Hjem >  Spesielle Anledninger >  Cocktailkjoler

Filtrer etter

    Bryllupssteder

    Bakside Detaljer

    Handle etter Pris

Kjøp cocktailkjoler fra Bridesire i dag for å spare penger. Vi har mer enn 1000 stiler av cocktailkjoler å velge mellom. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Halter Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Kjæresten min ønsket endelig at jeg skulle møte foreldrene hans og bli introdusert offisielt. Jeg var ganske nervøs og jeg ville se bra ut for anledningen. Jeg trengte en vakker kjole og fort, så jeg gikk på nettet og denne Bridesire-reklamen av kjoler bare poppet opp. Jeg elsket samlingen av kjoler, gjorde bestillingen min og fikk den dagen etter. Møtet middag er i kveld, håper det viser seg fint.

  Kunde: Desireé Dato:29-10-2017

 2. A-linje V-hals Kort / Mini Ermeløs Elastic Silk-like Sateng Kjole

  Jeg planla en fest for min eldste datters avgangsfest, jeg kunne ikke være mer stolt av henne, og jeg ønsket at det skulle være en spesielt formell affære. Jeg forberedte alt, kjoler inkludert og jeg brukte Zolando til å kjøpe dem. De kom flotte og datteren min var ganske fornøyd med den. Takk, denne kvelden vil bli husket for alltid.

  Kunde: Nelli Dato:04-11-2017

 3. A-linje Chiffon En Skulder Knelengde Ermeløs Bridesmaid/ Kjole for Brudens Mor

  Vi hadde ingen tid igjen for min fetters bryllup, så vi var desperat på jakt etter en brudekjole. Den beste stuepiken henviste oss til å prøve Bridesire. Med ingen tid igjen legger vi alt ut tillit til Bridesire og håpet på det beste. Faktisk var brudekjole av de nøyaktige målingene, og stilen var enda mer tiltalende enn det vi forventet. Takk mye Bridesire, for det gode arbeidet, anbefaler jeg alle med et bryllup å prøve dem!

  Kunde: Vicki Dato:10-11-2017

 4. Shift/ Kolonne Kjæreste Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg hadde gått gjennom flere gater for å finne den perfekte brudekjole, men jeg kunne ikke synes å finne en. Jeg var i ferd med å gi opp når denne vakre damen jeg møtte på en av butikkene fortalte meg å prøve Bridesire. Min erfaring var shopping var bra og min kjole så bra ut som annonsert. Takk så mye, Bridesire.

  Kunde: Yasmin Dato:16-11-2017

 5. A-linje Spaghetti Snorer Kort / Mini Ermeløs Tyll Taft Kjole

  Det var datterens avgangsdag, og hun trengte en kjole til å ha på seg etter hendelsen. En venn av meg henviste meg til å prøve Bridesire, noe som jeg tvilte på. Vel, alle mine teller viste seg til glede da datteren min prøvde kjolen og fant ut at det var en drøm som var oppfylt for henne. Jeg ville sikkert kjøpe igjen fra Bridesire i hjertet!

  Kunde: Grace Dato:22-11-2017

Beste Tilbud