Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Brudepikekjoler >  Lang
En lang kjole vil forlenge elegansen og klassen av brudens kjole, så vel som bruden selv på hennes brudepiker.
Visning 1 til 24 (av 168 produkter)

1  234567

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  234567

 Gå til 

Brudepike kjolen - utstråle som en drøm

En kjæreste bryllup er alltid en spesiell opplevelse. Romantikk, en feiring og paret er i forgrunnen og blir ledsaget av brudepiker og brudepiker hele tiden. I tillegg til bruden med sin flotte kjole, selvfølgelig, inspirerer brudepikerne deres brudepiker tematisk matching.

Kjoler kule lengde for den elegante, elegante

Utvalget av brudepikekjoler er avhengig av en rekke kriterier som må vurderes. Spesielt viktig er en stil som passer til brudekjole, men ikke for sterk. Brudepiken ønsker å støtte brudens antrekk, ikke stjele showet fra henne. De siste årene har kjoler til brudepiker blitt kortere og enklere, men kjole-lengde kjoler er en ekte iøynefallende. Lang kjoler er svært egnet for tradisjonelle bryllup med formell berøring, da de ser mer elegant og klassisk gjennom lengden. Det bør settes til enkle farger uten mange klokker og fløyter. Pastell nyanser er velkommen her og ikke distrahere fra bruden. Kjoler kort, men er vanligvis mer moderne og er ikke så mye for den typiske drøm bryllupet. Lang kjoler til brudepiker bør ikke velges dersom brudepiker er av forskjellige størrelser. Små damer kan synker inn i slike klær nesten, og bør derfor settes til en mellomlang eller kort kjole med varierende kroppsstørrelser. Her er det spesielt verdifullt hvis hushjelpen er høy og har en lang kjole. Hun kan skille seg ut litt mer fra de andre brudepiker og vise at hun er brudens beste venn. Kontrasten er veldig effektiv og virker ikke ut av sted. Et annet poeng for å velge en lang kjole er graviditeten til en av damene. Korte kjoler understreker babyens mage veldig mye og lengden på kjolen kan avlede fra dette. Avhengig av sesong, anbefales en lang versjon. Så i høst gir kjole med lengde bedre, siden brudepiker ikke er nådeløs utsatt for den kalde vinden. Selvfølgelig er dette bare delvis nødvendig ved et bryllup i varmere regioner. Et ekstra tilbehør er en stjal, som er fargematchet.

Hvilke sko skal brukes på lange kjoler?

Lang kjoler inspirerer gjennom sin elegante form og feminin chic. Når du velger skoene, bør du passe på å tilpasse dem til kjole. Når dyre sko bæres av merker som Louboutin, vil brudepiken stolt presentere dem. Hvis dette er tilfellet, skal kjole ha et passende kutt for å sette bena og føttene i scene. Skulle klærne følge en jevn stil, skal sko legges på sko uten hæl. Ballerinas eller pumper anbefales her og ser like feminin som de høye hælene.