Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Lang
Ballkjoler kan brukes lenge eller kort, men de lange ballkjoler gir et mer formelt utseende for prom.
Visning 1 til 24 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Kjæreste Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg blir lei av å høres ut som en ødelagt rekord når jeg snakker om hvordan jeg trenger nye kjoler fordi vekten min har endret seg. Mellom graviditeter og vektfremkallende medisiner har jeg ofte hatt behov for nye kjoler. Bridesire har reddet livet mitt fordi jeg kan bestille hjemmefra. Dette er bedre med to travle små barn. Nå når jeg går ut med mannen min, trenger jeg bare å bestille barnevakt for den faktiske natten, ikke handlekurven på forhånd.

  Kunde: Kigo Dato:19-09-2017

 2. A-linje Stropper Court slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg er veldig kresen om hva slags kjoler jeg skal ha på meg. Jeg vil ikke gjøre noe for noe som ikke kommer til å se smigrende ut. Hvorfor skal jeg skille ut penger til en kjole jeg aldri vil ha på seg? Bridesire hadde det jeg ønsket.

  Kunde: Whittney Dato:04-10-2017

 3. Shift/ Kolonne Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Tyll Sateng Kjole

  Da jeg kjøpte for den beste mulige kjole for en første date, hadde jeg noen folk på nettet, anbefaler Bridesire. Jeg ble virkelig ikke skuffet i det hele tatt!

  Kunde: Monique Dato:19-10-2017

 4. Shift/ Kolonne Øse Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg gikk på min første date, og jeg trengte å se så sexy som mulig. Ser på internett, kom jeg over Bridesire, og ved å lese noen av kundenes vurderinger, bestemte jeg meg for å prøve det og bestilte på en kjole. Kjole ankom en dag før fraktdagen, og ved å sjekke det sier jeg stolt at det er nydelig og godt passende. Jeg kan ikke vente på å ha den på den store dagen!

  Kunde: belinda Dato:03-11-2017

 5. A-linje Øse Gulvlengde Langt Erme Chiffon Taft Kjole

  Bridesire kom anbefalt av min beste venn straks jeg ble engasjert. Hun overbeviste meg om at det var enklere å kjøpe min brudekjole på nettet, og jeg kunne få se mange design. Selv om jeg var litt nølende, plukket jeg og bestilte en brudekjole, og det var ganske enkelt fantastisk. Jeg så ut som den vakreste bruden noensinne på bryllupsdagen min, takk.

  Kunde: Gao Jer Dato:18-11-2017

Beste Tilbud