Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Kjoler til brudens mor
Kjøp kjoler til brudens mor 2017 fra Bridesire, stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. ❤ Sjekk ut vår kategori kjoler til brudens mor!
Visning 1 til 24 (av 334 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Chiffon Gulvlengde Stroppeløs Mother Of The Bride Kjole With A Wrap

  Min første date noensinne med min fremtidige ektemann var å være i en ukes tid. Så jeg tok mine konkrete målinger og plassert en ordre for en prom kjole på Bridesire. Jeg kunne ikke skjule gleden når kjolen kom en dag tidligere enn forventet. Men det beste var da jeg måtte åpne den pakken og prøve det ut. Faktisk det ble gjort i henhold til mine målinger, bokstavelig talt; Jeg har aldri sett noen feil på den. Godt arbeid Bridesire, og fortsett med det!

  Kunde: Nina Dato:20-04-2017

 2. A-linje Chiffon Sweep/ Brush Train Kvadrat Kjole for Brudens Mor

  Min erfaring med bridesire er intet mindre enn fantastisk. Jeg var i en panikk-modus for å finne den perfekte kjolen forrige måned da jeg kom inn på nettsiden ved en tilfeldighet. Området var veldig brukervennlig og alle kjolene var virkelig nydelig. Jeg fikk øye på en perle rosa asymmetrisk kjæreste knelange cocktail kjole. Det var virkelig nydelig og det faktum at stoffet var chiffon gir meg en forsikring om at jeg ikke måtte bekymre deg med mine uønskede små buler i midsection. Jeg har lagt inn bestillingen min umiddelbart og representanten som fikk mitt kall underholdt meg veldig godt, bygge rapport underveis. Når kjolen kom, er den bodice ganske stramt, så jeg måtte sende den tilbake. Selskapet fraktet det perfekte produktet til meg i fire dager, og det var virkelig nydelig, og det gjorde meg veldig glad for at jeg har å anbefale bridesire til mine venner og slektninger.

  Kunde: sarah Dato:29-04-2017

 3. Shift/ Kolonne Kjæreste Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg var på utkikk etter en destinasjon brudekjole forrige måned. Meg og min forlovede skal gifte i Honolulu, Hawaii i juni, og jeg var på utkikk etter den perfekte stranden klar kjole. Jeg har egentlig aldri opplevd å kjøpe noe fra Bridesire, men jeg har overhørt en office si at det er et godt selskap. Jeg prøvde å sjekke området, og jeg ble lamslått av sitt store utvalg av destinasjon brudekjole. Jeg fant denne asymmetriske ball kjole organza kjole med kjæresten halsen og jeg kunne ikke ta øynene av det. Jeg ringte selskapet umiddelbart og en myk talende representant besvart mitt kall. Hun var så høflig og snill, ta meg gjennom transaksjonen med letthet. Jeg ga henne mine behov og preferanser, og hun forsikret meg at kjolen vil bli levert i en måned. Sikkert, kjolen kom i en måned, men bodice var litt løs, så jeg sendte den tilbake til dem og krevde at de måtte sende den til meg på mindre enn en uke. Igjen, kjolen kom på mindre enn en uke, og denne gangen de gledet meg fordi den allerede er perfekt, og de ga meg også en matchende lommetørkle!

  Kunde: Florence Dato:08-05-2017

 4. Shift/ Kolonne Chiffon Gulvlengde En Skulder Kjole for Brudens Mor

  For en vakker kjole !!! Perfekt laget og definitivt den fargen jeg ønsket; rød. På den kvelden, jeg ser ut som en Barbie, jeg hadde bestilt størrelse 36 skal gjøres med e lett materiale. Sannheten er at når jeg åpnet den pakken, uoppgjorte jeg fordi jeg trodde det ville være en feil, men gjett hva? Det var av farge, materiale og størrelse jeg hadde bestilt. Alle som har behov for en natt kjole bør besøke Bridesire, og jeg lover at de vil være uten anger!

  Kunde: Crystal Dato:17-05-2017

 5. A-linje Chiffon V-hals Kort/ Mini cocktailkjole

  I løpet av min sønns bryllup, jeg lagt inn en bestilling på Bridesire for en kjole. Jeg brukte muligheten til tilpasset dimensjonering for å bestille. Jeg brukte min beste skredder å få mine målinger godt gjort. Jeg deretter sendt målingene til Bridesire og min kjole kom passer som hånd i hanske. Kunder bør prøve dette alternativet særlig de usikre med størrelser. Lengden samt var så perfekt for. De er tilgjengelige også for å chatte en mot en mens du bestiller. Jeg elsker Bridesire og det er fra kjenner min nettbutikk.

  Kunde: oguzhan Dato:26-05-2017

Beste Tilbud