Den ideelle bryllupsreise ideer

Bryllupsreisen er en integrert del av en vellykket bryllupsseremoni. Men hvis du ikke vil ha et tradisjonelt reisemål, kan du velge en mer original tur.

Et spørsmål om smak

Glem Venezia og dens for klassiske gondoler! For en unik bryllupsreise har du muligheten til å velge mellom flere destinasjoner. Avhengig av dine preferanser kan du oppdage ørkenen, steder som fortsatt er ukjente eller utrolig luksuriøse.

Gull og sideantry tiltrekker deg? Ditt reisemål er utvilsomt Dubai. Denne byen har vært i stand til å blande med talent luksus og tradisjoner. Du kan utforske kamelbaner i ørkenen eller tilbringe en ettermiddag i et kjøpesenter med designerbutikker. For en bryllupsreise mellom november og april er dette det perfekte stedet.

For de som setter pris på landskapsendringen til tusenvis av kilometer, åpner Japan sine dører. Dette landet er flere, og det er bedre å velge noen bestemte destinasjoner, slik at du ikke går deg vill i en så stor liste over rikdom. Kyoto er ideell for tradisjonelskere. Tokyo vil fortrylle deg med sine kontraster og futuristiske ansikt. Mellom eksepsjonelle landskap og majestetiske templer er Nikko også et viktig reisemål. Ikke glem, Mount Fuji om våren!

Vil du oppdage et annet ansikt i Afrika? Zanzibar er for deg. Ligger i Det indiske hav, er denne øya naturlig kjent for sine drømmestrender. Men det er også muligheten til å gå ut i en tett regnskog og vandre gjennom munter og gjestfrie byer. Madagaskar er også et sted å utforske. Fortsatt liten turist, dette destinasjonen er perfekt for eventyrere. Du vil oppdage en endearing mennesker og en frodig natur. Ikke glem å si hei til lemurer!

Klassikere revidert

Stillehavet og dets drømmeøyer tiltrekker deg? Hvorfor ikke prøve Hawaii, en amerikansk stat som tilbyr uovertruffen landskap? På stedet kan du selvfølgelig laze på strendene i drømmen, men også å gjøre sport – surfing, dykking, fotturer … – eller oppdag en rik og ukjent gastronomi.

Italia er ikke bare Venezia. Hvorfor ikke besøke Roma for en følelsesmessig bryllupsreise? Selvfølgelig kan du utforske de flotte monumentene – St. Peters, Colosseum, Trevifontenen … – men du kan også miste deg selv i sine mer intime nabolag: Testaccio, Garbatella eller Trasvevere og nyt utmerket mat.

Vil du ha en økonomisk bryllupsreise? Hellas vil gi deg tilfredshet. Med sine historiske steder og strendene i drømmer, vil du være helt ute av sted.

Andre nærliggende destinasjoner: London. Perfekt for byens elskere, kan den britiske hovedstaden oppdage mytiske monumenter – Tower Bridge eller Buckingham Palace – grønne områder hvor du kan spasere i timevis – Regent’s Park eller Hyde Park – men også ekstraordinære nabolag som Piccadilly eller Oxford Street.

Bryllup forlovelsesringer: Hva du trenger å vite?

Før den store dagen er det ikke mindre viktig dagen for engasjement. Forlovelsesringen, symbolet på foreningen mellom to elskere, har en rik historie.

En gammel historie

I motsetning til vielsesringen har forlovelsesringen en kjent historie. Vi kan spore den tilbake til antikken. I Egypt, men også i Roma, ble det utvekslet en metallring – vanligvis jern – og ble gjenget inn i venstre ringfinger. Denne fingeren ble ikke valgt ved en tilfeldighet. Faktisk ble det antatt at en vene som passerte denne fingeren – Vena Amoris – kom direkte til hjertet. Tradisjonen fortsetter i middelalderen med en enkel ring. Vi foretrakk modellene uten edelstener, reservert for ekteskap. Denne ringen ble slitt av de to elskerne.

Det var ikke før det femtende århundre at diamanten viste sitt utseende på forlovedeens finger. Det er kjæresten til Charles VII – Agnès de Sorel – som ærer denne tradisjonen med en ring laget av flere steiner. Den ensomte dukket opp med hertugmannen Maximilian av Habsburg, som tilbød sin fremtidige kone, Maria of Burgundy, en ring med en enkelt diamant.

En rik symbolikk

En forlovelsesring er ikke bare en juvel som viser en forening mellom to fiances. Sirkelen av ringen representerer den uendelige som naturlig må tilsvare varigheten av kjærligheten mellom to vesener. Laget i et solidt metall, er ringen motstandsdyktig og svarer igjen til denne kjærligheten. Det er en ring som symboliserer løftet om en fremtid for to, en hellig forpliktelse.

Det er mulig å velge en forlovelsesring med en eller flere steiner. Selv om solitaire er i dag den mest tilbødte ringen, kan vi legge til steiner for å legge til en spesiell betydning. Dermed vil diamanten svare til evigheten, topazen til troen, smaragd til den sanne kjærligheten, rubinen til lidenskapen …

Forlovelsesringen kan også bli gravert. Her er symbolikken til paret fremsatt med en innskrift: dato for møtet, fornavn eller initialer.

Etter bryllupsseremonien kan forlovelsesringen bli brukt i forbindelse med vielsen. Men hvis de ikke går sammen, er det da mulig å overføre den til ringfingeren til høyre. Hvis du bærer dine to ringer på samme finger, er det vanlig å ha på seg brudekjeden på fingeren og forlovelsesringen foran slik at den “beskytter” bryllupet.

Til slutt er forlovelsesringen forbeholdt kvinnelige fingre. Mannen bærer ikke den. Han tilbyr det som et tegn på kjærlighet og engasjement.

Hva holder London Fashion Week i 2018?

Fashion Week er i flere år en mulighet for designere til å presentere sin samling for hver sesong. Det er et globalt arrangement som foregår to ganger i året i forskjellige hovedstader rundt om i verden som London. Disse forestillingene er like eksepsjonelle som de andre, slik at tilskuerne alltid forventer å bli overrasket.

Fra 15. februar til 20. arrangeres den 67. utgaven av London Fashion Week, hvor alle moteaktørene møtes. Unge designere er også æret som alltid. De har den eksepsjonelle muligheten til å demonstrere sitt talent og gjøre sitt ytterste for å tiltrekke seg et krevende publikum. Plassert under skiltet av kreativitet og innovasjon, lover deres samlinger å være svært varierte. Disse nye designerne har også mulighet til å gni skuldre med de mest kjente designerne. Sistnevnte arbeider vanligvis på vegne av store motehus som har et solid rykte. Alle disse elementene garanterer fargerike show og kreasjoner med flere inspirasjoner. Noen artister har revidert punkånden ved å legge til en liten militær berøring. Andre foretrukket å tegne sin kreativitet fra britiske eller kreolske stiler. De tilbudte artiklene handler ikke bare om klær, men også forskjellige mote tilbehør som poser, hatter eller sko. London Fashion Week vil sette trender for alle årstider, det være seg farger eller materialer. Mange moteentusiaster vil bli inspirert til å komponere deres utseende avhengig av omstendighetene.

I tillegg til moteshowene, tilbyr dette arrangementet mange attraksjoner for de 14.000 som forventes. En festival arrangeres fra 22. februar til 25. oktober. Mer enn 120 britiske og internasjonale merkevarer samarbeidet for å organisere kjøpesentre. Det vil også bli forelesninger om stilpresentasjoner og industri. Disse vil fokusere så mye på mote som livsstil og teknologi. De viktigste vertene for disse konferansene vil være Daphné Guiness, et ekte ikon for mote, og Daren Skey som kjøper store mengder menns klær. Det er også designere Orla Kiely og Markus Lupfer samt konsernsjef for Fioricci, Janie Schaffer. Denne tilnærmingen tar sikte på å stramme sammenhenger mellom merkevarer og forbrukere. Den tidligere har muligheten til å signere nye kontrakter, mens sistnevnte får anledning til å smake spenningen i London Fashion Week.

Trend av vinter: de hvite blonderkjoler

Hvorfor er hvite blonder kjoler trendy?

Det er knapt et stoff som er så allsidig, forførende og samtidig girlish – romantisk: blonder. Svært ofte knipset stoffet brukes spesielt på kjoler og igjen og igjen tolke og oppfinne kjente designer blonder kjoler og diktere litt mote. I høst og vinter har de klassiske “ikke-farger” som hvit som designerne gjort det, samt toppen, dette materialet ble allerede importert i det 15. århundre fra Orienten og slitt i Europa. I tillegg er hvite blonder kjoler noen ganger veldig romantisk, tidløs og veldig fleksibel og foranderlig. Ikke rart hvorfor de regelmessig erobre catwalks og moteshow av kjente trendkapitaler. I tillegg gir en hvit blonder kjole brukeren noe veldig romantisk og samtidig forførende, da den blonder-trimmet kroppsdelen blir et stykke gjennomsiktig, men likevel skjult. Dermed kan brukeren “leke” med sin sjarm uten å bli for åpenhjertet. Alle disse egenskapene er riktige for å hjelpe hvite blonder kjoler bli en trend igjen og igjen. Spesielt fargen hvit er nesten aldri ute av mote og er bare den siste i hver sesong.

Populære stiler for hvite blonder kjoler

Blonderkjole er selvsagt ikke lik blonderkjole. Avhengig av sesong og årstid er alltid forskjellige modeller av hvite blonderkjoler moderne, endres stoffene også med respektive mote sesong. Spesielt om vinteren ser veldig moderne og etterspurte veldig lange midi og maxi kjoler i hvitt og i blonder. Tallrike kombinasjonsalternativer gjør at de hvite blonderkjolene kan gjenoppfinnes og optimaliseres igjen og igjen. For eksempel kan en hvit, lang blonderkjole med lange ermer bæres med en spesielt “dramatisk” strøk, noen støvler kan forårsake en ekte pause i stil, da det noen ganger kan være veldig kaldt om høsten eller vinteren. Selv med termiske strømpebukser, kan en hvit blonderkjole brukes på vinteren. Termostrumbukser i sort, brun eller forskjellige nyanser av grå er best egnet til dette formålet. Avhengig av ermet lengden, kan du også bruke topper eller T-skjorter under kjole for å perfeksjonere løkutseendet. Veldig bra, spesielt med en lengre hvit blonder kjole kan brukes på vinteren spesielt store gensere (oversize) og cardigans. Disse gir enda en tynn blonder kjole bare den rette kontakten som skal brukes på høsten og vinteren, uten at brukeren fryser. Hvis du har valgt en fancy hvit blonder kjole med tynne spaghetti stropper, kan du til og med bruke en matchende turtleneck under kjolen og skape nye aksenter. Spesielt lange hvite kjoler av blonder er svært populære i vinter og kan styles veldig bra om vinteren med de ovennevnte triksene og vinteren. De foretrukne stoffene til designerne er chiffon, men også satin, selv om denne trenden er mer i forrige sesong. Imidlertid er satin hvite blonder kjoler på ingen måte utsmyk og kan fortsatt bli slitt. Spesielt er chiffongetet varmt, fordi det gir hver hvit blonder kjole et festlig notat, spesielt med sommer kjoler eller festlige kjole av hvit blonder. Således, denne vinteren med en hvit blonderkjole garantert å være trendy og kan sette fasjonable aksenter.

Svarte kveldsklær: Hvorfor er de alltid en iøynefallende

Hvorfor svarte selskapskjoler eller ballkjoler?

Uansett om det er en fancy ball eller en annen festlighet, finnes det nesten ingen myter om svarte kveldskjoleer og ballkjoler. Man kan nesten tro at fargesvart ville være ganske forbannet – men det motsatte er tilfellet her. Svarte kjoler er en langvarig favoritt og går nesten aldri ut av mote. Fremfor alt er svarte kjoler tidløse, elegante og passer omtrent enhver anledning. Kjoler i sort ser heller ikke billig ut, som noen andre farger gjør. I tillegg står svart for alle typer kvinner – uansett om det er en kul skjønnhet med rødt hår eller den mørke typen kvinne. I tillegg svarte kvinner i alle aldre, slik at selv modne kvinner liker å ta den svarte kjole. Et annet pluss: Svarte kjoler gjemmer ofte små “problemområder” som en liten mage eller brede hofter. Så hver kvinne med hver figur i en svart kjole føles behagelig og har en fin kveld. Svart er en farge som kan brukes hver sesong og sesong – om sommeren eller vinteren – med en elegant svart kjole til den spesielle dagen, kan en kvinne ikke gå galt og beveger seg teknologisk på trygt terreng.

Svarte kjoler kan kombineres veldig bra

Fargen svart kan lett kombineres med nesten alle farger, slik at en enkel, svart kjole med de riktige farger blir en virkelig iøynefallende. Det spiller ingen rolle om det er hvitt, jordisk eller pastell – alle farger er mulige å kombinere med kjolen. Så den svarte kjolen kan enten være av tilbehør som en stjal i hvitt eller svart med festet, farget grense aufhübschen, men også en lys farge som rød ville være tenkelig her. Brukerens fantasi her er ingen grenser. Dette gjelder også fargevalg av skoene – svarte stilettoer kan se like elegant ut. Skulle en “svart eneste look” brytes opp, er stilettos i sølv eller gull perfekt. Her skal imidlertid tas for å sikre at håndvesken f. Eks. Matcher stolen eller skoene. Et annet must for sorte kjoler er selvfølgelig smykkervalget. Med ingen annen farge har kvinner så mange muligheter og variasjoner å ha på seg de riktige smykker for en kjole. For eksempel er sølv eller gullsmykker, som for eksempel øredobber eller armbånd, veldig velegnet til svarte kjoler. Hvis du vil, kan du ha et hvitt perlekjede med matchende øredobber til kjole og gi antrekket en klassisk touch på La Coco Chanel, som var kjent for dette utseendet. Selv brosjer er en surefire-kombinasjon i sorte kjoler – enten i kobber, sølv eller gull. Her avhenger det bare av brukerens personlige smak.

Fullførelsen av det komplette utseendet lukkes med matchende sminke. Igjen, brukerne av en svart kjole nytte fordi de stille kan bruke litt mer farge. Aldri savner en kvinne med en klassisk sminke, en liten rouge og en rød leppestift, som skal skreddersys for kvinnens hudfarge. Selv øynene bør være litt understreket med mascara og fullført det perfekte utseendet.

Mote og trender 2018: vintage stilen som aldri går ut av mote

Glamouren i Hollywood divas ser ut til å kjenne hemmeligheten til evig ungdom. En umiskjennelig stil, som selv de mest alvorlige diktatene av mote ikke ser ut til å påvirke. Akkurat som trender gjennom årene har vært i stand til å forlate et uutslettelig preg på historien av moten: ved en klokke bunnen bukser strengt hippie stil, diskré eleganse sigarett bukser i perfekt ’60s stil. Vintage stil er et must som ikke synes å vite tilbakeslag, en ekte grønn noensinne kunne erobre de mest prestisjefylte catwalken. 2018 vil også ha vintage stil, omfortolket og personliggjort i en bestemt mer moderne nøkkel.

Moderne årgang: Retro-utseendet møter gatemote

Å vise frem en vintage look perfekt selv i denne 2018, det viktigste er å skape et antrekk som vet å blande vintage smak til mer moderne og street. T-skjorter vil bli veldig trendy, pyntet med utskrifter med sterk retro-appell. Vi deretter plassere i vår garderobe tank topper og t-skjorter er relatert til en verden av basketball, eller til den mer historisk rockeband. For å skape en kontrast med en sterk smak kombinerer vi strengt økologiske pelst-skjorter eller en klassiker av kvinnemote som kameljakke.

Tidløs eleganse med vintage-inspirerte ballkjoler

Vintage stilen er uten tvil et glamorøst ikon, spesielt hvis inspirert av Hollywood. De store divas fra fortiden har vært i stand til å skape i den kvinnelige imaginære en ekstremt elegant og sjarmerende stil. De seremonielle kjoler i dyrebare materialer som silke, eller skinnende som satin, så kom tilbake for å kle de viktigste kveldene. Dekorert med lette romantiske snørebånd, kjære nakke eller bånd som tydelig markerer midjen. Unfailing da tilstedeværelsen av en clutch pose minimal, eller en clutch, opplyst av små rhinestones.

Raffinert stil og 50-årig elegant for festkjoler

For ikke å gå ubemerket, kommer fra de nostalgiske 50-årene partiklærene som bokstavelig talt laget motehistorien. For å vise frem et elegant og raffinert utseende, velger vi et tidløst stykke som den lille, svarte kjole. Gjort udødelig av Audrey Hepburn, en av de mest glamorøse divaer på kino, er det lederen som perfekt bærer en nøktern, men rik på feminin eleganse. For en mye mindre utfordrende antrekk, fra de fantastiske 50-tallet kom de filmy kjoler og frekk med den umiskjennelige full skjørt. Trapes-minidressene som forlater armene avdekket, er avgjort mer minimal. For å fullføre vintageutseendet fra 1950-tallet velger vi dansernes delikate komfort. For å fullføre et mer elegant antrekk, fokuserer vi i stedet på lakkpumper.

Vintage look: betydningen av tilbehør

Selv den mest urbane utseendet kan farget med vintage, bare pynte det med et tilbehør med en retro smak. Sjalene, som skal knyttes rundt halsen, vil gi en bestemt vintage smak selv til en uformell antrekk. Også bred med brede briller og myke brimmede hatter. Juveler spiller også en grunnleggende rolle i å skape et vintageutseende. Showy og prangende for å huske 70-tallet, minimal og delikat å foreslå et mer elegant utseende.

Kjoler for den kommende høytiden

Høytiden nærmer seg, og du må fornye klesskapet ditt. For det, hvis du har noen vanskeligheter med å velge det perfekte antrekket som skiller deg fra andre, oppdag gjennom denne følgesvenn må det ha øyeblikket.

Perfekt utseende for ferien: de mest fasjonable kjoler og stiler

På tilnærming av ferien, plasser valget av ballkjoler og tilbehør som følger med den. På mange måter er kjole det perfekte antrekk for fester, enten det er bryllup, julefest eller nyttårsaften. Selv for fester mellom venner, en gala eller en romantisk spasertur langs stranden, er kjole den beste allierte av kvinner. Uten tvil, med hver morfologi, hver hudfarge og enhver stil, er det en perfekt kjole. Uansett, for å hjelpe deg med å finne din ideelle antrekk, er det trendy utseende som kan gjøre deg vakreste i ferien. Den trykte kvelden kjole er i toppliste over dagens trender, det kan gjøre deg til stjernen i øyeblikket. Faktisk vil en glitrende kveldskjole fange alle øynene, og du kan stjele showet til kveldens stjerne. I tillegg vil flislagt kjole være perfekt, spesielt til jul. Slitt med en ullgenser, vil den flislagte kjole få deg til å virke som en prinsesse ut av eventyr. For de som liker enkelhet, er en lang kjole og en kjole med lav kjole alltid i vogue, det er nok å legge til tilbehør. Å ha en lang kjole på kveldstid har alltid vært attestert som et preg av eleganse og raffinement.

Fargekoder: dagens trender

Nedtellingen begynner, enten for jul eller nyttårsaften. På mange måter kan fargen på kjolen ha en dobbel rolle, det kan gjenspeile personligheten til personen som bærer den, da den kan gi en spesiell effekt på de som ser på den. Når det er sagt, må du velge din, spesielt at det er kjolen for ferien og ikke en tur i parken. I anledning av ferien er det tilrådelig å satse på varme farger som rød for å markere deg. Videre er rød den fargen som er glimrende for glamour og lyst. Faktisk vil en liten rød nakke gjøre deg den mest elegante av kvelden. Du kan også velge dempet farger som smaragd, burgunder eller safir som blir mer fasjonable akkurat nå. I tillegg vil en laksekjole eller glittere også gjøre trikset, spesielt hvis du har en klar hudfarge.

Tilbehør: “må ha” for øyeblikket for en titt på helvete

Ånden i ferien er allerede allestedsnærværende, for å fullføre ditt utseende til perfeksjon, ta det mest populære tilbehør. For det første er den lille lommen irreversibel, dette tilbehør er blant detaljene å legge til. Derfor, prøv å kontrast fargene, hvis du velger en mørk kjole, velg en klar pose og omvendt. For fashionistas har pannebåndet og halskjeder også blitt juveler å huske om du vil ha en hyperklasseffekt. Du kan også velge festlig strømpebukse, dette tilbehøret vil legge til et slag for utseendet ditt. Hvis du har valgt et ganske mørkt antrekk, kan du velge et speilbelte for å understreke din vakre silhuett og legge til skinn på antrekket ditt. Kort sagt, for å sette deg på 31 i løpet av ferien, sats på kjoler, farger og trendy tilbehør i øyeblikket uten å synke i ekstravaganse, vær deg selv.

Brudekjoler for 2018

Hvis du forbereder deg for din viktigste dag, kan du sikkert se på trendene til brudekjoler for 2018, slik at du kan komme til den vakre og vakre dagen. De mest prestisjefylte merkevarene varierer fra korte modeller, 1950-tallet til klassisk blonder, tynn eller bred. Selv om valget alltid er subjektivt og knyttet til personlig smak, kan en rask titt på de mest aktuelle forslagene til de beste atelierne fortsatt gi innsikt og ideer for å gjøre rammen enda mer unik og stemningsfull hvor du uttaler ditt ja.

Blant forslagene til korte brudekjoler finner vi modeller som er preget av halve tiltak, alt fra kneet ned. Ikke veldig korte modeller, men med midi lengder, tett i midjen, bred og stor på hofter. En modell som gjenkjenner all femininitet i skjørtene på 1950-tallet, beriket og pyntet av sjenerøse halskjeder på ryggen. Den mest populære fargen vil fortsatt være hvit, selv om det ikke blir noen forslag i rosa pulver og champagne.

Alltid klassisk og moderne blonderbrudekjole, i stand til å gi et elegant og raffinert utseende. Imponerende den lange tracery og omhyggelige dekorasjoner på bodice beriket med dyrebar broderi. Korsetter, tett midje og puffy ermer for brudekjoler inspirert av fransk Belle Epoque, utsmykket med blonder krøller og krager. De broderier med blomster programmer på tynne slør er funksjonene i tidløs hvit kjole prinsesse effekt, modeller inspirert av 2018 romantikk igjen finner all sin autentiske herlighet.

Necklines stor effekt på forsiden med en illusjon skapt av en liten fippskjegg som kryper inn i halsen brudekjole for å skape en magisk effekt boo har vært trenden av romantiske og sensuelle drakter i de siste årene, selv for bekreftet 2018.

Romantikk også for de trendy modellene, presentert av noen av de mest anerkjente designerne av italiensk og internasjonal renown, med coveralls beriket av dyrebare fjærinnsatser, briljante skjørt og elegante korsetter.

For fremtidige bruder som elsker de minimale og essensielle linjene, kommer elegante, glatte og strenge modeller inn, beriket med små detaljer som et midje belte. Valget av farger utvides også for å møte behovene til unge, anti-humoristiske bruder som ikke liker den tradisjonelle hvite kjole.

I hver brudesamling du respekterer, kan du ikke gå glipp av sirenkjole, og 2018-samlingene av de mest kjente motebutikkerne er ikke noe unntak. I de mest prestisjefylte atelierne finner vi et rikt sett med forslag, med modeller som markerer en viktig silhuett, men med mer mykhet. Precious tilbehør som lange hvite hansker gir kjolen en fornyet eleganse. Sklei, som faller rett ned på sidene, ofte hjulpet av myke stoffer som silke, eller stram, preget av en utvidet høyden på leggene effekt, vil denne kjolen være perfekt for de minimalistiske bruder også et bredt utvalg av farger: fra klassisk hvit med delikate nyanser av silke.

Den nye 2018 kolleksjon synes å omfatte klær som dekker alle behov: fra at fremtidens romantiske bruden Chec Erca den hvite kjolen overdådig pyntet med tyll og volanger, den moderne bruden som ønsker hennes bryllup dag til en nøktern dress og linjene esenziali.

Hva er varmt for selskapskjoler i 2017

Når det kommer til selskapskjoler du tror det nesten instinktiv til de etterlengtede våren og sommeren seremonier, perioder som tillater deg å ha noe mer utringede og viser noen centimeter av huden, som temperaturen stiger. Ikke bare bryllup, eksamener og klassiske arrangementer, men også eksklusive arrangementer som involverer kjolen trend og for å trekke oppmerksomheten til de som ser, la oss innse det, er kvinner venter, spesielt de som liker å følge siste mote trender !

Plasseringen er en av de viktigste kresne når det gjelder valg av deres kjole, sammen med sesongen, men spesielt med trenden for øyeblikket.

2017 ser forskjellige stiler tilbake på moten, med lett tyll og chiffon tidløs tilbake til rampelyset og vises sterkt på promenadekonsert kjoler av damene.

Øverst på listen over de mest populære fargene er dempede nyanser, spesielt pastell, som for eksempel oransje, rosa og blå, men det er kvinner som liker å være mer dristig og liker å bære et slikt lys rød eller kirsebær, som har vendt hodet til millioner av mennesker gjennom årene.

Når det gjelder modeller er det mye avhengig av kvinnens årstid og former. Hvem har råd til å spytte i en kropp som ikke ville skam en gudinne velge generelt for korte kjoler, kan en kappe kjole skintight passe som hånd i hanske for en sosial begivenhet, mens en lys kjole med ekstremt myke former, med floral mønstre eller solide farger, men med myke farger, kan gå bra for et bryllup, kanskje på stranden.

Selv transparenter tilbake igjen på moten, mye brukt i samlinger av 2017 av ulike designere, samt nettopp nevnte floral, for eksempel i linjene av Dolce e Gabbana. Sistnevnte gjenoppta sine kreasjoner i de varme sicilianske tonene fra korall rød til grønn over fjell, gjennom en sitron som ser nesten emanarne aroma.

Nevne en annen stor mote er umulig ikke å tenke på morsomme og uforglemmelige hendelser å passere på stranden, iført kanskje en kjole designet og laget av motehuset Gucci, med en 360 ° av tyll vekkelse som avslører, med kalkulert ondskap og en sunn dash av forfengelighet, kan flaps av huden gjøre at du mister hodet til alle elskere. Bruk din undertøy klokt kan gjøre effekten enda mer sensuell, uten noensinne å gå utover grensen på anstendig og gjør at kjolen perfekt for en elegant cocktail ved solnedgang. Kuttet kan være enten lang eller kort, er det viktigste at både den opprinnelige og falle så myk på kroppen linjer.

Flytte på fra ettermiddag til tidlig kveld kan du være mer dristig og det er i disse tilfellene at kjolen til kvinnen kan ha krystaller og paljetter, i stand til å hente ut en kjole og sette på sentrum scene noen dame. Prada og Stella McCartney foreslår i denne sammenheng interessante modeller, egnet til å bære selv i løpet av dagen, kanskje ved spesielle anledninger som bryllup eller skoleavslutninger.

Men den virkelige must for sesongen 2017 er trolig den mini-kjoler med lange kapper av rike gardiner og ruffles, velges vekselvis avhengig av anledningen.