Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Kort
Stort utvalg av ballkjoler korte. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Vi har den største samlingen av kort ballkjoler på nettet.
Visning 1 til 24 (av 345 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Spaghetti Snorer Kort / Mini Ermeløs Organza Kjole

  Å være et nettbasert selskap som handler med prom kjoler, brudekjoler og kveldskjoler, var dette mitt perfekte sted å kjøpe datterens bryllupskjole. Jeg hadde brukt mye tid på å konsultere og lette etter fagfolk i bryllupsprodukter, men Bridesire passet perfekt til min datters spesifikasjoner siden jeg ville ha henne til å ha et bountiful bryllup.

  Kunde: Marleen Dato:13-09-2017

 2. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Min søster er den typen person som har det vanskelig å velge. Det var derfor når vi gikk på shopping for noen kjoler hun kunne bære på mannens arbeidsfunksjoner, var det litt av et mareritt. Hun liker ikke å prøve på en haug med kjoler, og hun så ingenting i butikken som falt øyet. Så vi bestemte oss for å ta vennens anbefaling til å se online på Bridesire. Vennen sa at hun bestiller mye derfra. Min søster så noen kjoler hun likte og prosessen var lett.

  Kunde: Alexander Dato:24-09-2017

 3. Shift/ Kolonne En Skulder Knelengde Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Jeg hørte ikke engang om Bridesire før sist. Jeg spurte min venn hvor hun fikk sin brudekjole, og hun sa "Bridesire." Jeg er veldig glad jeg spurte henne! Dette er en av de beste nettbutikkene jeg noensinne har sett!

  Kunde: Michelle Dato:09-10-2017

 4. A-linje En Skulder Kort / Mini Halv-ermet Organza Kjole

  Jeg ville ha den beste promkjole noensinne, og jeg ville at det skulle få meg til å se høyere. Kjæresten min er en gigant! Jeg var i stand til å finne den perfekte kjole på Bridesire! Dette er virkelig butikken for meg.

  Kunde: Cecilia Dato:24-10-2017

 5. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Langt Erme Blonde Sateng Kjole

  Jeg ønsket å se perfekt ut for min brudekjole og hadde ikke tid til å gå personlig til forskjellige butikker på grunn av en opptatt tidsplan. Heldigvis spurte assistenten min om å prøve ut Bridesire og det var ganske enkelt flott. Jeg fikk den perfekte kjole, og den ble levert i tide, jeg er så takknemlig for både min assistent og Bridesire.

  Kunde: Denise Dato:08-11-2017

Beste Tilbud