Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler

Filtrer etter

    Bryllupssteder

    Bakside Detaljer

    Handle etter Pris

Bridesire er den beste nettbutikken for din ballkjoler. ❤ Mange alternativer, billige priser og høy kvalitet.
Visning 1 til 24 (av 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Høy hals Sweep slep Langt Erme Chiffon Kjole

  Hei alle sammen! Jeg måtte bare skrive en anmeldelse for dette nettstedet fordi kjolen min er overraskende baller! Jeg har ikke gått ned midtgangen ennå, så jeg kan ikke dele et bilde, men stol på meg. Hvis du elsker intrikate, delikate design og kvalitet til en bra pris, så bla gjennom brudekjørne her.

  Kunde: Man Dato:28-08-2017

 2. Shift/ Kolonne V-hals Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Denne nettsiden er veldig bra, kjolene er til å dø for. Jeg fikk en fantastisk havfrue brudekjole og klarte også å få brudepiker kjoler til brudepiker. Jeg fikk til og med søster og kvelden kjoler til etterfest. Bokstavelig talt en one-stop butikk for kjoler. De har ikke noen uformelle kjoler, men det var ikke et problem for meg fordi jeg var på utkikk etter festkjole.

  Kunde: Natalie Dato:02-09-2017

 3. Shift/ Kolonne Stroppeløs Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Ooops! Bare bestilt min Quinceanera kjole !!! Jeg kan ikke vente på det for å komme hit! Jeg så over på nettet for å prøve å finne en kjole som passer til min mors budsjett (hun bare lot meg bruke $ 200, seriøst ?!) og jeg kunne ikke finne noe som var søtt til i dag! Jeg fikk en veldig fin, gulvlengde dyp lilla kjole som ser ut som om den kom rett ut av et eventyr! Det var super billig, så mamma la meg få en tiara og hansker også! : D Jeg har ventet på evig tid å planlegge denne festen (vi gjør et midnattshagefest tema) og jeg stresset over hva jeg ville ha på, men jeg er veldig glad nå! Jeg kan ikke vente på alle å se meg! Jeg føler meg dårlig for jentene som ikke kommer til å gjøre dette og kle seg, fordi jeg vet at jeg vil huske dette for alltid!

  Kunde: antonina Dato:07-09-2017

 4. Trompet / Havfrue Kjæreste Court slep Ermeløs Organza Taft Kjole

  Jeg bestilte min brudekjole fra Bridesire og faktisk var det fantastisk. Først var jeg litt nervøs for å bestille noe på nettet fordi jeg aldri har gjort det før og også på grunn av kroppsstørrelsen min. Men etter svært lange gjennomtenkte dager bestemte jeg meg for å prøve det på deres nettsted. Plassert en bestilling og jeg betalte senere en ekstra på bare $ 20 slik at de kunne få den til å passe, og faktisk gjorde de det bra, da jeg klarte å passe inn i det helt bra. Jeg er ganske liten, og på grunn av dette passer mange kjoler aldri til meg fordi de pleier å være store i størrelse i de fleste tilfeller. Og til slutt da den kledde endelig kom, var det helt nydelig, og målingene jeg hadde gitt dem var de som ble brukt til å lage kjolen. Det var den nøyaktige kampen for det jeg ønsket. Du kan forestille meg hvor glad jeg endelig var.

  Kunde: Sina Dato:12-09-2017

 5. Shift/ Kolonne Chiffon Kjæreste Gulvlengde Aftenkjole With Criss-Cross Bodice

  Jeg lette etter en kveldskjole som kunne tjene best under bursdagen min på Laguna Beach. Under mitt søk fant jeg et e-handelsselskap som heter Bridesire og tilbyr ulike design av kveldskjoler. Jeg rullet de tilgjengelige designene, og de så vakkert ut. Jeg bestilte en kjole av min størrelse lys hvit farge. Klærne skulle være løs og lenge som kroppens størrelse. Jeg sendte på forhånd og sendte noen bilder av kroppens størrelse. I leveringsdatoen mottok jeg en gudsklær som jeg elsket. Jeg anbefaler til vennene mine å bruke nettstedet for bedre tilbud.

  Kunde: Emelie Dato:17-09-2017

Beste Tilbud