Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Kort
Stort utvalg av ballkjoler korte. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Vi har den største samlingen av kort ballkjoler på nettet.
Visning 1 til 24 (av 345 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Kjæreste Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Det brude kjolen jeg fikk fra deg er perfekt! Jeg elsker baugen på baksiden og stropp. Når du foreslo at jeg skulle ha blonder ermene snarere enn en bomullsstoff, jeg trodde det var verdt et forsøk, og det virkelig var! Jeg mener, jeg elsker blonder, jeg elsker baugen og den lille endringen du har gjort på halsen. Det var wow! Takk skal du ha. Takk skal du ha!

  Kunde: Emma Dato:06-04-2017

 2. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Organza Kjole

  Det var fem måneder siden jeg sist kjøpte en kjole fra Bridesire, og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med deres service og produkt. De hadde vist god kundeservice og kjolen var nydelig også. Jeg kjøpte en kjole for min unge jenta i forrige måned, og jeg var fortsatt imponert over deres upåklagelig service. Jeg vil aldri se etter andre nettsteder andre enn Bridesire, det er sikkert.

  Kunde: Britta Seiferheldt Dato:15-04-2017

 3. Shift/ Kolonne Stropper Kort / Mini Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Jeg er målløs da jeg åpnet pakken min her om dagen fordi den kjolen var nydelig for en svært billig pris på $ 349,99. Min søster var misunnelig fordi det så veldig likt med $ 600 brudekjolen hun kjøpte for to år siden for hennes bryllup.

  Kunde: Dion Dato:24-04-2017

Beste Tilbud