1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Ballkjoler
 6.  > 
 7. Blå
Hvis du skal bære blå kjoler, må du bestemme hvilken sminke som skal gå med den for å presentere deg som den mest dashing prom queen i løpet av natten.
Visning 1 til 36 (av 43 produkter)

1  2

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2

 Gå til 

Blå ballkjoler er et visuelt høydepunkt for enhver festlig anledning

Knapt noen farge viser så mange forskjellige fasetter som blå. Således er det også perfekt for å designe ballkjoler hvis fasetter dekker nesten alle stilarter. Enten nyutdannede velger en fancy kort modell, eller festlige opera-besøkende, en lang tettsittende kjole, er smaken og stilen til hver enkelt dame igjen.

En rekke alternativer

Hvis du velger kjoler i blått i kort tid, finner du et stort utvalg av forskjellige nyanser og kutt. Enten elegant navy, elegant kongeblå eller girlish lyseblå, blir alle ballbesøkere den virkelige prinsessen av arrangementet. Selv med designen, er det et godt valg for hver figur og hver stil. Kvinner som har litt bredere hofter, er godt rådd med mykt fallende kjoler i A-linjen. For temmelig androgynte typer er utførlige kreasjoner med ruffles, buer og rhinestones et vellykket alternativ. Hvis du liker det ganske enkelt, vil du finne modeller med en spennende hals og den veldig trendy Vokuhila-stilen. Så vis frambenet, mens kjoleens bakside når til ankelen.

Allsidig bruk av blå

Om det er gulv eller ankel lengde, går denne versjonen veldig bra med et elegant og overdådig ballbesøk. Korte cocktail kjoler med bredt svingete skjørt er i tråd med den ungdommelige stilen og passer veldig bra til en danseklassekamp eller en prom. Også for det etterlengtede musikalske besøket, er disse klærne veldig gode og gjør bare i fargen blå alltid visuelt noe. Kvinner som liker å danse bør sørge for at de velger en modell som ikke bare gir dem et glamorøst utseende, men gir dem også mye benrom. Uansett om dette er garantert av at kjolen har et spor eller er utstyrt med et bredt svingskjørt, overlates den enkelte smaken av brukeren.

Styling blå kjoler riktig

Selv om mange damer er fristet til å kle seg for en ball eller en festlig anledning, bør de avstå fra å gjøre det. Fordi blått i alle nyanser, spesielt de mørke variasjonene, ser veldig elegant og edelt ut i kombinasjon med små smykker. Spesielt hvis brukeren er ganske petit og delikat, kan for mange tilbehør raskt ødelegge hele utseendet. Et trendy perlekjede, som tilfeldigvis smigrer nakken, er - avhengig av den valgte halsen varianten - men definitivt verdt et forsøk. Det er også viktig å vite at armbåndsuret ikke teller i form av smykker. Hvis du vil, kan du forbedre utseendet ditt med en kvalitetsmodell av høy kvalitet. Så langt som skoene angår, kan blå prom kjoler kombineres veldig godt med filigree sandaler eller sandaler. De som ikke kan klare det, kan bytte til kattungehæl, dvs. sko med stiletthæl. Dette er behagelig og visuelt ikke så klumpet som ballerinas eller halvhælte modeller med stropper som knytter seg inn.