Hjem >  Bryllupsfest Kjoler >  Kjoler til brudens mor
Kjøp kjoler til brudens mor 2017 fra Bridesire, stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. ❤ Sjekk ut vår kategori kjoler til brudens mor!
Visning 1 til 24 (av 334 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Øse Gulvlengde Langt Erme Chiffon Taft Kjole

  Prom kjoler ser vakker ut på hver kvinne. De er min personlige favoritt. Men en gang bestilte jeg en fra en bestemt nettbutikk og for å fortelle sannheten at jeg ikke var fornøyd. Det passet meg ikke, det var dyrt og mer så det var veldig dyrt. Dette fikk nesten meg til å skifte meg på prom kjoler. Men da jeg prøvde ut Bridesire, fant jeg ut at de er de beste. De var det nøyaktige motsatt av alle de tidligere butikkene jeg hadde besøkt før. Med min første bestilling leverte de ikke bare i tide, men også med en så vakker emballasje jeg ikke kunne holde spenningen min. Du er den beste Bridesire.

  Kunde: Jennifer Dato:07-08-2017

 2. Shift/ Kolonne Bateau Gulvlengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg vil aldri kjøpe mine kjempeklær noen andre steder igjen. Jeg skjedde å komme over Bridesire-området ved et uhell, og jeg er så glad jeg gjorde. Jeg har bestilt to kjoler så langt ... begge var flotte og virkelig sto ut på et stadium fylt med flotte kjoler. Jeg er nå en kunde for livet. BTW, mine foreldre sa å si takk også for de rimelige prisene.

  Kunde: Vera Dato:18-08-2017

 3. Shift/ Kolonne Øse Kort / Mini Kort Erme Stretch Sateng Kjole

  HERREGUD! Hvor har dere vært hele mitt liv? Jeg gleder meg ikke til vårt årlige sluttårsfest coz jeg hadde ikke noe å ha på seg. Jeg vet, lol. Jente probs. Men en venn av meg kjøpte noen kjoler til datterens prom fra deg og fortalte meg å sjekke det ut. Jeg ble ikke skuffet! Yay for sluttårsfest!

  Kunde: cauline Dato:29-08-2017

 4. Shift/ Kolonne Stretch Sateng Knelengde En Skulder Kjole for Brudens Mor

  Hallo. Kjæresterne mine og jeg trengte identiske kjoler til en hønefest og vi fikk alle våre størrelser. Butikken engang enige om å bytte ut en av kjolene som viste seg å være litt små for en av oss. Det var veldig bra kundeservice, og det fikk meg til å føle meg så verdsatt som kunde. Jeg er så glad, og jeg håper at alle dere finner drømmekjoler.

  Kunde: Kimberly Dato:09-09-2017

 5. Shift/ Kolonne Sateng Chiffon Gulvlengde V-hals Kjole for Brudens Mor

  Datteren min hadde et bryllup tre måneder da jeg bestemte meg for å se etter en gave til stede under bryllupsdagen. Jeg ble rådet av vennene mine til å sjekke Bridesire e-handelssted. Jeg kunne finne varierende design for ulike anledninger. Jeg sjekket på brudekjole kategorien og bestilte en kort silkeaktig gylden kjole. Kundesupportdame var innbydende og villig til å overbevise meg om å kjøpe. Senere bestilte jeg brudekjole, og jeg ble varslet om den nye kjole noen dager etter forespørselen. Jeg setter pris på rask service og kvaliteten på kjolen jeg fikk. Det er et godt nettsted å bestille varer.

  Kunde: mery astrid Dato:20-09-2017

Beste Tilbud