1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Brudepikekjoler
 6.  > 
 7. Kort
Korte kjoler er best effektive når de brukes i utendørs bryllup hendelser. Klippet på kjolen kan bli fullt verdsatt sammen med de grønne omgivelsene og den naturlige belysningen.
Visning 1 til 36 (av 243 produkter)

1  234567

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567

 Gå til 

Kort kjoler: alle regler for ikke å gjøre feil for bryllupet ditt

Blant de mange organisatoriske beslutninger å gjøre når organisere et bryllup, er fortsatt en av de største dilemmaene valget av brudepiker å bære sine egne under arrangementet. Valget av en unik modell som går bra på alle brudepiker, kan faktisk bli en ekte virksomhet, spesielt når vennene dine har helt forskjellige fysiske strukturer og egenskaper. Det første viktige valget å fokusere på er mellom lange, klassiske og tradisjonelle brudepikekjoler, eller shorts, mer moderne og uvanlige. Selv om tradisjonelt kjoler bør følge stilen på bruden (og derfor være strengt lang), de siste årene mer og flere hendelser der vi vitne kortere valg, spesielt når ekteskapet blir feiret i en uformell atmosfære og kanskje i løpet av dagen. Hva er reglene for å følge for ikke å savne antrekkene til brudepiker på din store dag? Sikkert, hvis du velger å feire en kveld bryllup, er det anbefalt å velge korte kjoler: kvelden krever en dresscode langt, strengt elegant og veldig elegant. Talen er annerledes dersom seremonien finner sted om morgenen, kanskje i en mindre formell plassering, hvor en kort kjole kan være avgjort det mest passende valg. Chiffon brudepikekjoler, i dette tilfellet, kan være et gyldig alternativ. For å unngå feil, må du alltid huske å sørge for at dine brudepiker er rolig handler innenfor du velger: identifiserer den mest passende modell også tenke på hvordan man skal ta på dine venner i bryllupet ditt dagen. Du vil være stjernen til arrangementet, men det er viktig at de også føler seg øverst i skjemaet!

Flate sko eller hæler: hva skal de matche hvis brudepikerne skal ha en kort kjole?

Selv om du velger sko, er det grunnleggende punktet å basere stedet hvor du skal gå for å feire bryllupet ditt. De høye skoene vil uten tvil være det riktige valget i de fleste tilfeller: Elegant og stilig, gi hver kvinne et sofistikert utseende og bidra til å slanke silhuetten. Det er tilfeller hvor hælen kan straffe brudepiker, slik at de føler seg ubehagelig og ubehagelig i løpet av seremonien. Vi viser til ekteskap feiret på stranden, eller på steder der den dominerende delen av arrangementet vil vi feire i hagen, på myke enger der tur i hæler kan være en mer enn formidabel utfordring. Hvis du ønsker å hindre at dine venner lider bare for å se deg lykkelig, så kanskje velger en endring av sko: foreslå høye hæler for kirken og deretter programendring med et par flate sandaler for partiet. På denne måten vil dine brudepiker være trygge og kan nyte festen med deg!