Hjem >  Spesielle Anledninger >  Festkjoler
Bridesire tilbyr mer enn 2000 stiler av festkjoler å velge mellom. Stort utvalg av festkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på nett.
Visning 1 til 24 (av 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Min mor blir gift og jeg ønsket å få den perfekte kjole for bryllupet for å vise min støtte. Bridesire hadde et stort utvalg. Jeg fant en kjole som ikke ville kollidere med brudepikeens.

  Kunde: Jennifer Dato:24-10-2017

 2. Shift/ Kolonne Kjæreste Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Å finne en promkjole ble hektisk til jeg endelig landet på Bridesire. Jeg var imponert over din store samling av vakre prom kjoler. Jeg er veldig takknemlig fordi kjolen min kom i tide og det så ut akkurat som annonsert. Jeg var den vakreste jenta på prom på grunn av din kjole. Takk, Bridesire.

  Kunde: Jeanette Dato:30-10-2017

 3. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Chiffon Paljett-belagt Blonde Kjole

  Jeg kjøpte en kveldskjole på nettet gjennom Zolando. Den hadde en ganske rettferdig pris og ble levert tidligere enn forventet. Det kom ut ser bedre og lysere enn bildene og føles fantastisk. Jeg vil gjerne foreslå vennene mine å gå gjennom her.

  Kunde: kine Dato:05-11-2017

 4. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Sateng Tyll Kjole

  Bridesire ble foreslått for meg et par ganger, men jeg fant aldri virkelig et behov for å prøve det ut. Da jeg ble invitert til en åpningsgala, trodde jeg det ville være den perfekte muligheten til å se gjennom den. Jeg fant en svart spisse cocktail kjole som virkelig gjorde det inntrykk jeg ønsket å gi av. Det var perfekt.

  Kunde: Gudrun Dato:11-11-2017

 5. Shift/ Kolonne Juvel Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Datteren min ble gal fordi promkjolen hun ønsket, ikke lenger var tilgjengelig i butikken, den var allerede kjøpt. Hun begynte å handle og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre før naboen min anbefalte meg å prøve Bridesire. Takk til Bridesire min datters drøm ble drømt.

  Kunde: Nicole Dato:17-11-2017

Beste Tilbud