1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Chiffon
Hvis du lengter etter å ha glamour og raffinement i en kjole, er en chiffong aftenkjole den riktige typen kjole for deg.
Visning 1 til 36 (av 192 produkter)

1  23456

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  23456

 Gå til 

En chiffongkjole legger perfekt femininitet i rampelyset

Knapt noe stoff er så bra for festlige kjole som chiffon. Disse kan brukes på en rekke anledninger og tilbyr et bredt utvalg av design og modellveiledning. Enten selskapskjoler lange eller har jobbet som en cocktail kjole, laget av chiffon setter femininitet av sin wearer perfekt.

Chiffon er et populært materiale for kvelds- og brudeklær

Chiffon er et litt skinnende og krøllet stoff med fine langsgående riller. Materialet består av tungt vridd garn, hvor rotasjonsretningen skiftes igjen og igjen. Vanligvis er det meget tynne stoffet laget av silke eller syntetiske fibre som polyester. Det er gjennomsiktig og veldig lett, noe som gjør det flott å ha på seg. En kjole laget av dette materialet føles veldig bra på huden og setter femininitet ikke bare visuelt i rampelyset, men også med hver bevegelse. Er laget av dette materielle aftenkjoler kort, er for det meste av høy kvalitet cocktail kjoler tale. Designet er variert og etterlater lite å være ønsket for ballprinsesser. Uansett om vedkommende bryster eller med en utsparing som holdes V-formet, eller høy hals med liten krage, vil en fest antrekk chiffon alltid leve opp til dens krav til feminine.

En chiffongkjole - en musthave-klassiker for hver kvinne

Chiffon er et fransk uttrykk som betyr gjennomsiktig stoff. Med det har alt allerede blitt sagt, fordi raffinement av å bearbeide materialet i en vakker ballkjole gjør hver kvinne til en balldronning. Kjole klemmer den kvinnelige figuren, om det fungerer som et skifte kjole med overskirt eller som en modell med et bredt svingende skjørt og montert bodice. Når det gjelder fargen er det spesielt etterspørselen etter naken og pastellfarger. Disse tonene understreker filigree-personligheten hos kjolebæreren og kan kombineres perfekt. Hudfargede pumper eller lette sandaler som tar opp fargen på kveldskjole, anbefales. Hvis du vil ha det kjøligere, som kombinerer en kort chiffon kjole med et skall, så en jakke laget av denim eller skinn. Dette skaper en flott kontrast som gjør at hele utseendet er veldig tilfeldig. Kombinasjonen med forskjellige sko endrer også uttrykket av dette unike kvinnelige plagget til spesielle anledninger. Mens høye hæler ser veldig klassisk ut, med røde støvler eller kiler, kan det opprettes et avslappet helhetlig inntrykk.

Delikate smykker gir utseendet til perfeksjon

Enhver som bestemmer seg for en kveldskjort laget av chiffon, kan enten plukke opp de enkle klassikerne på tilbehøret eller begå ekte stilbrudd. Enkle kjeder av sølv eller delikate øredobber legger vekt på utseendet som materialet skaper. For de som liker det mer slående og fremfor alt mer trendy, kan man ty til høy kvalitet perle smykker som lange perlekjeder med høy kvalitet lås og små perle øredobber. Når det gjelder håndvesker, anbefales det at kvinner i slike klær anbefales best mulig med en clutch.