Hjem >  Brudekjoler >  Prinsesse
En vakker og kongelig stilig design, brudekjole prinsesse er best definert av navnet. Denne kjole passer for en prinsesse og passer best til et prinsesseformet bryllup.
Visning 1 til 24 (av 160 produkter)

1  234567

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  234567

 Gå til 

Prinsesse brudekjoler til et eventyr bryllup

Følg kongelig på bryllupsdagen i en fantastisk prinsesse-stil brudekjole. Gjør dine eventyrlige bryllupsdrømmer til virkelighet når du fullfører turen til alteret med en wow i en vakker beaded ballkjole. En prinsesse brudekjole er også referert til som en a-linje brudekjole. Denne silhouetten begynner med en transposisjon av hoften, som deretter sprer seg. Navnet på A-linjen beskriver den skarpe tilbøyelsen til skjørtet, som kommer nær bokstaven "A". Mens de fleste prinsesse brudekjoler har et montert bodice, er dette ikke nødvendigvis en del av noen prinsesse brudekjole. Effekten er at kjolen tar på seg en skånsom klokkeform, men ikke alle prinsesse brudekjoler fyller skjørtet med tyll under. I stedet faller disse uncoated skjørtene til gulvet i myke folder. En prinsessesilhouette er en av de mest klassiske og populære brudekjole stilene, og de fleste bruder vil umiddelbart gjenkjenne stilen.

Hvilken kroppsform passer best med en prinsesse kjole?

En prinsesse eller A-linje brudekjole er universelt smigrende. Petite bruder kan velge en smalere A-line kjole for å forlenge kroppen og skape mer høyde. Lite bruder som vil ha denne effekten, bør ikke velge en prinsesse kjole med en bestemt midje, ellers vil kroppen bli visuelt kortere. Tall bruder vil se bra ut i hvilken som helst stil, men volumet på en prinsesse brudekjole vil visuelt redusere høyden. Bruder som har brede skuldre kan bruke en prinsesse brudekjole for å visuelt balansere kroppene sine. Volumet av et prinsesskjørt reflekterer brudenes skuldre og gjør at midjen ser liten ut. Bruder som er pæreformet og vil gjemme større hofter og en bred butt, vil elske volumet på en prinsesse brudekjole som bare dekker alt under livet og hofter. Bruder som er buede eller fulle, kan ha en prinsesse brudekjole med en veldefinert midje for å trekke oppmerksomheten mot en mindre midje og markere en timeglassform. Hvis en brud ikke vil vise litt tykkere armer, kan hun velge brudekjoler med ermer.

Hvilke tilbehør er perfekte for en prinsesse kjole?

Et langt slør går bra med en prinsesse kjole, men du trenger ikke nødvendigvis et slør, tiara, øredobber, halskjede, etc. Tilbehør gir et unikt preg på utseendet ditt, men en overflod av smykker kan se overdrevet ut med en kjole som allerede er rikt dekorert. Ta vare på de fremtredende egenskapene i kjolen din og bestem deg for tilbehør. Hvis kjolen din har en forsiktig halsring, velger du et par øredobber i stedet for et kjede (dette kan se for "ønsket"). For en kjole med en enklere stil, prøv et dristig utsagnshalsbånd eller en fascinator. Når det gjelder øredobber, se på frisyren din. Hvis du forlater håret ditt under og over ørene dine, vil små dråper øredobber være tilstrekkelig. Hvis brudekjoler er toppet, kan en myk armbånd eller et smalt kjede kombineres med det, ellers ser designen ut overbelastet.