Hjem >  Spesielle Anledninger >  Cocktailkjoler
Kjøp cocktailkjoler fra Bridesire i dag for å spare penger. Vi har mer enn 1000 stiler av cocktailkjoler å velge mellom. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Taft Knelengde Dronning Anne Mother Of The Bride Kjole

  Jeg er virkelig kurvig, noe som gjør det veldig vanskelig å finne kjoler for arbeid som passer og ser bra ut. En av mine medarbeidere har samme kroppstype, men ser alltid utestående ut. Jeg spurte henne hvor hun fikk klærne og hun ledet meg til nettstedet ditt. Hvorfor spurte jeg henne ikke før? Jeg elsker utvalget av kjoler. De passer perfekt og viser min figur uten å være upassende. Til slutt, et sted hvor jeg kan få kjoler, føler jeg meg godt inn.

  Kunde: Michel Dato:30-08-2017

 2. Kappe/ Column Knelengde Sateng Side-Drapert Stroppeløs Brudepikekjole

  Ladies, dette er den beste nettbutikken for å handle for din middagskjole, promkjole og brudekjole. Hvis du har en opptatt tidsplan, er alt du trenger å gjøre, fortelle dem fargen på kjole du vil ha, og din størrelse og vent på dem for å la deg velge en. Jeg gjorde det, og jeg fikk den beste kjolen enn forventet. Disse karene skuffer aldri. Min middagskjole så så vakker ut på meg og kjæresten min elsket det enda mer. La ingen frata deg at de ikke er ekte gutter, men hvis de opplevde det kanskje, er det fordi de aldri passerte budskapet deres så bra. Vet hva du vil og kontakt dem med en gang, og jeg vedder på at du vil nyte bryllupet ditt, middagsdagen eller en begivenhet du skulle delta i den kjole. Til Bridesire jeg elsket hvor bekymret laget ditt var, de fikk meg til å føle seg avslappet.

  Kunde: Tiffany Dato:04-09-2017

 3. Shift/ Kolonne Kjæreste Kort / Mini Ermeløs Organza Kjole

  Sikkert, jeg hadde tvil på Bridesire, men til min overraskelse kom du gjennom utrolig. Takk til dere, jeg fant min beste kveldsdagskjole til dags dato. Ved ankomst kunne jeg ikke tro at bestillingen jeg hadde plassert på en rosa kjole, faktisk var min. Tidligere hadde jeg problemer med å velge en kjole som passer til kroppen min på nettet. Ofte var de levert som ikke fungerte bra på meg. Jeg måtte bare gjøre flere endringer for å passe perfekt. Men bruk av nettstedet ditt er brukervennlig gjør det enkelt å optimalisere en ideell kjole. Jeg kunne ikke bare slutte å undre seg på kjolen min. Faktisk stirrer jeg på akkurat nå.

  Kunde: Miranda Dato:09-09-2017

 4. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Organza Kjole

  Planlegging for bryllupet mitt var kanskje mitt mest stressende øyeblikk i livet. Det var vanskelig å jonglere mellom arbeid, forpliktelser og et stramt budsjett. På henvisning fra en venn tok jeg en stor gamble på en veldig søt brudekjole. Gjett hva? De leverte kjolen min til tider, og til min forbauselse var kvaliteten mer enn forventet. Jeg hadde en god kundeopplevelse med rask tilbakemelding til mine pestering spørsmål. Min brudekjole sløvet publikum og tilføyet en ekstra glitrende til vår grasiøse dag. Vi er alltid takknemlige. Jeg kan bare ikke vente med å prøve dine fremtidige produkt lineup kjoler

  Kunde: Ribhiyeh Dato:14-09-2017

 5. A-linje Sateng Knelengde Stroppeløs Brudepikekjole With Criss-Cross Bodice

  Jeg vil ikke nøle med å gjøre etterfølgende kjøp fra Bridesire og anbefale det til de som ønsker å kjøpe sine kjoler på grunn av deres kvalitetsprodukter. For å legge til dette, er Bridesires produktpriser relativt lave sammenlignet med andre butikker som arbeider med samme produktlinje. Godt jobbet!!

  Kunde: Synnøve Dato:19-09-2017

Beste Tilbud