Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler >  Lang
Visning 1 til 24 (av 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje En Skulder Sweep slep Ermeløs Stretch Sateng Paljett-belagt Kjole

  Min beste venns bryllup er i første uken av mai i Australia, og jeg ville alt være i orden denne uken fordi hun gjorde henne brudepike, så jeg bestilte min kjole fra bridesire. Jeg viste det til henne i morges, og jeg var glad da hun sa hun vil bestille blomsterpike kjoler fra Bridesire også. Det var veldig spennende fordi hun ble overrasket med min smaragd stroppeløs aline chiffon kjole. Hun sa det er pen og billig. Jeg vil legge inn bestillingen i morgen etter at vi har fått målinger av blomst jenter. Jeg håper bare ordren kommer før denne måneden slutter.

  Kunde: Aurica Dato:12-06-2017

 2. Trompet / Havfrue Stroppeløs Gulvlengde Sweep slep Halv-ermet Chiffon Kjole

  Jeg vil bare si en stor takk til alle på Bridesire for hjelpen de ga meg til å finne min perfekte brudekjole. Jeg hadde søkt overalt for en kjole som ringte til meg, men fant det ikke før jeg besøkte dette nettstedet. Personalet var mer enn glad for å svare på alle mine spørsmål om kjole og jeg hadde virkelig mange spørsmål. Alle aspekter av tjenesten var utmerket, og jeg følte meg som om jeg var i trygge hender gjennom hele prosessen. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

  Kunde: Irini Dato:23-06-2017

 3. A-linje V-hals Court slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg kan ikke finne nok ord til å takke Bridesire. Jeg mener dette er fantastisk! Hvor i verden kommer jeg til å bestille en kveldskjole og 24 timer senere, prøver jeg det på? I begynnelsen tenkte jeg på det som en vits da jeg spurte om en av Bridesires representant. Han var så snill i hvordan han snakket med meg, og da han fortalte meg at bestillingen min var vellykket, måtte jeg bare vente og se hvor lenge det vil ta dem til å levere. Bridesire er rett og slett fantastisk.

  Kunde: Brenda Dato:04-07-2017

 4. A-linje Kjæreste Court slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg trodde ikke i en million år at jeg ville kjøpe min brudekjole på nettet, men det var det! Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse med fysiske butikker, butikkene var uhøflige mot meg og ville ikke vise meg kjolene jeg ønsket, så jeg sluttet og begynte å scouting online. Heldigvis fant jeg den eksakte blonderkjole jeg ville ha. Det er virkelig den vakreste tingen og min hubby elsket å se meg gå ned midtgangen med den.

  Kunde: Elizabeth Dato:15-07-2017

 5. Ballkjole Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Sateng Tyll Kjole

  Jeg er en fostermor til tenåringsjenter og en ting vi ikke får hjelp med, er spesiell anledning kjoler (som blir dyrt, raskt). En venn av meg pekte meg på Bridesire, og jeg er så spent! Nå kan jeg få alle jentene til å ha en vakker kjole når de trenger en (homecoming, prom, court warming, du heter det) for mye mindre enn vi ville gå til en personlig butikk! Plussiden er ikke bare disse kjolene er rimelige, ingen andre kommer til å ha på seg "deres" kjole, og de kan få en farge og stil som passer deres personlighet! Tatt i betraktning de trenger tre eller flere kjoler per år, per jente, har denne nettsiden vært et livs- og budsjettsparer! Mine eldste to fortsetter å se på her og leke med stiler som gjør seg klar til neste år lol!

  Kunde: David Dato:26-07-2017

Beste Tilbud