Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Lang
Visning 1 til 24 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Chiffon Sateng Kjole

  Min brudekjolen var perfekt! Den passer perfekt på meg, spesielt på magen området, og det føles myk, også. Jeg vil ha mine venner bestille fra deg for våre kommende cocktailfester.

  Kunde: doreen Dato:01-04-2017

 2. Shift/ Kolonne En Skulder Gulvlengde Halv-ermet Stretch Sateng Kjole

  Først tenkte jeg mitt kjøp med Bridesire er en komplett rot! Jeg fortalte min arbeidskollega til å kjøpe en sofistikert kjole på nettet, og hun gjorde det med deg. Jeg har lest ikke så gode tilbakemeldinger om deg, og jeg er ganske engstelig når jeg fikk vite at jeg har betalt $ 400 for deg. Men, jeg måtte bli lei da jeg fikk pakken. Det var helt fantastisk! Jeg kunne ikke takke dere nok, Bridesire. Og for de som er skeptiske med deg, jeg sier du er verdt en $ 400 forsøk!

  Kunde: Judy Dato:10-04-2017

 3. Ballkjole Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Taft Kjole

  Brudekjolen kom en uke senere enn forventet, og jeg allerede begynte å føle seg dårlig om det. Mitt bryllup er i to uker, og jeg hadde ikke råd til å se dårlig på min store dag, men kjolen jeg fikk er rett og slett fantastisk. Sjalet var fantastisk, blonder bodice var til å dø for, og toget var helt bedårende! Også alle målingene er perfekt og alle mine forespurte endringer er gjort perfekt, også. Alt inkludert høyden og kroppen målinger blir oppnådd. Selv lengden på toget som jeg ønsket spesielt er gjort. Dette er tredje gang jeg bestilte en tilpasset kjole på nettet, men dette er det eneste selskapet som gjorde bestillingen min perfekt. Jeg kunne ikke takke dere nok, Bridesire.

  Kunde: Sarah Dato:19-04-2017

Beste Tilbud