1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Hvit
Hvis du har en dårlig personlighet og likevel vil du fortsatt være pen under festen, bør du vurdere å ha på seg en hvit aftenkjole for anledningen.
Visning 1 til 21 (av 21 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  

 Gå til 

Hvite kveldskjoler: Den ekstra dosen av eleganse og lyshet

I en garderobe mangler en kvinne en hvit selskapskjole. Og det er bra, for en hvit kveldskjole er likevel uformell og elegant samtidig, og kan derfor brukes til en rekke anledninger og feiringer.

Elegante kveldskjoler i hvitt: En ekte blikkfanger

Sannsynligvis den største fordelen med hvite kjole er det faktum at de gir en absolutt wow-effekt for enhver anledning. Enten på fest eller en festlig anledning: hvite kjole er alltid det riktige valget. Allerede på 1920-tallet ble den hvite kvelden kjole lansert av ingen andre enn Coco Chanel og dermed til moteverdenen. Også Christian Dior, den verdensberømte designeren, var en kjent fan av hvite kjole. Siden da har plagget seg i moteverdenen og er nå tilgjengelig i de mest blendende og varierte varianter. Fargen hvite representerer en veldig spennende og populær fargevariant. Hvit er vanligvis ansett som uskyldsfargen og utstråler sommer, vår, lette og delikatesse. Av den grunn utstråler hvite kjole om morgenen sine wearers og skinner, slik at noen misunnelige blikk er garantert. Selvfølgelig kan hvite kjole ikke bare brukes på den røde løperen, men også bæres for en romantisk middag, en uformell fest med venner eller en annen begivenhet. Men en ting er garantert: Med en hvit ballkjole er et vellykket utseende uunngåelig.

Slik kombinerer du hvite kjole

Som fargen hvit er i utgangspunktet en ekstremt enkel farge, tillater det et bredt utvalg av kombinasjoner og tilbehør. Avhengig av anledningen som den hvite kvelden kjolen skal brukes på, tilbyr dette selvfølgelig ulike tilbehør. I tillegg har fargen den store fordelen at, selv om den sikrer et strålende utseende, men likevel ikke altfor prangende eller påtrengende, men virker heller anerkjent. Hvis den hvite kjoleen i form av en bløt kjole til en fest eller en begivenhet blir brukt, kan smykker også mislykkes i henhold til dette. For hvite kjole er gullsmykker spesielt gode, da det tar kaldt av den hvite fargen og beriker det med sin varme. Hvorvidt store ring øredobber, gull armbånd eller setning halskjeder: alt er mulig. Hvis den hvite kvelden kjole er utstyrt med paljetter eller andre pyntegjenstander, skal tilbehøret tilpasse seg disse ornamenter. Ellers kan antrekket raskt virke rastløs. Hvis det blir kaldere om kvelden, er de elegante blazerne i nakne eller rockende denimjakker de perfekte følgesvennene til luftige kveldskjoler i hvitt. Selvfølgelig virker det trendy sort-hvite utseendet alltid. Her kombineres den hvite kjole med svart jakke eller svart tilbehør. Det luftige og det lette overgripende utseendet forblir, selv om fargene på skoene holdes så delikate som mulig. Ellers kan resultatet være for hardt en pause, som har liten harmonisk effekt.