Hjem >  Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. ❤ Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 1076 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Chiffon og Sateng Kjæreste Gulvlengde Brudepikekjole With Brusende Krusning

  Jeg er helt fornøyd med nivået på kvalitet og fortreffelighet i kundeservice jeg mottok fra Bridesire. Hvis du er ute etter en utmerket, pålitelig nettbutikk som ikke bare selger kjoler, men også tilbehør og sko, så se ikke lenger enn Bridesire. Det som skjedde, var at jeg var i desperat behov for rimelig bryllupskjole. Jeg trenger å være ærlig her, jeg er ikke en for å tilbringe mye på klær, så trengte noe som ville være stilig, passe godt og være til en god pris. Etter å ha gjort noen online søk, fant jeg Bridesire og likte det jeg så. Nettstedet er bygget for enkelhets skyld. Du har enkel tilgang til kjoler etter stil, type, pris og størrelse. De selger også spesielle anledninger kjoler, mote kjoler, tilbehør og mottak favoriserer, åh, og la ikke glemme skoene! Ved hjelp av deres raffinerte søk fant jeg akkurat det jeg trengte, en gulvlengde sateng brudekjole med 1/2 ermer. Deres bestillingsprosess er ganske enkelt, og deres representanter er deres til å hjelpe deg dersom du trenger å snakke litt om din beslutning. Alt dette resulterte i en kjole med perfekt passform, og det ser helt nydelig ut på meg! Veldig glad og så spent på å få noe så nydelig til en så god pris!

  Kunde: Debra Dato:30-09-2017

 2. A-linje Gulvlengde Sateng En Skulder Brudepikekjole

  Å finne en kjole som egentlig passer riktig på kroppen min, er veldig vanskelig. Jeg må shoppe for alltid for å finne noe som fungerer. Med Bridesire fikk jeg en perfekt passform og alt fungerte egentlig for meg!

  Kunde: Ashley Dato:06-10-2017

 3. A-linje Chiffon Gulvlengde Juvel Aftenkjole

  Jeg elsket å spare penger på leveranser og returnerer med Bridesire! Det er egentlig ikke noe du kan få overalt, fordi jeg så. Jeg kunne faktisk bruke mer penger på en finere kjole.

  Kunde: Michael Dato:12-10-2017

 4. A-linje Tyll Over Stretch Sateng Gulvlengde Halter Aftenkjole

  Min eldre søster bestemte meg for å elope i siste øyeblikk, men hun ville ha meg der som tilskuer! Jeg trengte en kjole med en gang, og jeg prøvde å bestille en fra Bridesire. Det fungerte faktisk! Det kom på tide.

  Kunde: Melanie Dato:18-10-2017

 5. A-linje V-hals Gulvlengde Langt Erme Sateng Blonde Kjole

  Det har vært en stund før jeg fikk det eksakte produktet jeg bestilte på nettet. Mesteparten av tiden måtte jeg sende pakken tilbake for å få tilbakebetaling. Jeg ga nesten opp til jeg bestemte meg for å handle på Bridesire. Jeg kunne ikke tro at det jeg så, var hva de leverte.3. Endelig har jeg kommet over en online klesbutikk som bryr seg dypt om sine kunder. Å være en brideszilla, jeg hadde en million spørsmål å spørre salgsrepresentanter på Bridesire. De lot meg føle at jeg forstyrret dem. Faktisk var de glade for å kunne tilby all den informasjonen jeg trengte. Min brudekjole er alt og en pose med chips. Jeg kan ikke vente med å rocke det denne lørdagen.

  Kunde: Nadine Dato:24-10-2017

Beste Tilbud