Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Brudepikekjoler
Kjøp brudepikekjoler 2017 fra Bridesire. ❤ Stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. Sjekk ut våre selgere på brudepikekjoler!
Visning 1 til 24 (av 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Kjæreste Kort / Mini Ermeløs Taft Kjole

  Min søster kjøpte en rød kjole fra deg en uke siden, og hun hadde det tilpasses. Vi er ikke i stand til å lese den politikken som tilpasset bestillinger kan ta flere dager, men jeg tror de ansatte skal ha fortalt oss også. Vel, tok hun en ny en bare for å ha noe å ha under festen. Selv om kjolen var nydelig jeg tror rep trenger å informere kundene om bedriftens regler før du henger opp.

  Kunde: Lena Dato:21-04-2017

 2. A-linje Sateng Kort / Mini Brudepikekjole With Krystall-detaljer

  Jeg bestilte fra selskapet for tre uker siden, og jeg tenkte tilpassede bestillinger leveres i mindre enn en uke som representant fra selskapet ikke fortelle meg om forlenget leveranser for det. Heldigvis, det var så profesjonell og snill som de fremskyndet bestillingen min når jeg ba dem om å gjøre det, eller jeg vil ikke ha noen kjole for min beste venn brude dusj.

  Kunde: Robert Dato:30-04-2017

 3. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  For en måned siden jeg var på jakt etter en mini cocktail kjole på nettet når jeg ble hektet på en stroppeløs skjede kolonne chiffon kjole farget sølv. Det hadde volanger, side drapering og ruches som gjør at det ser veldig stilig. Jeg nølte ikke med å kjøpe den pronto fordi jeg syntes det er veldig elegant. Elementet kom på kontoret 5 dager senere. Til min begeistring, jeg åpnet esken og fikk bekymret når emballasjen ble krøllet, tenker at det kan være en verdiløs leter stykke fordi emballasjen ikke var ryddig. Til min overraskelse, stykket var vakkert og det utfyller selv på min nye par stil. Mine office så det og spurte meg om det spesielt etter at jeg fortalte dem at det var bare selges for $ 74.99.

  Kunde: Tove Dato:09-05-2017

 4. A-linje Hakket Utringing Taft Knelengde cocktailkjole

  Fordi jeg har allerede hatt en dårlig opplevelse i online shopping, kjøpe noe fra bridesire var det siste i mitt sinn da jeg var allerede vanvittige jakt etter den rette brudepike. Min beste venn fikk meg som hennes brudepike i hennes kommende bryllup denne måneden i Brasil. Jeg var allerede ute etter vakre kjoler siden februar, men jeg rett og slett ikke kunne finne en som gjør meg til å føle og se selvsikker og pen. Det var da jeg begynte å handle på nettet da jeg så denne aline asymmetrisk kjole i rødmende rosa. Det var kjærlighet ved første blikk for meg! Uten andre tanker, jeg umiddelbart grep telefonen og ringte bridesire. Jeg følte seg vel fordi selgeren var svært profesjonell i håndtering av mitt kall. Fordi det var en tilpasset utstyrt kjole, samtalen tok omtrent en halv time, men alt gikk greit. Kjolen kom på avtalt tidspunkt, og jeg hadde ikke forventet å være svært stilig og elegant utseende. Side gardiner, detaljene og den asymmetriske gjorde det ser flott fabelaktig. Bridesire, du ga meg en grunn til å stole på online shopping igjen, men jeg skal gjøre det med deg bare. Ja, jeg vil definitivt kjøpe mer fra deg i fremtiden.

  Kunde: Gigi Dato:18-05-2017

 5. Ballkjole Knelengde Sateng Stroppeløs Bridesmaid/ Wedding Party Kjole

  Jeg ville bare si tusen takk for å hjelpe meg få min drøm cocktail kjole. Jeg var desperat leter etter en elegant, men likevel veldig trendy cocktail kjole å gå med mine stilige hæler. Bestiller en kjole fra Bridesire var egentlig ikke det første i mitt sinn, men siden selskapet ble anbefalt av min kollega, jeg prøvde å sjekke det ut. Jeg var ganske overveldet med tusenvis av kjoler i området, men dette knelange kjæreste blå kjole med frynser detaljer om hemline var helt nydelig. Det var den aller første kjolen som fikk meg, så jeg ringte selskapet på en gang. Jeg tenkte å plassere en ordre med bridesire er tidkrevende, men det var ikke jeg snakket med en stab som heter Lucy og hun var veldig høflige og vennlige. Jeg fortalte henne min bestilling og hun lett bearbeidet alt uten en oppstyr. Jeg var ekstatisk da kjolen kom. Jeg ble enda mer ekstatisk når det passet meg veldig bra. Takk så mye bridesire for å gjøre min erfaring med deg minneverdig. Selskapet er prisverdig!

  Kunde: Dagmar Dato:27-05-2017

Beste Tilbud