Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Brudepikekjoler
Kjøp brudepikekjoler 2017 fra Bridesire. ❤ Stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. Sjekk ut våre selgere på brudepikekjoler!
Visning 1 til 24 (av 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje V-hals Kort / Mini Ermeløs Chiffon Sateng Kjole

  Jeg hadde vært på jakt etter brudekjoler i flere uker, og siden bryllupet mitt kommer nærmere, har jeg gråt over å ikke finne '' kjolen ''. Jeg skjedde over Bridesire, og jeg kunne ikke tro på mine øyne. Så mange vakre brudekjoler kunne jeg ikke neppe bestemme. Jeg ringte og snakket til en representant, jeg tror hennes navn var Nicole, og hun var så stor hjelp. Jeg spurte sannsynligvis om 100 spørsmål, men hun var bare så tålmodig og rushed aldri meg. Til slutt var hun stor hjelp til å velge riktig kjole for meg. Jeg vet ikke hva jeg ville ha gjort uten henne og Bridesire! Ikke bare er folkene super hyggelige, men min brudekjole så ut som bildet og passer som en drøm. Tro meg, alle vennene mine har hørt alt om butikken din! Takk for at du føler meg som en prinsesse på min spesielle dag!

  Kunde: Rana Dato:28-07-2017

 2. A-linje Asymmetrisk Chiffon Stroppeløs Brudepikekjole

  Jeg har aldri hatt en vellykket middagsdato med mannen min som jeg hadde den andre dagen, takket være Bridesire. Jeg bestilte en rød sexy kjole to dager før den virkelige dagen på middagen og ærlig, forventet jeg ikke at kjole ville være der i tide. Dette skyldes trolig de erfaringene jeg har hatt med tidligere nettbutikker. Poenget er fra i dag og fremover vil jeg plassere alle mine kjoler og relaterte produkter bestillinger med Bridesire. Fortsett det gode arbeidet Bridesire.

  Kunde: Siri Dato:08-08-2017

 3. A-linje Kvadrat Gulvlengde Kort Erme Chiffon Kjole

  Min homecoming kjole var fantastisk! Mine foreldre elsket den gode prisen, men jeg elsket hvor vakkert det gjorde meg til å føle. Det så enda bedre på meg enn det gjorde på bildet på nettstedet ditt. Koralfargen stod ut blant de andre jentens kjedelige, svarte kjoler, og til og med gjorde noen av dem litt sjalu! Min dato trodde jeg så varm ut. Det var en utrolig natt.

  Kunde: Adelaida Dato:19-08-2017

 4. Imperium Chiffon Gulvlengde Halter Brudepikekjole

  Seriøst ønske jeg hadde visst om Bridesire da jeg giftet seg første gang rundt! Jeg kan ikke tro hvor mange klesvalg de har og farger! Jeg bestiller ikke bare min brudekjole, men alle fem av min brudepike kjoler gjennom disse gutta også! Jeg har bokstavelig talt tilbrakt uker i butikkene og kunne ikke finne det jeg ønsket, og fant det på deres nettsted om fem minutter! Opprinnelig skulle jeg gjøre all min jente i samme farge, men fordi de har så mange valg, tenker vi på å gå med kortere kjoler til lengre kjoler og gjøre forskjellige nyanser for en slags ombre look! Jeg tror dette virkelig kommer til å gjøre mitt bryllup spesielt og jeg kan ikke vente å se disse kjolen personlig, jeg har hørt så mange gode ting om dem!

  Kunde: Melanie Dato:30-08-2017

 5. Shift/ Kolonne V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Kjole

  Datteren min giftes om fire måneder og kjøpte alle kjolene hennes fra dette nettstedet! Hennes brudekjole (og tiara), hennes brudepike kjole, og til og med en junior brudekjole til sin søster. Det eneste som var igjen var å finne en "Mor av bruden" antrekk for meg. Jeg gjør ikke mye online shopping, og jeg var litt bekymret for å kjøpe en kjole jeg ikke kunne røre, men når hun endelig fikk meg på her, kunne jeg ikke slutte å surfe! Jeg endte med å få en veldig fin, myk grå kjole som vil smigre min figur, og en søt matchende wrap. Det er pent nok til bryllupet, og det er noe jeg vil kunne bære igjen og igjen. Så, hvis du er en gammeldags mor som meg, gi Bridesire et forsøk, jeg planlegger å bruke dem igjen!

  Kunde: Synnøve Karin Dato:10-09-2017

Beste Tilbud