1. Hjem
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Kort
Korte kjoler er ideelle uansett hvilken type bryllup, enten privat, utendørs tradisjonelt eller innendørs bryllup.
Visning 1 til 33 (av 33 produkter)

1  

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  

 Gå til 

Korte kjoler - hva rettferdiggjør dem?

Uansett om brudekjoler er lange eller kjoler korte - vil den rette muligheten for dem bli funnet. Så det er anledninger når en kort kjole ikke passer - og andre anledninger der de er mer egnet enn den lengre versjonen.

først Når kan du ha korte kjoler?

Bryllupskjoler er som variasjonen av kvinner som bærer dem. Det er fargede kjoler, den hvite kjole, sexy kjoler eller de veldig enkle variasjonene. Akkurat som hver kvinne er annerledes, så er klærne.

Selv om smaker er så forskjellige, oppstår spørsmålet om hvilke anledninger som begrunner korte kjoler, og når det helst vil være upassende.

Plasseringen er først og fremst avgjørende. I et tradisjonelt bryllup på et slott er det ganske upassende å gjøre det klassiske utseendet til sexi. Det er viktig å ha en lang kjole til anledningen, da konservativ stemning på stedet ikke skal brytes av brudekjolenes stil. Tross alt står lange kjoler fremdeles for en klassisk eleganse som definerer bryllupets generelle tone.

Men hvis du feirer på et mer moderne sted der kleskoden er litt løsere og derfor er mer fasjonable eller mer ekstravagante kjoler tillatt, så er det også tenkelig å bære en kort kjole. Der bryter ikke stilen for mye med stedet, og bruden er fortsatt klassisk kledd.

annen Hvilket tilbehør er viktig for korte kjoler?

For korte kjoler må valg av tilbehør være veldig diskret. Den korte kjole er allerede beroligende nok og derfor må resten av brudens utseende holdes ganske dekket. Av den grunn er noe utover vanlige joggesko og halskjeder faktisk vanskelig.

Det ville være tenkelig å bruke et kort slør. Hvis du har valgt dette med et lett tips, kan du også ha et halskjede. Hvis det kommer til valg av armbånd, bør det bemerkes at disse ikke tiltrekker seriens alvor: Utsikt utvalgte tynne armbånd er mer nødvendige enn brede spenner.

Valg av sko er et annet punkt som krever enorm oppmerksomhet i korte kjoler. Siden fokuset er hovedsakelig på beina og skoene, må de ikke bryte ut blikket og bør passe både farge og stilistisk godt til valg av kjole. Det er best å bruke samme farge som kjole.

Hælens høyde varierer fra kvinne til kvinne. Det er viktig her at bruden føler seg hjemme på disse hælene. For høye hæler vil øke tilliten, og dette er hovedfaktoren når du har på seg en kort eller farget kjole.

Tilbehøret er derfor en viktig del av utseendet og bør velges klokt.