Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Cocktailkjoler
Kjøp cocktailkjoler fra Bridesire i dag for å spare penger. Vi har mer enn 1000 stiler av cocktailkjoler å velge mellom. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (av 580 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde Anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Sateng Cocktailkjole

  Jeg var veldig redd for å bestille min kjole på nettet. Jeg prøvde noen kjoler i salonger, så jeg kunne plukke rett silhuett. Jeg er veldig fornøyd med ulike betalingsmetoder, så jeg valgte den jeg liker best. Jeg er glad for at kundesupport nådde meg svært raskt og operativt. Bestillingen min kom veldig raskt, ca 3 uker etter at jeg har lagt inn bestillingen min. Beina mine var risting under utpakking, men etter at jeg så min kjole jeg var i himmelen. Den passer, jeg elsker stoffet og alle programmer. Jeg er definitivt kommer til å foreslå Bridesire til mine venner og bestille noen andre kjoler selv. Takk for hyggelig opplevelse, og lykke til !!!

  Kunde: Julia

 2. A-linje Spaghetti Snorer Knelengde Ermeløs Chiffon Cocktailkjole

  Fantastiske produkter, konkurransedyktige priser og rask service. Jeg har bestilt flere elementer fra dem for mitt bryllup i år og har blitt imponert over kvaliteten.

  Kunde: Sandra

 3. A-linje Kjæreste Kort / Mini Ermeløs Organza Kjole

  Slikt materiale av høy kvalitet og superrask levering! Kjolene jeg har kjøpt er helt nydelig! Kunne ikke anbefale dem nok :)

  Kunde: doreen