Hjem >  Brudekjoler

Filtrer etter

    Bakside Detaljer

    Handle etter Pris

❤ De beste kvalitet brudekjoler 2017 kan bli funnet på Bridesire, med den største samlingen og til de laveste prisene!
Visning 1 til 24 (av 100 produkter)

1  2345

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2345

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Ballkjole Stroppeløs Kapell slep Ermeløs Organza Brudekjole

  Jeg kan ikke tro hvor flott Bridesire endte med å være. Det hadde mange flotte kjoler til salgs som er en brøkdel av prisen det ville koste for å komme på et boutique. De kommer ganske raskt og i veldig god kvalitet. Jeg ser alltid fantastisk ut i kjolen, og jeg vil fortsette å kjøpe mer.

  Kunde: Anne-Marie Dato:15-11-2017

 2. A-linje Kjæreste Asymmetrisk Ermeløs Blonde Brudekjole

  Bridesire har en av de mest effektive tjenestene jeg noensinne har prøvd. De er egentlig bare kjempebra. Jeg fikk alt med en gang, og det var ingen irriterende uhell underveis.

  Kunde: Uschi Dato:21-11-2017

 3. Shift/ Kolonne Kjæreste Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon Brudekjole

  Bridesire har alltid vært min reise til destinasjon når jeg trenger kvelds kjoler og jeg elsker samlingen der. Frakt er alltid i tide og kjolen deres er alltid like vakker som annonsert, du ser hva du får. Takk Bridesire Jeg vil alltid vende deg til hver gang jeg trenger en kjole.

  Kunde: Paola Dato:27-11-2017

 4. Prinsesse V-hals Gulvlengde Halv-ermet Sateng Chiffon Brudekjole

  Åh min Gud etter å ha blått gjennom mange klesbutikker, kunne jeg ikke finne den perfekte kjole å bære for min forretningsmiddag med konsernsjef. Deretter kommer Bridesire hvor jeg ikke måtte bruke mye dyrebar tid på å klikke på neste med en rynke på ansiktet mitt. Jeg føler at jeg aldri vil ta av denne kjole lol.

  Kunde: Homeira Dato:03-12-2017

 5. A-linje Bateau Blonde og Organza Brudekjole+C6

  Jeg elsker Bridesire. Siden jeg ble introdusert til nettbutikken for noen måneder siden, har min shoppingopplevelse alltid vært bra. Alle mine kolleger fortsetter å spørre meg hvor jeg får kjolen min på grunn av deres unike design. Jeg ser alltid bra ut under arbeidspartier og føler meg så sexy, jeg vil alltid kjøpe kjoler fra Bridesire.

  Kunde: Jana Dato:09-12-2017

Beste Tilbud

Brudekjoler / Bryllupskjoler

Bryllupskjoler er mange, det er klart. Det kan imidlertid ikke være lett å finne den perfekte for deg. Og det er det, avhengig av kroppens egenskaper og smaken din, bør du gå fra en butikk til en annen til du finner den som gjør at du føler deg spesiell. Her har vi foreslått å snakke med deg om alt du bør huske på.

1. Hvordan finner jeg den perfekte brudekjole?

Det første du bør forvise fra hodet ditt er ideen om å kjøpe brudekjoler bare fordi de er fasjonable, de er trend eller på mannequin vi tror de er ideelle. Og er det ikke bare å passe med kroppen din og dens former, men har også å gjøre med din personlighet og vet hvordan du skal markere de delene av din mest interessante figur. Bare å ta alle disse aspektene i betraktning vil gi deg nøkkelen, du vil ta hjem den rette og vennene dine vil kunne velge sine brudepike kjoler og deres party kjoler lettere.

2. Hvordan kjøper jeg en brudekjole?

Det er ingen tvil om at det er best å gå til en spesialisert butikk hvor de har et stort utvalg og ta deg tid til å velge. I denne forstand, ikke skynd deg eller la deg bli påvirket mer enn nødvendig av selgerens meninger eller de som følger med deg. Tross alt, den som burde være fornøyd med løftet er deg. Når du har gjort et første valg, må du kontrollere hvordan du passer og sørg for at du kan gjøre de nødvendige forholdsregler for å gjøre det egnet som en hanske.

3. Hvilken brudekjole passer meg best? Stiler, tips og trender

Først av alt, tenk på hvilken type kropp du har i de forskjellige variantene av kjoler, det finnes. Spesielt er disse:

- Kjoler av domstolen eller linje A. De er veldig stramme i brystområdet og opp til midjen. I delen av hoften presenterer de et meget bredt fall. De ser bra ut i rektangel og trekant silhuetter, som er de av kvinner med lite bryst og hofter uttalt på en balansert måte.

- Mermaid Court kjoler. De er montert på knærplaggene som skiller seg ut for deres eleganse. Fremhev busten, flate bellies og vepsens midje.

- Empire kjoler. De har en kort midje og et skjørt med en sterk dråpe. De er ideelle for bruder med lite bryst. Antall flyet avhenger av smaken av hver enkelt.

- Prinsesse Cut Kjoler. De er de som mest som de som ser etter en drakt som ser ut som noe ut av et eventyr. De ser flott ut for kvinner med svært store hofter og trekant eller timeglasskropper.

- Fitted Kjoler. De passer til anatomien som en hanske, så de anbefales for de med kompenserte og godt formede kurver og som har høy statur.

4. Hva er de nyeste trender i brudekjoler?

For tiden er transparenter og fravær av slør trender som har stor styrke i brudekjoler. Også, de av Cutting Flange er også i forkant på grunn av deres evne til å forbedre og stylisere figuren, selv om det avhenger av hvert tilfelle. For sin del, er det også utført for å gjøre kontrast med brudepikekjoler og ballkjoler.