Hjem >  Brudekjoler >  Ryggløs
Brudekjoler nyankomne er sexy og mest egnet for sommer eller strand bryllup siden de ser sexy og er behagelig å ha på seg. Finn din ryggfrie kjoler hos Bridesire til uslåelige priser. Ikke glem å dra nytte av vårt gratis tilpassede dimensjonsalternativ for å garantere perfekte passer.
Visning 1 til 22 (av 22 produkter)

1  

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  

 Gå til 

Ryggløs kjoler er elegante og sexy samtidig

På hennes bryllupsdag vil hver kvinne være sensuell, feminin og bare den vakreste. Med ryggløse kjoler er et veldig godt alternativ, fordi dette utseendet kombinerer frisk eleganse med feminin sensualitet som ingen andre. Utseendet på ryggen kan understrekes perfekt med forskjellige nakke eller attraktive utskjæringer.

Elegant og sexy samtidig

Når brudekjoler skal se sexy, er det neppe en vei rundt en ryggløs modell. Hvis en modell er valgt, for eksempel, er fronten gjort høyhalset, noe som gir hele greia et mysterium. Hvem setter på en grafisk topp, kan også gjøre halsen svært variabel. Dermed bruder som ønsker å vise litt mer decollete, så vel som de som ikke ønsker å presentere mye, godt anbefales. Selv de som trenger en litt større bh-koppestørrelse, kan velge en ryggløs kjole. Det er tilsvarende bras som enten limes eller bæres av bandeau. Kanskje modellen er så arbeidet at enhver bruker av undertøyet, som selvfølgelig ikke skal være svart i dag, men heller beige eller hudfarger, er ikke synlige. Sofistikert utsparinger på baksiden er den perfekte løsningen her og gjør ryggløse kjoler til en touch mer forførende og feminin.

Spill av farger på kjoler er variert

Selv om den klassiske fargen til bruden fortsatt er hvit, har mange andre fargefacetter blitt fasjonable. Veldig smigrende og likevel tradisjonell er en delikat kremaktig tone, som ellers fungerer veldig bra til en litt solbrent hudfarge. I en ryggløs arbeidsmodell bør bruden også huske at ryggen hennes er godt preparert, kvisefri og har en mykt tonet tone. Dette fremhever det strålende utseendet på denne helt viktige dagen for å starte et gift liv, og gjør hver kvinne på bryllupalteret bra.

Fleksibilitet er også nødvendig for lengden

Admittedly drømmer mange kvinner om kjoler, som smigrer figuren. Selvfølgelig er det modeller som jobber gulv eller til og med med tog. I dette spørsmålet kan hver brud dyktig og i henhold til deres stil ideer i scene. Også havfrue stil kjoler er veldig populære og kan brukes veldig tilbake. Det er imidlertid klart at bare slike modeller er egnet til å presentere en vakker rygg. Ved et bryllup er det utallige situasjoner der bruden kan ses bakfra. Derfor er det fornuftig at her er det tatt vare på at en mulig snøring av kjolen ikke er for stram. Under ingen omstendigheter bør båndet strammes for stramt, ellers vil det kutte inn i kjøttet, noe som egentlig ikke betyr noe om bare hud. En løst lagt bun, som til og med kan dekoreres med delikate blomster, ser ikke bare bra ut, men passer også perfekt til anledningen.