Hjem >  Spesielle Anledninger >  Festkjoler
Bridesire tilbyr mer enn 2000 stiler av festkjoler å velge mellom. Stort utvalg av festkjoler. Sannsynligvis den største samlingen på nett.
Visning 1 til 24 (av 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg prøver normalt å unngå å bestille klær til viktige hendelser på nettet, fordi jeg aldri får klærne mine til tider og på noen måte, passer de aldri til. Jeg hadde tvil når jeg hadde et uventet problem med min dyre promkjole og hadde ikke noe annet valg enn å bestille en billigere en på nettet, men søsteren min anbefalte Bridesire, og jeg ga det et skudd på grunn av situasjonen. Jeg var så imponert over å finne at den tilpassede størrelsen ble gjort utrolig, og produktet kom i å se spektakulært og mye tidligere enn jeg forventet det til! Jeg kan fortelle at de jobber hardt slik at hver kunde er fornøyd. Samlet veldig hyggelig overrasket og fornøyd med min tjeneste.

  Kunde: Alessia Dato:26-06-2017

 2. Shift/ Kolonne V-hals Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg liker ikke å risikere å handle online på grunn av mange klager fra klientene. Men jeg må takke Bridesire for kjolen de leverte. Jeg hadde bestilt en promkjole for en funksjon jeg skulle delta på. Kjolen var utsøkt, med høyere kvalitet og utmerket skreddersy. Leveransen var i tidsramme, og ingen endringer var nødvendig. Jeg anbefaler Bridesire, og vil ikke tenke to ganger hvis jeg trenger å kjøpe en kjole fra dem!

  Kunde: Friederike Dato:02-07-2017

 3. Shift/ Kolonne Halter Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Bridesire er et av de beste nettbutikkene jeg har møtt i nyere tid. Når det gjelder fester eller noen spesielle anledninger, er nettstedet en en-stop-butikk som er i stand til å håndtere alle mine dressingsbehov. Jeg klarte å skaffe seg alle kjolene jeg trengte for mitt bryllupsteam uten det besværet som ofte er forbundet med å fullføre denne oppgaven. Bridesire tilbød bryllupsfesten kjoler, mottaksklær og spesiell anledning kjoler til min brudepiker i tillegg til min brudekjole. Den andre tingen jeg likte om dette nettstedet er at de er utstyrt med forskjellige stiler av brudekjoler som passer til enhver innstilling og sesong.

  Kunde: Isabell Dato:08-07-2017

 4. Shift/ Kolonne V-hals Kort / Mini Langt Erme Chiffon Kjole

  Mange er tiden jeg har vært skuffet over med online shopping, spesielt for enhver form for kjole. Men da jeg hørte om Bridesire, bestemte jeg meg for å gi det et siste forsøk. Til min overraskelse er ikke alle nettbutikker gjennomsnittlige, dyre eller sakte å levere. Hvis noe, er Bridesire det motsatte av dette. Jeg bestilte en brudekjole som ga meg en levetid minne. Kjole var den nøyaktige jeg valgte, levering på tid og prisen var vennlig. Takk så mye Bridesire.

  Kunde: Line Dato:14-07-2017

 5. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Kort Erme Chiffon Kjole

  Bridesire er en av de nettstedene som ikke går glipp av i bokmerkene mine. Fra første gang jeg gjorde forretninger med dem, ble jeg umiddelbart forelsket. For en kvinne som elsker online shopping spesielt for noen form for kjole, er Bridesire stedet å besøke. Deres priser er lommevennlige, deres levering er rettidig og fremfor alt, de er veldig vennlige med sine kunder. Dette minner meg om at jeg må legge på kvelden min kjole rekkefølge. Besøk dem også i dag og opplev den givende shoppingopplevelsen.

  Kunde: Kathy Dato:20-07-2017

Beste Tilbud