Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Kjoler til brudens mor
Kjøp kjoler til brudens mor 2017 fra Bridesire, stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. ❤ Sjekk ut vår kategori kjoler til brudens mor!
Visning 1 til 24 (av 334 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Sateng Chiffon Gulvlengde V-hals Kjole for Brudens Mor

  Datteren min hadde et bryllup tre måneder da jeg bestemte meg for å se etter en gave til stede under bryllupsdagen. Jeg ble rådet av vennene mine til å sjekke Bridesire e-handelssted. Jeg kunne finne varierende design for ulike anledninger. Jeg sjekket på brudekjole kategorien og bestilte en kort silkeaktig gylden kjole. Kundesupportdame var innbydende og villig til å overbevise meg om å kjøpe. Senere bestilte jeg brudekjole, og jeg ble varslet om den nye kjole noen dager etter forespørselen. Jeg setter pris på rask service og kvaliteten på kjolen jeg fikk. Det er et godt nettsted å bestille varer.

  Kunde: mery astrid Dato:20-09-2017

 2. A-linje Kvadrat Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg skulle ønske jeg visste om denne nettsiden tilbake da jeg var på utkikk etter en promkjole! I hvert fall var de der for meg da jeg kjøpte etter bryllupet mitt! Jeg går definitivt tilbake til denne nettsiden når jeg trenger en kjole.

  Kunde: sandra Dato:05-10-2017

 3. Shift/ Kolonne Chiffon Gulvlengde Bateau Kjole for Brudens Mor

  Jeg fant størrelsesguide for Bridesire veldig enkelt å følge, og jeg har hatt mange problemer med størrelsesguider tidligere. De hadde faktisk mening, og det gjorde det lettere å få den kjole jeg ønsket.

  Kunde: Eva-Lisa Dato:20-10-2017

 4. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Langt Erme 3/4 Erme Lengde Stretch Sateng Kjole

  Bridesire har brudekjoler som er så nydelige at det fikk meg til å gråte. Jeg ønsket å virkelig feire mitt andre bryllup denne gangen etter å ha et skimpy første bryllup, og Bridesire var perfekt for det.

  Kunde: Anja Dato:04-11-2017

 5. Trompet / Havfrue Stroppeløs Gulvlengde Sweep slep Halv-ermet Chiffon Kjole

  Det er veldig vanskelig for meg å finne kjoler som jeg liker. Jeg er ganske kresen om hva slags kjoler jeg skal ha på meg. Bridesire hadde en haug med kvelden kjoler som jeg likte, så jeg tror at jeg skal handle der i fremtiden.

  Kunde: Elisa Dato:19-11-2017

Beste Tilbud