Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Kjoler til brudens mor
Kjøp kjoler til brudens mor 2017 fra Bridesire, stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. Sjekk ut vår kategori kjoler til brudens mor!
Visning 1 til 24 (av 295 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne 3/4 Erme Lengde Kjæreste Elastic Woven Sateng Knelengde Kjole for Brudens Mor With A Wrap

  Jeg er innom for å si takk for min nydelige rekkefølge. Jeg hadde ikke forventet et utmerket stykke på grunn av sin pris. Dette er trolig den første kjolen jeg kjøpte med en svært billig pris, men fullpakket med vakre detaljer. Takk!

  Kunde: sharon Dato:02-04-2017

 2. A-linje Stretch Sateng Gulvlengde Spaghetti Snorer Aftenkjole

  Jeg var i fryktelig behov for en ny LBD to måneder siden fordi jeg hadde for å imponere en dato. Jeg kunne ikke finne en god en som smigrer kroppen min form. Du skjønner, jeg har større overkropp og mindre hofter, men jeg virkelig tenke meg å bruke kroppen hugging LBD som ikke overdrive min mandig form. Bra jeg lyttet til min beste venn da hun fortalte meg for å søke etter den i Bridesire. Jeg valgte en fantastisk en, og ba dem om å gjøre alt de kan for å skjule min mandig form. Jeg ble overrasket da de lagt en subtil tog, som subtilt skjule min mandig form, men smigrer min passer midsection. Jeg hadde en fantastisk opplevelse med dere, folkens. La meg fortelle deg at min date faktisk sa jeg er den mest sexy kvinnen han noensinne datert i 2 år! Min beste venn fortalte meg også at jeg så ultra sexy i den. Jeg følte meg veldig smigret og glad ‘coz kjolen ble bare solgt til $ 250 på grunn av salget. Oh, og før jeg glemmer det, noen av mine fettere så på kjole og de er ganske imponert over det, spesielt når jeg fortalte dem om prisen og hvordan jeg fikk det fra deg. De sa de vil være bestilling fra deg neste måned for deres kommende hjemkomstfest. Takk!

  Kunde: Kathryn Dato:11-04-2017

 3. Shift/ Kolonne Chiffon Gulvlengde Stroppeløs Mother Of The Bride Kjole With A Wrap

  Min første date noensinne med min fremtidige ektemann var å være i en ukes tid. Så jeg tok mine konkrete målinger og plassert en ordre for en prom kjole på Bridesire. Jeg kunne ikke skjule gleden når kjolen kom en dag tidligere enn forventet. Men det beste var da jeg måtte åpne den pakken og prøve det ut. Faktisk det ble gjort i henhold til mine målinger, bokstavelig talt; Jeg har aldri sett noen feil på den. Godt arbeid Bridesire, og fortsett med det!

  Kunde: Nina Dato:20-04-2017

Beste Tilbud