Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Festkjoler
Bridesire tilbyr mer enn 2000 stiler av festkjoler å velge mellom. Stort utvalg av festkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på nett.
Visning 1 til 24 (av 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Chiffon Knelengde En Skulder cocktailkjole

  Jeg er en corporate gal, så jeg har ikke tid til å handle for en kjole. Da min søster valgte meg som datterens gudmor, kunne jeg ikke si nei, og måtte spørre min sekretær å handle på nettet for en kjole for meg. Hun gjorde shopping på Bridesire og la meg velge kjolene hun ble funnet for meg basert på min gitt preferanser. Av de 10 kjoler, valgte jeg 6 fordi de fleste av dem er virkelig nydelig. Når kjoler kom, var jeg den første til å sjekke dem og passe dem umiddelbart. Detaljene var virkelig fantastisk, og jeg kan se at de har lagt så mye innsats da de skapte klær. Jeg er en veldig grundig person og noen ganger noen merker ikke passere min standarder, men jeg må si at bitene jeg fikk fra selskapet er A-OK!

  Kunde: julia Dato:11-05-2017

 2. A-linje Spaghetti Snorer Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg kjøpte en tilpasset mor til bruden kjole for min tante for to uker siden. Det var mørkt fiolett, og jeg trodde hun ville virkelig liker det. Det kom i to uker siden, og alt gikk bra under montering. Selv om hun ikke liker ruffled design, sa hun at hun liker stoff samt den komforten som hun nyter mens du bruker det. Puh! Jeg trodde kjolen suger for henne. Uansett, takk bridesire for fin klær.

  Kunde: Heather Dato:15-05-2017

 3. A-linje Kvadrat Knelengde Ermeløs Taft Kjole

  Min mor er aldri den type kvinne som elsker å vise frem bena når iført kjoler i spesielle anledninger, men jeg virkelig elsket tan kne lengde mor til bruden kjole. Jeg bestilte den for, og når den kom, var jeg ganske bekymret for at hun kanskje ikke liker det. Hun montert det og hun så stor i det som det montert henne perfekt. Hun likte også? hylsen og den kvadratiske form som det skaper en silhuett av mindre midjen. Til slutt, hun elsket det.

  Kunde: Devin Dato:19-05-2017

 4. Kappe/ Column Stretch Sateng Knelengde Kvadrat cocktailkjole inspired by Jennifer Westfeldt at Emmy Award

  Hei Bridesire! Jeg er ganske opptatt på grunn av min kommende debut, så jeg har bare ett ord å si om ditt produkt - FABULOUS Jeg kunne ikke tenke meg noe bedre sted å kjøpe på nettet.

  Kunde: Iris Dato:23-05-2017

 5. A-linje En Skulder Knelengde Ermeløs Elastic Silk-like Sateng Kjole

  Jeg er egentlig ikke glad i beskytningen ut $ 500 til kjoler for spesielle anledninger med mindre det er min brudekjole, så når min kollega fortalte meg at hun har vært å kjøpe hennes klær fra Bridesire, bestemte jeg meg for å gi det et forsøk forrige måned. Jeg var på utkikk etter en korall skjede mini kjole til kontoret parti mai, og da jeg så en en skulder skjede chiffon korall kjole i Bridesire, det gjorde jeg ikke nøle med å ringe dem og plassere min bestilling på linjen. Fordi det ikke er en tilpasset kjole, ordren kom i ca en uke. Vel, det er litt løs på midsection, men greit fordi jeg kan skjule min store mage. LOL! Uansett, jeg er bare glad for min kollega fortalte meg om selskapets coz jeg fikk en nydelig kjole for bare $ 72.99!

  Kunde: Sakine Dato:27-05-2017

Beste Tilbud