Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Aftenkjoler
Stort utvalg av aftenkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. ❤ Kjøp selskapskjoler fra Bridesire i dag for å spare penger.
Visning 1 til 24 (av 1076 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Bateau Sweep slep Langt Erme Sateng Kjole

  Mine ordrer er kjempebra! Både brudekjolen og junior brudepike kjoler er svært detaljert og feilfri. Bodice og hemline er perfekt. Jeg liker også montering av kjolen som det gjør meg til å se litt kurvet.

  Kunde: Crystal Dato:06-06-2017

 2. A-linje Tyll Over Stretch Sateng Gulvlengde Halter Aftenkjole

  Min venn hadde rett da han sa at butikken din er den beste nettbutikken er det. Skikken montert kjolen var perfekt og telefonsamtaler og e-poster ble umiddelbart besvart, gir meg trygghet for at jeg er transacting med riktig selskap. Utmerket jobb, Bridesire!

  Kunde: Moiza Dato:10-06-2017

 3. A-linje Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Chiffon Kjole

  Når det gjelder ferie kjoler, jeg bare sjekke ut dette selskapet for min samling. Jeg har fått min ferie kjoler fra dem i ca to år på rad. Jeg har blonder, chiffon, og en organza kjole og alle av dem ser veldig elegant. Deres produkter er så billig at de ikke bryte min bank. Teknisk, jeg har ikke noe dårlig å si om dette selskapet og spesielt i dag da jeg fikk grime te lengde kjole jeg bestilte den andre uken. Det er gult og perfekt for denne sommeren. Jeg elsker også sin perler og drapert detaljer. Det er en annen imponerende stykke fra bridesire.

  Kunde: Sara Dato:14-06-2017

 4. A-linje Spaghetti Snorer Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Hvis du leter etter en online brude butikk som er kundevennlig med produkter som er verdig din dollar, er dette selskapet best for deg. Sjekk det ut nå!

  Kunde: GinA Dato:18-06-2017

 5. Trompet / Havfrue V-hals Sweep slep Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Fikk brudekjolen jeg bestilte fra dere i forrige måned. Jeg måtte endre bodice litt fordi det er ganske stramt. Anyways, det var ikke et problem fordi alt var bare fantastisk. Takk også for fremragende kundeservice.

  Kunde: Franziska Dato:22-06-2017

Beste Tilbud