Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Kjoler til brudens mor
Kjøp kjoler til brudens mor 2017 fra Bridesire, stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. ❤ Sjekk ut vår kategori kjoler til brudens mor!
Visning 1 til 24 (av 334 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje V-hals Gulvlengde 3/4 Erme Lengde Chiffon Blonde Kjole

  Jeg var på utkikk etter en prom kjole til min datter den andre uken da jeg kom til nettstedet ditt. Jeg fant en blå kort minikjole med rysjer på hemline. Det fikk kjæreste halsen og ruched bodice er perfekt å gå med henne skrøpelig og veldreid kropp. Jeg umiddelbart kalt Bridesire på en gang og fortalte dem at jeg ønsket å ha den kjolen. De ansatte var alle glade og tålmodig på telefonen, og jeg ble raskt limt til hennes sjarmerende telefonen ferdigheter. Likevel, rekkefølgen gikk bra, og kjolen kom til avtalt tid. Jeg må si at kjolen ser veldig imponerende i virkeligheten heller enn på bilder. Jeg viste kjolen til min datter, og hun elsket ruffles samt kjæreste halsen. Jeg kjøpte også et par nye sexy åpne toed høyhælte sandaler til å gå med kjole. Vet du hva??! Jeg føler at jeg er i tenårene igjen bare stirrer på min vakre datter i den fantastiske kjolen.

  Kunde: Helena Dato:04-06-2017

 2. Shift/ Kolonne Av-skulderen Ankel-lengde Kort Erme Chiffon Kjole

  Det var min første gang å handle på nettet. Jeg handlet rundt de kjente og ledende butikker, men prisene var ikke praktisk. Det var før jeg kom til Bridesire at jeg plassert min bestilling. Kjolen var bare så bemerkelsesverdig laget av høy kvalitet. Det var min venns bryllup og alt jeg fikk var positive bemerkninger om kjolen. Alt jeg kan se er Bridesire der kvalitet er nøkkelen. Jeg ville besøke dette nettstedet for noe annet for at en hendelse. Så fabelaktig.

  Kunde: zaira Dato:13-06-2017

 3. A-linje Stretch Sateng og Chiffon Gulvlengde Øse Aftenkjole

  Jeg prøver normalt å unngå å bestille klær til viktige hendelser på nettet, fordi jeg aldri får klærne mine til tider og på noen måte, passer de aldri til. Jeg hadde tvil når jeg hadde et uventet problem med min dyre promkjole og hadde ikke noe annet valg enn å bestille en billigere en på nettet, men søsteren min anbefalte Bridesire, og jeg ga det et skudd på grunn av situasjonen. Jeg var så imponert over å finne at den tilpassede størrelsen ble gjort utrolig, og produktet kom i å se spektakulært og mye tidligere enn jeg forventet det til! Jeg kan fortelle at de jobber hardt slik at hver kunde er fornøyd. Samlet veldig hyggelig overrasket og fornøyd med min tjeneste.

  Kunde: Steffi Dato:24-06-2017

 4. Shift/ Kolonne Chiffon Gulvlengde En Skulder Kjole for Brudens Mor

  Vi surfer på internett for den beste butikken som selger brudekjoler, da vi kom over Bridesire. Selv om vi var litt skeptiske, bestemte vi oss for å prøve. Når leveringsdagen kom, ble våre hjerter slående raskere. Å åpne og binde antrekket viste en annen ting sammen. Prom kjoler var akkurat det vi hadde drømt om, da det ikke var nødvendig å gjøre noen endringer. Jeg takker deg virkelig Bridesire for ditt gode arbeid!

  Kunde: tina Dato:05-07-2017

 5. A-linje V-hals Sweep slep Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg hørte mye før om folk bestilte klær på nettet og da ikke fikk det de ba om. Jeg ville se bildene på nettet av forventning versus virkelighet. Imidlertid må jeg si, med Bridesire, realiteten overgikk selv min egen forventning. Kjoleen som jeg bestilte så bedre ut enn den gjorde på bildet. Jeg var veldig fornøyd, og jeg må si at dette var litt av en prøvekjøring for meg. Nå for flere viktige anledninger, går jeg rett til Bridesire.

  Kunde: Gerd Dato:16-07-2017

Beste Tilbud