Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Lang
Visning 1 til 24 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Ballkjole Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Taft Kjole

  Brudekjolen kom en uke senere enn forventet, og jeg allerede begynte å føle seg dårlig om det. Mitt bryllup er i to uker, og jeg hadde ikke råd til å se dårlig på min store dag, men kjolen jeg fikk er rett og slett fantastisk. Sjalet var fantastisk, blonder bodice var til å dø for, og toget var helt bedårende! Også alle målingene er perfekt og alle mine forespurte endringer er gjort perfekt, også. Alt inkludert høyden og kroppen målinger blir oppnådd. Selv lengden på toget som jeg ønsket spesielt er gjort. Dette er tredje gang jeg bestilte en tilpasset kjole på nettet, men dette er det eneste selskapet som gjorde bestillingen min perfekt. Jeg kunne ikke takke dere nok, Bridesire.

  Kunde: Sarah Dato:19-04-2017

 2. A-linje Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg har aldri igjen en tilbakemelding eller en gjennomgang på noen av nettbutikker som jeg har gjort forretninger med, men for Bridesire, jeg følte meg tvunget til å forlate en, spesielt når de har behandlet meg godt og har gitt meg en kjole jeg couldn' t bare holde i min garderobe. Jeg bestilte min kjole 25 februar. Det var en fødselspermisjon organza blonder brudekjole med? ermer. Selv om det bare koster $ 218,99, kjolen var veldig vakkert. Jeg fortalte dem om mine målinger, og spesielt fortalte dem om min voksende bump også. Jeg ble overrasket fordi alt var perfekt! Jeg trenger ikke å gå til skreddersøm butikk! Dessuten behandles de mitt kall svært profesjonelt og vennlig. Jenta i den andre enden selv hørtes begeistret for min kommende baby. Hva gjør dette selskapet verdig er måten de gir kundeservice og kundetilfredshet fra dag en til den dagen du mottar din bestilling. Med min erfaring, er det ingen grunn for meg ikke å prise bridesire.

  Kunde: Ilona Dato:28-04-2017

 3. A-linje V-hals Gulvlengde Langt Erme Sateng Kjole

  Min svigerinne er fem måneder på vei da min bror bestemte seg for å gifte seg med henne. Deres bryllup er 20. mai, men han ønsker at alt skal være klar denne måneden. Min fremtidige søster i lov er så opptatt og finne en god kjole til henne voksende magen ville definitivt ta tid, så jeg tilbød meg å finne en elegant kjole som ville gjøre henne ser varmt til tross for hennes mamma å være kroppsfasong. Jeg søker på nettet for nesten to dager og ærlig, jeg har ikke funnet en god en som vil utfylle hennes fin hud og lange ben før jeg bumped med Bridesire. Det fikk en loooooong liste over nymotens brude stykker. Da jeg fant denne fantastiske fødselspermisjon skjede / kolonne kjæreste chiffon kjole med Sweep tog, visste jeg min i loven ville se fantastisk i det også, og jeg hadde rett! Hun gråt da hun montert kjolen fordi målingene ble fulgt svært presist og alle vinkler så perfekt. Hun kan ikke slutte å si takk for meg ... og tror jeg takke dere er ikke nok til å bridesire også. Så for alle damer som er ute etter det perfekte tilpasset utstyrt kjole, vil du ikke angre hvis du får det til Bridesire.

  Kunde: Harsha Dato:07-05-2017

 4. Shift/ Kolonne Halter Gulvlengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg er ganske spent, men nervøs da min mann fortalte meg at han skal bringe meg til en militær ball. Det var første gang at jeg vil gå til en fest, og jeg hadde ingen kjole å ha den tiden. Jeg sjekket ut på nettet for troverdige nettbutikker, og jeg kom inn i nettsiden til bridesire. Kjolene så fantastisk, men jeg er aldri en god shopper av kjoler, så jeg la bridesire ansatte valgte en for meg. Jeg bare fortalte dem at jeg liker mørke fargede brikkene som svart, marineblå og lilla. Jeg fikk kjolen i en uke tid, og jeg er veldig, veldig glade for å bruke den. Min mann elsker klær, også. Jeg kan ikke takke dere nok bridesire.

  Kunde: Karina Dato:16-05-2017

 5. A-linje En Skulder Gulvlengde Ermeløs Organza Kjole

  Først av alt vil jeg gjerne være ærlig at jeg ikke er virkelig imponert over den første transaksjonen som jeg hadde med Bridesire. Det var som en år siden. Jeg bestilte en brudekjole, ga dem konkrete målinger, og fortalte dem at jeg trenger det i to uker. Alt på telefonen faktisk gikk bra til kjolen ble levert rett på dørstokken min. Det var en annen kjole! Jeg bestilte for en hvit halter havfrue kjole, men de ga meg en langermet blonder aline kjole. Jeg umiddelbart sendt varen tilbake til dem og krevde for refusjon. Jeg var litt panisk fordi mitt bryllup er som tre ukers tid, og jeg trenger virkelig alt for å være klar i minst en måned! De lovet å levere den rette i en uke med alle målingene perfekte. Sikkert, det kom, så jeg ba ikke om min refusjon, men jeg var imponert fordi de ga meg 10% rabatt og en headpiece å gå med, ba om unnskyldning for det inntrufne de har forårsaket. Det handler om å oppriktighet faktisk gjort meg synes synd for å la min vrede komme i min vei. Siden den gang har jeg hatt som 3 kjoler bestilt fra dem og alt gikk bra etter det.

  Kunde: Olubunmi Dato:25-05-2017

Beste Tilbud