Hjem >  Spesielle Anledninger >  Festkjoler
Bridesire tilbyr mer enn 2000 stiler av festkjoler å velge mellom. Stort utvalg av festkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på nett.
Visning 1 til 24 (av 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje V-hals Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Dette nettstedet er bomben! Jeg var lett i stand til å bla gjennom deres utvalg av kjoler og klarte å finne en søt kveldskjole til en venns bryllup. Jeg så ikke akkurat ut, men de flotte designene tiltrukket meg og jeg var overbevist om å kjøpe en kjole. Så mye for min planlagte shoppingtur til Burberry. Vennligst bla rundt og finn en kjempeklær for deg selv. Nyt opplevelsen!

  Kunde: RUBY Dato:25-08-2017

 2. Shift/ Kolonne Øse Asymmetrisk Ermeløs Chiffon Kjole

  Alle på prom kunne ikke komme over hvor utrolig kjolen min var. De var sjokkerte å lære at jeg bestilte den online via Bridesire, spesielt fordi vi alle hadde hørt horrorhistorier om å bestille kjoler online. Lang historie kort, jeg hadde den beste kjolen på prom og prøver allerede å bestemme hvilken kjole jeg skal ha på neste år.

  Kunde: neilia Dato:31-08-2017

 3. Shift/ Kolonne Halter Kort / Mini Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg er en eventyrlig jente og å finne de riktige kappene er aldri lett, spesielt i en liten by med en klesbutikk. Jeg lærte om Bridesire på et sideskjema. Jeg elsker alle alternativene, både stilarter og farger. Jeg har kjøpt flere kjoler og jeg sverger at de blir bedre og bedre. Jeg ville ikke drømme om å kjøpe en kjole noe annet sted.

  Kunde: Barbi Dato:06-09-2017

 4. Shift/ Kolonne Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg ba om to kjoler fra butikken din og alt skjedde så fort. Etter en uke mottok jeg det, men jeg trodde aldri det kunne være så tidlig. Mine tilfeller når du handler med en nettbutikk, er veldig annerledes fordi hver gang jeg ber om noe, blir det alltid levert siste minutt. Dine priser er også rettferdige sammenlignet med andre butikker, dine tjenester og leveringsprosessen. Ikke alle butikker som tilbyr rettferdige priser kan gjøre alt for deg så bra. Viktigst kjoler var veldig pen, familien min elsket dem så mye, og jeg gjorde mye mer. For meg å spare tid og for å unngå å bli bekymret, foretrekker jeg å handle med deg når som helst. Du er spillbutikken jeg har kjent så langt med de beste tjenestene som fra tidspunktet for å velge en kjole til når den er levert.

  Kunde: george Dato:12-09-2017

 5. A-linje Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Chiffon Stretch Sateng Kjole

  Den siste gangen jeg så meg selv, var dette glad da jeg gikk på shopping i et kjøpesenter. Denne gangen gjorde du meg enda lykkeligere på grunn av tjenestene du tilbød media kjøpte en brudekjole fra dere og det var flott. Jeg elsket det så mye fordi det gjorde det som en engel. Med den travle timeplanen for å gjøre forberedelser til mitt bryllup klarte teamet ditt å gjøre alt for media mottatt det tidlig som forventet, og det var så bra. Jeg var så bekymret hvis jeg måtte gå tilbake igjen, men alt gikk så bra. Du er den beste nettbutikken for å handle med så langt. Jeg vil gjerne fortelle andre kunder som ønsker å handle med deg at de ikke skal bekymre seg for å handle med deg bare på grunn av en negativ anmeldelse, men i stedet prøve dine tjenester og ha en opplevelse. Alt jeg vet er at de vil elske deg enda mer, og de vil opprettholde sitt kundeforhold med deg.

  Kunde: Angela Dato:18-09-2017

Beste Tilbud