som var den mest passende for hennes alder. Datteren min hadde en god tid også, og fordi hun har flere favoritt farger, hun brukte mye tid på å prøve på kjoler i forskjellige farger. Jeg var spesielt fornøyd med prisen og kjolen vi kjøpte var på 70% av ordinær pris. Min datter følte meg som en prinsesse etter å ha prøvd på kjolen og personalet ga oss hint om oppbevaring kjolen lang sikt etter prom var over. Bridesire er en butikk som jeg ønsker å gå igjen for andre spesielle anledninger, og at andre vil nyte også. Jeg er glad jeg valgte dette stedet for min prom kjole og min datter er også.

  Kunde: Sara Dato:21-05-2017

 3. A-linje Bateau Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  For noen uker siden jeg bestilte min brudekjole fra butikken din og jeg var fornøyd med mitt kjøp. Jeg jobber hjemmefra og jeg omsorg for min bestemor også, så jeg er ikke alltid i stand til å gå i butikker å handle i disse dager. Heldigvis Bridesire gjort det enkelt for meg å handle på nettet. På deres hjemmeside så jeg noen plus sized brudekjoler, og jeg var spent fordi i de siste ukene jeg søkte ulike områder, og jeg kunne ikke finne vakre pluss størrelse kjoler som var egnet til min figur. Den fargevalg var også ryddig. Og jeg likte skoen utvalg på dette nettstedet. Skoene jeg kjøpte var på salg, og det var et pluss. Noen av mine brudepiker er ventet, og jeg var glad for at de fant fantastisk fødselspermisjon brudepike kjoler. Bridesire anbefales hvis du ønsker spesielle anledninger kjoler til rimelige priser.

  Kunde: Megan Dato:30-05-2017

 4. Shift/ Kolonne En Skulder Knelengde Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  I forrige måned besøkte jeg Bridesire å kjøpe en kjole for en utmerkelser middag og jeg ble veldig imponert. Jeg er ikke motebevisste og faktisk jeg ikke har endret min stil i fem år. Jeg nevnte dette til selger, og hun hjalp meg å velge riktig kjole for min form og preferanser. Jeg hadde tatt bilder fra et magasin med meg så dette også hjulpet meg. Jeg likte forskjellige stiler og design som var tilgjengelig, og jeg valgte en off-the-skulder røde chiffon blonder kjole, som var forskjellig fra hva jeg normalt ville kjøpe. En tur til Bridesire hjalp meg å få min sans for stil tilbake, og jeg er takknemlig for det. Personalet var vennlig og klær er av utmerket kvalitet. Bridesire tilbyr den hjelpen du trenger til å velge riktig kjole, og du kan ikke gå galt med denne butikken. Jeg ville besøke denne butikken igjen i fremtiden.

  Kunde: elisabeta Dato:08-06-2017

 5. Shift/ Kolonne Juvel Knelengde Kort Erme Sateng Kjole

  Jeg vil si at Bridesire gjorde en fenomenal jobb med å hjelpe meg å velge riktig kjole for meg selv og mine brudepiker. Vi setter pris på høy kvalitet og vennlighet av selgerne der, og det var kult å se det enorme utvalget av brudekjoler og brudepiker kjoler. De 2017 brudekjoler omtalt på nettstedet ditt så fantastisk! Det var vanskelig å velge mellom kjæreste feie tog stil brudekjole og imperium v-hals sateng blonder kjole. Til slutt valgte jeg kjæreste toget stil på grunn av sin elegant utseende. Jeg la brudepiker velge sine egne kjoler og selger ga dem tips om å velge de mest flatterende seg for sine tall. Når jeg trengte å gjøre endringer, gjorde dem akkurat slik jeg ønsket, og jeg var fornøyd med resultatene. Generelt vil jeg anbefale denne butikken til alle som leter etter de beste spesiell anledning kjoler.

  Kunde: Marzia Dato:17-06-2017

Beste Tilbud