Hjem >  Brudekjoler >  Med armer
Brudekjoler med ermer er vanlige med private eller innendørs bryllup. Ermene som er festet til hovedkjole, kan være laget av et annet stoffmateriale fra hovedkjole.
Visning 1 til 24 (av 164 produkter)

1  234567

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  234567

 Gå til 

Brudekjoler med ermer

Stilig Bryllupskjoler med Ermer

Leter du etter en stilig og elegant brudekjole til bryllupet ditt? Hva med en modell med ermer? Det trenger ikke alltid å være den stroppeløse brudekjole. Sleeved-modeller ser tidløs, klassisk, men feminin. De er spesielt egnet for vinter bryllup, men kan også brukes bra på vår eller høst. I tillegg må de ikke nødvendigvis kombineres med en bolero. Med en brudekjole med ermer, er du perfekt stylet for kirken eller registret. Det er her skuldrene må dekkes. Takket være et stort utvalg av svært forskjellige design, er det den rette brudekjole med ermer for alle typer kvinner. For eksempel kan du velge en veldig enkel modell med hvite ermer. Litt mer ekstravagant er modeller med dekorative trompet ermer eller vintage-look puff ermer. Selv blonder brudekjoler, som er dekorert med blonder ermer, er perfekte for den store dagen. Disse modellene har et spesielt romantisk og feminint utseende. Det finnes også mange modeller, som er utstyrt med gjennomsiktige ermer. Mens noen modeller er korte ermer, har andre brudekjoler midriff eller langermet duchesse. Bli inspirert av de mange forskjellige mulighetene og finn den perfekte brudekjole til bryllupet ditt.

Det matchende tilbehøret til brudekjoler med ermer

Brudekjoler med ermer kan kombineres på mange måter. Med det riktige tilbehøret kan du fullføre ditt utseende og realisere din versjon av det perfekte brudekjolen. En stor rolle spilles av de riktige smykker. For et glamorøst utseende er glitrende setninger halskjeder eller iøynefallende lysekroner det riktige valget. Selv en blendende tiara kan legge til et luksuriøst preg på antrekket ditt. Hvis du foretrekker det enkelt og klassisk, kombinerer du brudekjole med ermer, bare med perlekjede eller filigree gullsmykker. Et annet viktig tilbehør er sløret. Hvis du bestemmer deg for en blonderoppkravet brudekjole, kan du vel velge et slør av delikat blonder. På den annen side passer et gjennomsiktig slør til en enkel kjole. Selv brudehansker passer til kjole med ermer. Langermede modeller er best kombinert med korte hansker. For en kortærmet kjole kan du også bruke brudehansker som strekker seg utover albuen. Din antrekk blir avrundet av en stilig brudepose. Koblinger eller Pochettes er perfekte for et festlig utseende. Hvite eller champagnefargede modeller med en litt skinnende overflate er ideelle. Noen poser er flittig brodert, andre er dekorert med glitrende rhinestones. Nå trenger du bare de riktige skoene for utseendet ditt. Pumper eller høye hæler er populære brudekjoler. Hvis du foretrekker å ha flate sko, kan du også kombinere brudekjole med ermer med feminine ballerinas i hvitt.