Hjem >  Spesielle Anledninger >  Cocktailkjoler
Kjøp cocktailkjoler fra Bridesire i dag for å spare penger. Vi har mer enn 1000 stiler av cocktailkjoler å velge mellom. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (av 707 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Sateng og Organza Knelengde Kjæreste Brudepikekjole

  Jeg var litt nølende med å kjøpe min brudekjole på nettet på grunn av tidligere problemer med nettkjøp der klærne ikke var som forventet. Men jeg fant en kjole som jeg virkelig elsket på Bridesire, og jeg var ny den var det perfekte utseendet på bryllupet mitt. Størrelsen på kjolen var spot-on da jeg mottok den, og den passet som jeg ønsket det. Jeg er så glad for å ha funnet min drømmekjole uten å ha alt stress som ofte går sammen med brudekjole shopping. Jeg planlegger å anbefale Bridesire til alle mine venner som søker etter drømmekjole.

  Kunde: Katrin Dato:06-07-2017

 2. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Kort Erme Chiffon Kjole

  Jeg liker ingenting mye mer enn nettbutikk. Vanligvis kjøpte jeg hele min prom, kveld og brudekjoler hos Bridesire. Her får du ingenting mindre enn perfektitet. For eksempel er det denne gangen at jeg måtte spise middag med foreldrene mine som hadde reist over for å besøke meg. Jeg trengte derfor en fin kveldskjole, og mitt eneste alternativ var Bridesire. Du har ingen anelse om hvordan moren min fortsatte å beundre kjolen min hele middagen. Jeg delte bare med henne min hemmelighet, Bridesire.

  Kunde: federica Dato:11-07-2017

 3. Shift/ Kolonne Sateng Te-lengde Øse Brudepikekjole

  Etter opplevelsen jeg tidligere hadde med online shopping nettsteder, lovet jeg aldri igjen å prøve ut en. Det tok derfor mye overbevisende fra min beste venn for å prøve ut Bridesire. Siden hun kan tømme noen ganger, ga jeg inn og bestemte meg for å gi det et siste forsøk. I motsetning til mine forventninger var Bridesire ikke som noe annet shoppingområde. De er veldig organisert i måten de håndterer sine kunder, leverer sine produkter og prisene er lommevennlige. Jeg kan ikke tro at jeg kjøpte en autentisk kveldskjole til en pris jeg ikke engang kunne tenke om. Det var et godt kjøp. Takk skal du ha Bridesire.

  Kunde: Anna Dato:16-07-2017

 4. A-linje En Skulder Asymmetrisk Kort Erme Sateng Kjole

  Shopping for brudeklær og andre typer kjoler har aldri vært så lett siden jeg oppdaget Bridesire. Jeg husker den siste kvelden kjole jeg bestilte. Wow! Jeg ser ikke ut til å se på det. Bridesire ser ut til å forstå hva som er riktig for meg. Representantene der er veldig høflig og forståelse. Emballeringen av produktene deres er fantastisk, og levering er veldig rask. Hva mer kan jeg be om?

  Kunde: Sarita Dato:21-07-2017

 5. A-linje V-hals Kort / Mini Ermeløs Elastic Silk-like Sateng Kjole

  I lang tid har jeg lurt etter en nettbutikk som setter mine behov først til ingen nytte. Imidlertid oppdaget jeg nylig om Bridesire fra en venn, og jeg kan bevise at jeg aldri har følt behov for og brydde seg om før. Det tok tydeligvis mye overbevisende fra min venn, men så snart jeg prøvde med min første bestilling av en promkjole, ble jeg umiddelbart forelsket i denne nettbutikken. Ikke bare var leveransen rask, men også emballasjen og prisingen.

  Kunde: Belinda Dato:26-07-2017

Beste Tilbud