Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Cocktailkjoler
Kjøp cocktailkjoler fra Bridesire i dag for å spare penger. Vi har mer enn 1000 stiler av cocktailkjoler å velge mellom. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne En Skulder Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Fikk alle 4 promenadekonsert kjoler i dag! Alle mine nieser se pen i kjoler, men kjolen fargene er ikke de jeg bestilte. Jeg nevnte spesielt blå, rød, pulver blå og gul. Jeg fikk de blå og pulver blå bestillinger, men det var ingen rød bare hot pink og i stedet for gult, du ga meg sennep! Selv om mine nieser ikke har noe problem med det, må jeg si at du bør dobbeltsjekke bestillinger før forsendelse for å unngå feil som dette. Anyways, takk for rask levering.

  Kunde: Anette Dato:12-05-2017

 2. A-linje Stropper Spaghetti Taft Te-lengde Kjole for Brudens Mor With A Wrap

  Hallo! Jeg er bare innom for å si tusen takk for å sende over min brudekjole tre dager på forhånd. Det ser mye bedre enn bildet. Jeg tror de ansatte og kreative skred bør gis studiepoeng for det. På grunn av den utrolige kundeservice at telefonen rep gjorde og vakkert utformede kjole, jeg absolutt anbefale dette selskapet til alle mine venner og kolleger. Lite vet de at det er en online brude butikk der ute som er opptatt av kundetilfredshet allll veien. Jeg vedder på at de ikke har opplevd på seg en dyr ute kjole priset til den prisen.

  Kunde: Sara Dato:16-05-2017

 3. A-linje Chiffon Knelengde Stropper Kjole for Brudens Mor

  Jeg bestilte en kort kolonne mini brudekjole i taft forrige uke. Det kom i går ettermiddag, og jeg var så opptatt passer det jeg glemmer å fortelle deg om det. Det ser litt vintage og stilig. Flyten var min fave, også. Tusen takk for å ta vare på min bestilling.

  Kunde: Deidre Dato:20-05-2017

 4. A-linje Stroppeløs Kjæreste Stretch Sateng og Tyll Kort / Mini Aftenkjoler

  En venn henvist dette området da jeg var i vanvidd å finne en nydelig prom kjole i tutu skjørt for å imponere daten min. Jeg fant sin blå, sexy prom kjole med paljett topp og tutu skjørt, og jeg ble forelsket i den umiddelbart. Jeg har lagt inn bestillingen min for to uker siden, og spesielt fortalte dem til å levere det på mindre enn 5 dager. Jeg ble overrasket fordi det kom på dørstokken min i bare et spørsmål om 3 dager! Selv om det er en liten forskjell i fargen på selve kjolen, jeg fortsatt elsker det!

  Kunde: Kate Dato:24-05-2017

 5. Kappe/ Column Chiffon Over Sateng Knelengde En Skulder Brudepikekjole

  Det var første gang jeg bestilte en tilpasset sexy kjole online. Jeg ga dem mine målinger og min foretrukne hemline lengde. Jeg ga dem en måned for å sørge for at alt er perfekt. Jeg var skuffet da ordren kom fordi det var for lang og brystet området var for stor. Jeg fortalte dem mitt problem og krevde å fikse min kappe. Personalet var veldig tålmodig og snill til tross for min vrede. Jeg fikk min pakke i går, og jeg kunne ikke vært lykkeligere som kjolen passer meg perfekt. Vil definitivt bestille fra deg igjen. Du er verdt et forsøk.

  Kunde: Elly Dato:28-05-2017

Beste Tilbud