Hjem >  Brudekjoler >  Te-lengde
Når du vil ha det kort og elegant, bør kjole Te-lengde være ditt opplagte valg. Disse kjoler er svært egnet for uformelle hagen bryllup.
Visning 1 til 22 (av 22 produkter)

1  

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  

 Gå til 

Tips og triks for Te-lengde kjoler

Korte kjoler - når kan de bli brukt?

Om brudekjoler er slitt kort eller lenge, er det sikkert et spørsmål om smak og personlig stil. Men når kan man kort kortere kjoler? Spørsmålet som først oppstår, er hvor kort en kjole kan være generelt. Selvfølgelig kan den fremtidige bruden også falle tilbake på en kort kjole, som ender for eksempel over kneet - som spesielt elegant og elegant, legger du ut kjoler som slutter om kalv lang. Disse kjoler er svært egnet, for eksempel i en varm måned som juli eller august for å være gift. Samtidig viser bruden sin stil med en kjole-lengde kjole, som en kort kjole kan raskt bli provoserende. I tillegg kan en kjole-lengde kjole brukes av omtrent enhver type kvinne, uansett om dette er veldig slank eller svingete bygget. Enda bredere lår og hofter spilles veldig godt med en kjole-lengde kjole og legger vekt på fordelene med kvinnelig silhuett. Med en kjole-lengde kjole, selv store kvinner går ikke galt, akkurat som små kvinner - du må bare passe på det matchende tilbehør.

Hvilket tilbehør er perfekt for en kjole-lengde kjole?

Før bruden tenker på de riktige smykker som passer til kjole, er sko hovedfokus. Skoene må passe ikke bare i farge, men også stilistisk til kjole, slik at helhetsinntrykket er riktig. Således er det spesielt viktig i denne kjole lengden, heller å sette på høye sko. Mindre kvinner er spesielt "komprimert" med flate sko og mindre enn de allerede er. Derfor bør bruden sitte stille på høye sko - dette er ikke noe problem for store bruder, men strekker beinet og fremkaller en tilsynelatende endeløs silhuett. For det andre tilbehøret, som smykker eller håndvesken, bør du holde deg til de regler som gjelder for lange kjoler: så smykkene er hovedsakelig avhengig av stilen og fargen på kjolen. For å matche en kremhvite eller eggeskallfarget kjole veldig godt perleøredobber og matchende halskjede. For eksempel, hvis halsen er dekket med blonder eller høyhalset, vil et perlekjede gjøre det bra. Men hvis seksjonen er til stede, kan du velge en litt hengende kjede. For å matche en kremet hvit tone, er det veldig bra gull- eller bronsefargede smykker, mens i et "ekte" hvitt sølv smykker harmoniseres perfekt. For at ingen faux pas oppstår her, er det verdt å investere direkte i et passende smykkesett og å bli informert tilsvarende. En annen iøynefallende på den vakreste dagen i brudens liv kan også være blomster i håret hennes. Det bør igjen være basert på kjolefarge, men også på hårfarge og hudfarge. I beste fall kan bruden veve eller sette noen blomster i håret, som kan tas fra brudebuketten. Brudebuketten vil vanligvis matche brudgommen kjole, sko og antrekk.