Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Brudepikekjoler
Kjøp brudepikekjoler 2017 fra Bridesire. ❤ Stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. Sjekk ut våre selgere på brudepikekjoler!
Visning 1 til 24 (av 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Chiffon Gulvlengde Halter Brudepikekjole

  Jeg er veldig imponert over kvaliteten kjoler som Bridesire tilbyr, og jeg kan ikke slutte å stirre på min vakre promkjole som de leverte trygt til meg fra butikkene sine. Blomsterkjole var godt passende og det forbedret også min kurver tilsvarende. Min prom dato var også så imponert av mitt unike utseende, og kunne ikke motstå å stirre og smilte på meg. Jeg må også si at kjolen vant meg hjertet av min dato, da han ikke vil slutte å snakke om hvor nydelig jeg så. Han er stolt av meg, og vi er så nært sammen som før. Jeg vil alltid handle på Bridesire.

  Kunde: Peggy Dato:21-09-2017

 2. Shift/ Kolonne Chiffon Mini/Kort Stroppeløs Brudepikekjole

  Bridesire har noen av de mest nydelige kveldskjoler som du finner overalt! Seriøst har jeg det vanskelig å finne gode kjoler i butikkene i disse dager. Jeg var veldig begeistret over det utvalget som Bridesire hadde.

  Kunde: Linn Dato:06-10-2017

 3. A-linje Sateng Knelengde Stropper Brudepikekjole

  Bridesire har noen av de mest nydelige brudekjørne som jeg noensinne har sett i mitt liv! Jeg visste at jeg måtte få en av dem med en gang! Jeg vil fortelle alle vennene mine å gjøre deres bryllupshopping her!

  Kunde: Tatjana Dato:21-10-2017

 4. Shift/ Kolonne Chiffon Knelengde Stroppeløs Brudepikekjole

  Jeg er vant til å gå online og finne ut at alle kjolene jeg likte er på baksiden. Det var ikke tilfellet med Bridesire! De hadde faktisk alt jeg ønsket på lager, for en gang!

  Kunde: Saqusia Dato:05-11-2017

 5. A-linje En Skulder Kort / Mini Ermeløs Chiffon Kjole

  Min utenlandske kjæreste kom på en fredag, og jeg bestilte kvelden min kjole på en mandag, slik at jeg ville se sexy ut. Jeg tvilte på at de ville sende det sent, men det var ikke tilfelle. Det kom på en onsdag, og da jeg prøvde det, passet det perfekt. Takk Bridesire for å lage dagen min, som alle utfylt meg på hvor vakkert jeg så.

  Kunde: Tam Dato:20-11-2017

Beste Tilbud