Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Brudepikekjoler
Kjøp brudepikekjoler 2017 fra Bridesire. ❤ Stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. Sjekk ut våre selgere på brudepikekjoler!
Visning 1 til 24 (av 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Kappe/ Column Chiffon Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole

  For to måneder siden jeg bestilte noen trykte mønster skifte kjoler for våren, og jeg likte det jeg så. Disse kjolene er helt riktig for min kropp og design på disse kjolene var ungdommelig ennå ikke for barnslig utseende. Jeg har også bestilt noen kile sko og de tilbød dem i størrelse 10, en størrelse som er vanskelig for meg å finne på de fleste skobutikkene. Dette er en av de beste stedene jeg har sett for våren og sommeren klær og jeg anbefalte allerede nettstedet til venner. Jeg er for tiden å handle for bryllup favoriserer for en fetter bryllup og favoriserer på nettstedet ditt ser flott ut! Mine favoritter er elefanten harpiks kortholdere, bambus hånd fans, fuglerede saltbøsser, og rustfritt stål manikyr kit. Det er et raffinement om sakene Bridesire hjemmeside, og dette er grunnen til at det har blitt en av mine favoritt steder å handle i disse dager.

  Kunde: Claudia Dato:05-06-2017

 2. Kappe/ Column Chiffon Over Elastic Woven Sateng Stroppeløs Gulvlengde Brudepikekjole

  Alle sammen, min plan var å se etter en brudekjole for min tvillingsøster, så jeg bestilte en på Bridesire. Jeg kan stolt si at jeg ikke ble skuffet, som det sikkert kom i gang, og gjett hva? Det var en tilpasset gjort en som ble bestilt med målinger. Den dagen det kom, og hun prøvde den på, det var fantastisk som det passet henne perfekt. Jeg anbefaler alle å besøke Bridesire hvis de ønsker kvalitet og ingenting, men kvalitet.

  Kunde: Joyce Dato:14-06-2017

 3. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Kort Erme Chiffon Kjole

  Jeg trengte virkelig en promkjole å bære for min første date. Jeg hadde ingen anelse om hvor jeg ville få best kvalitet og rask levering. Jeg ble anbefalt av min venn til å prøve Bridesire, og jeg gjorde akkurat det. Gode ??nyheter er at kjole var fantastisk! Designet var bare perfekt, og målingene var på punkt, ved at det var på samme måte som en hanske passer til hånden! Fortsett med jobben!

  Kunde: Livia Dato:25-06-2017

 4. Shift/ Kolonne Taft Kort / Mini Kjæreste Brudepikekjole

  Kjole har vært min kjærlighet siden for lenge siden. Nylig bestilte jeg en fra Bridesire, slik at jeg ville bruke den på en dato jeg var planlagt til. Jeg sendte mine målinger og fargen, og før leveringsdagen kom, hadde jeg mottatt pakken. Det var pent pakket, og ved å åpne det var jeg glad for å finne ut at den oppfylte mine forventninger. Jeg er helt spent å ha på seg, det kommer den store dagen. Takk Bridesire for det gode arbeidet du gjør. Jeg vil alltid kjøpe deg fra deg!

  Kunde: Marsha Dato:06-07-2017

 5. Shift/ Kolonne Halter Kort / Mini Ermeløs Blonde Sateng Kjole

  Jeg liker selskaper med god kundeservice. Jeg finner meg ofte skremt i butikkene når salgsrepresentanten ikke synes å bry seg om meg. Med Bridesire var de så høflige da jeg måtte kontakte dem om noen spørsmål jeg hadde. Jeg trodde ikke jeg ville, men jeg bestilte min brudekjole fra Bridesire. Det var alt på grunn av deres godhet med mine spørsmål. De virket som om de brydde seg mye om sitt produkt. Og kjolen min kunne ikke ha kommet i bedre stand. Jeg er så spent på å ha det på min store dag.

  Kunde: bashar Dato:17-07-2017

Beste Tilbud