Hjem >  Brudekjoler >  Lange ermer
Langermede kjoler er perfekte for en sofistikert bryllupsinnstilling med mange gjester og en formell seremoni. En tradisjonell kirke bryllupstjeneste ville passe denne kjolen stil best.
Visning 1 til 24 (av 28 produkter)

1  2

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  2

 Gå til 

Langermede kjoler: elegant, feminin og moderne

Langermede kjoler har vært trendy i en rekke år nå. De gir bruden enkel eleganse og kan også tjene som tilbehør. Så flere og flere designere designer lange kjoler som kan brukes på alle årstider.

Fordeler med langermet kjoler

Lange ermer gå til håndleddet og se klassisk og veldig ladylike. En langermet kjole passer for nesten alle kroppstyper. Svært ofte, er lange ermer fortsatt slitt på formelle bryllup. Langermede brudekjoler er i utgangspunktet egnet for hver sesong. Deres store fordel, men de spiller på bryllup i høst, vinter eller vår, fordi de er en feminin beskyttelse mot kulde. Om sommeren lar de ikke bruden fryse i kjølige vind.

Lange ermer har også en annen fordel. Alle som ikke har armer som en toppmodell, kan elegant skjule små mansjetter på overarmer og skuldre. Og også brystremmen forsvinner under dekket skuldre, avhengig av stoffet.

Ermer og kjole linjer

Lange ermer er ikke bare praktiske eller kjedelige. Fordi de er tilgjengelige i forskjellige varianter. Den vanligste ermet er den vanlige hylsen. Han går smalt langs armen. Trompet- eller bjellehylser er smale fra skulder til albue, mens nederste del av ermet er bredere, det vil si, har en klokkeaktig form. Snarere sjeldne er kjoler med lange ballong eller biskophylser. De er også brede på håndleddet, en pakt på den samme binder dem sammen igjen. Spesielt flamboyant er batwing ermer. De er like under albuen og så smal mot håndleddet.

Hvis lange ermer brukes som beskyttelse mot kulde, anbefales et ugjennomsiktig stoff for det klassisk elegante utseendet. Lange ermer laget av gjennomsiktige stoffer, som tyll eller chiffon, er tilgjengelige med eller uten delikat broderi og applikasjoner. Og under begrepet "kjoler Vintage" har selv etablert en veldig unik stil. Lange kniplinger er et must her. Kjoler fra kategorien "kjoler tatovering" har en spesiell effekt. Her er tipsene på de gjennomsiktige, lange ermene formet som buede tatoveringer.

Langermede kjoler har en klassisk, smal, slank linje. Men de går også bra med flared skjørt, for eksempel stilen "kjoler Prinsesse". Et fremtredende eksempel på dette utseendet er kjole av hertuginnen Catherine. For kjoler til havfrue-stil, forbedrer delikate blonder ermer toppens lyshet.

Tilbehør til lange arm kjoler

Hvilket tilbehør som kan brukes på en langermet kjole, avhenger av selve ermet. Dermed er elaborately designet ermer, som med blonder, rhinestones eller perler, også et tilbehør for hele kjolen. Så, jo mer utdype ermene, desto enklere er tilbehøret. Unngå å bruke armbånd fordi de raskt vil distrahere deg fra helhetsinntrykket. Vis halsen, en delikat kjede er tillatt.