Hjem >  Kjoler for Spesielle Anledninger >  Festkjoler
Bridesire tilbyr mer enn 2000 stiler av festkjoler å velge mellom. Stort utvalg av festkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på nett.
Visning 1 til 24 (av 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Halter Knelengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Min søster bursdag bash er på slutten av måneden, og jeg kan ikke vente med å bære kjolen jeg fikk fra Bridesire. Det kom i huset 2 uker etter at jeg har lagt inn bestillingen min. Det var et nydelig stykke! Det faktisk overgått mine forventninger fordi jeg aldri forventet en slik fantastisk kjole fra en ikke-så populære brude butikken. Også kjolen var bare $ 300! Det var en god del!

  Kunde: Michaela Dato:09-04-2017

 2. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Kort Erme Stretch Sateng Kjole

  Hvem sier at bare designere kan lage imponerende kjoler ??? !! Jeg fikk to brudepike kjoler fra Bridesire og alle av dem er mye mer verdt enn sine priser. Jeg fikk en grime beaded LBD og en rød lang kjole for en brude dusj fest. Begge kjolene er priset under $ 300 og de ser ut verkene til Gucci og McCartney. De ser så bra at du ikke kan fortelle at de er veldig billig!

  Kunde: Heidi Dato:13-04-2017

 3. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Ermeløs Chiffon Blonde Kjole

  Jeg stadig vender tilbake til bridesire for kjoler fordi det er en testet nettbutikk i familien. Min mor, eldre søster, sis-i-lov, og selv mine søskenbarn elsker å kjøpe på bridesire på grunn av de fasjonable kjoler det tilbyr.

  Kunde: Sara Dato:17-04-2017

 4. A-linje Kjæreste Knelengde Ermeløs Sateng Paljett-belagt Tyll Kjole

  Takk Bridesire for å hjelpe meg å finne den beste hjemkomst kjole. Dine forslag er virkelig flott, og jeg må se virkelig nydelig i champagne sexy høy lav kjole du foreslo fordi mye av min high school venner fortalte meg at jeg så varm under festen.

  Kunde: blanca Dato:21-04-2017

 5. Shift/ Kolonne Kjæreste Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Hei Bridesire, jeg ønsker bare å legge igjen en beskjed på nytt. Jeg er en mote freak. Jeg ser til at skapet mitt er fylt med nymotens stykker, men jeg gikk aldri blakk. Hvorfor? Fordi jeg har bridesire å takke for. ? Først av alt, takk for alltid å gi meg med fremragende stykker på svært, svært rimelige priser. Jeg ønsker dere alle til å vite at for de siste to årene jeg har allerede kjøpt minst 8 kjoler fra dem, for det meste cocktail kjoler fordi jeg elsker fester, og alle disse kjolene er, tro det eller ei, priset under $ 80! Men de alle ser ut som designer kjoler priset til $ 500 ovenfor. For meg er det alltid en gledens dag når jeg får min bestilling fra bridesire. Hold det Comin’, bridesire.

  Kunde: michelle Dato:25-04-2017

Beste Tilbud