Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Lang
Visning 1 til 24 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Spaghetti Snorer Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Et eksempel på min feiring, jeg ønsket en kjole for en hendelse. Jeg skrev alle spesifikasjonene av størrelsen jeg krevde og sendte kundesupporten. Jeg var i frykt for frustrasjonene jeg hadde hørt fra nettbaserte selskaper. Jeg bestemte meg for å gi dette en trio og forventet god kjole. Designet mitt var det beste, og jeg dro til min feiring i å tilbringe dager med å sove komfortabelt i en ny kveldskjole. Jeg ville støtte velstanden til Bridesire og råde folk til å kjøpe fra den.

  Kunde: Valerie Dato:06-08-2017

 2. A-linje Spaghetti Snorer Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Takket være denne e-handelsvirksomheten som jeg fant det fryktelig og forferdelig da jeg bestilte kjolen med en 41 tommers burst. Men de leverte en kjole med en 36 tommers briste. Jeg kontaktet dem senere og ble fortalt å sende dem bilder etter hvilke jeg vil gå til en sømstress for endring. De lovet også å refundere 15% av den totale kostnaden eller foreta en ny ordre til en nedsatt pris på 25 prosent. Hvilket annet nettbasert selskap vil utvide denne generøsiteten? Det viser at selskapet er ansvarlig for eventuelle feil de gjør for sine selskaper. Hold den opp Bridesire.

  Kunde: jennifer Dato:17-08-2017

 3. A-linje Halter Kapell slep Ermeløs Taft Kjole

  Jeg har laget en toskjoler med Bridesire butikker i forrige måned, og de kom alle som forventet. Farge, kvalitet og tekstur var akkurat som angitt i deres nettside. De kom fram i en lys boks og var alle nydelige. De var begge passende med god kvalitet og tykk fôr. Først var jeg bekymret etter de negative vurderingene jeg hadde lest om selskapet, men senere utviklet selvtillit som jeg holdt på å henvise vennene mine til nettbutikken. Levering ble gjort innen de fastsatte tidslinjene med god kundeservice. Når jeg bærer kjolen, beundrer vennene mine dem og vil alltid ha meg til å bestille dem.

  Kunde: judy Dato:28-08-2017

 4. A-linje En Skulder Court slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg har alltid tenkt på et eventyrbröllus siden jeg var ung. Jeg kom faktisk ikke til å bli gift før jeg var 40 år gammel. Dette var ikke en del av min plan - å måtte kjempe med å finne en brudekjole som jeg antar bare ser bra ut på 20 år gamle. Heldigvis overrasket Bridesire meg positivt med deres valg. Mange av deres kjoler var veldig attraktive for meg. Og jeg klarte å bestille den ene kjole som var drømmen min.

  Kunde: nasiha Dato:08-09-2017

 5. Shift/ Kolonne Kjæreste Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg blir lei av å høres ut som en ødelagt rekord når jeg snakker om hvordan jeg trenger nye kjoler fordi vekten min har endret seg. Mellom graviditeter og vektfremkallende medisiner har jeg ofte hatt behov for nye kjoler. Bridesire har reddet livet mitt fordi jeg kan bestille hjemmefra. Dette er bedre med to travle små barn. Nå når jeg går ut med mannen min, trenger jeg bare å bestille barnevakt for den faktiske natten, ikke handlekurven på forhånd.

  Kunde: Kigo Dato:19-09-2017

Beste Tilbud