Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Cocktailkjoler
Kjøp cocktailkjoler fra Bridesire i dag for å spare penger. Vi har mer enn 1000 stiler av cocktailkjoler å velge mellom. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (av 580 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Ballkjole Organza Kort/ Mini Stroppeløs Brudepikekjole

  Den varme rosa promenadekonsert kjole er mer enn fantastisk! Blonder detaljer og applikasjoner er fantastisk samt tyll skjørt. Veldig fin kjole. Takk så mye.

  Kunde: Marina Dato:06-04-2017

 2. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Organza Kjole

  Bridesire kan ikke være veldig populær som en brude butikk i disse dager, men det sikkert blir bedre i å holde sine kunder fornøyde. Fem bestillinger fra dem for siste de siste to årene, og jeg vil fortsatt bestilling fra dem i fremtiden.

  Kunde: Mary Dato:10-04-2017

 3. A-linje V-hals Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Fra den aller første gangen jeg sjekket ut nettstedet, ble jeg automatisk limt med stor samling av kjoler som du fikk. Jeg nølte ikke med å bestille en fantastisk champagne sjal rundt chiffon kjole til min hjemkomst fest. Jeg var litt bekymret når det ikke kommer i tide. Heldigvis, det kom i går, og det var perfekt akkurat som hvordan jeg forestilt meg det. Selv om du gjorde meg nervøs jeg ønsker fortsatt å si takk.

  Kunde: Gabriela Dato:14-04-2017

 4. A-linje Sateng Te-lengde Stroppeløs Brudepikekjole

  Av alle online selskaper som jeg gjorde transaksjoner med, har Bridesire alltid vært fantastisk i håndtering av transaksjoner fra trinn 1 til siste trinn. Kudos!

  Kunde: Kathy Dato:18-04-2017

 5. A-linje Taft Kort / Mini Prinsesse Stroppeløs cocktailkjole

  Hallo! Jeg bestilte to junior brudepike kjoler forrige måned. Jeg er egentlig ikke i online shopping, og jeg har alltid trodd at produkter som selges på nettbutikker er substandard og verdiløs, men du viste meg feil når jeg fikk ordre. Alle elementene er perfekt laget og selv utsmykking er åpenbart sydd med forsiktighet. Kjolene er selv på nivå med noen av de høye endestykker som finnes i butikkene. Elementene er alt jeg gleder meg for mine jenter å bære på niesen bryllup dag i Hawaii. Jeg vil også takke de ansatte for å foreslå meg å velge pulver blå farge snarere enn kongeblå. Mine jenter likte dem. Takk så, så mye.

  Kunde: cassie Dato:22-04-2017

Beste Tilbud