Hjem >  Spesielle Anledninger >  Festkjoler
Bridesire tilbyr mer enn 2000 stiler av festkjoler å velge mellom. Stort utvalg av festkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på nett.
Visning 1 til 24 (av 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne V-hals Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg liker ikke å risikere å handle online på grunn av mange klager fra klientene. Men jeg må takke Bridesire for kjolen de leverte. Jeg hadde bestilt en promkjole for en funksjon jeg skulle delta på. Kjolen var utsøkt, med høyere kvalitet og utmerket skreddersy. Leveransen var i tidsramme, og ingen endringer var nødvendig. Jeg anbefaler Bridesire, og vil ikke tenke to ganger hvis jeg trenger å kjøpe en kjole fra dem!

  Kunde: Friederike Dato:02-07-2017

 2. Shift/ Kolonne Halter Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Bridesire er et av de beste nettbutikkene jeg har møtt i nyere tid. Når det gjelder fester eller noen spesielle anledninger, er nettstedet en en-stop-butikk som er i stand til å håndtere alle mine dressingsbehov. Jeg klarte å skaffe seg alle kjolene jeg trengte for mitt bryllupsteam uten det besværet som ofte er forbundet med å fullføre denne oppgaven. Bridesire tilbød bryllupsfesten kjoler, mottaksklær og spesiell anledning kjoler til min brudepiker i tillegg til min brudekjole. Den andre tingen jeg likte om dette nettstedet er at de er utstyrt med forskjellige stiler av brudekjoler som passer til enhver innstilling og sesong.

  Kunde: Isabell Dato:08-07-2017

 3. Shift/ Kolonne V-hals Kort / Mini Langt Erme Chiffon Kjole

  Mange er tiden jeg har vært skuffet over med online shopping, spesielt for enhver form for kjole. Men da jeg hørte om Bridesire, bestemte jeg meg for å gi det et siste forsøk. Til min overraskelse er ikke alle nettbutikker gjennomsnittlige, dyre eller sakte å levere. Hvis noe, er Bridesire det motsatte av dette. Jeg bestilte en brudekjole som ga meg en levetid minne. Kjole var den nøyaktige jeg valgte, levering på tid og prisen var vennlig. Takk så mye Bridesire.

  Kunde: Line Dato:14-07-2017

 4. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Kort Erme Chiffon Kjole

  Bridesire er en av de nettstedene som ikke går glipp av i bokmerkene mine. Fra første gang jeg gjorde forretninger med dem, ble jeg umiddelbart forelsket. For en kvinne som elsker online shopping spesielt for noen form for kjole, er Bridesire stedet å besøke. Deres priser er lommevennlige, deres levering er rettidig og fremfor alt, de er veldig vennlige med sine kunder. Dette minner meg om at jeg må legge på kvelden min kjole rekkefølge. Besøk dem også i dag og opplev den givende shoppingopplevelsen.

  Kunde: Kathy Dato:20-07-2017

 5. Shift/ Kolonne Halter Kort / Mini Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Takk til Bridesire, jeg har det beste minnet om mitt bryllup. I lang tid hadde mannen min og jeg hatt problemer med å finne den beste nettbutikken for å kjøpe en brudekjole. Heldigvis, for oss, har vi en know-it-all-venn som foreslo at vi skulle prøve Bridesire. Som det viste seg, var det det beste forslaget hun noen gang hadde gitt. Pakken av brudekjole under levering var fantastisk, prisen var rettferdig og det var passende. Jeg endte opp med å ha et blast for bryllupet mitt.

  Kunde: Jessica Dato:26-07-2017

Beste Tilbud