Hjem >  Spesielle Anledninger >  Ballkjoler

Filtrer etter

    Bryllupssteder

    Bakside Detaljer

    Handle etter Pris

Bridesire er den beste nettbutikken for din ballkjoler. ❤ Mange alternativer, billige priser og høy kvalitet.
Visning 1 til 24 (av 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  234567891011

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Øse Asymmetrisk Ermeløs Chiffon Kjole

  Min mann og jeg hadde dette presserende møte på fire dager, og jeg hadde ikke en anstendig kjole til hvor til anledningen. Vi krysset fingrene og bestilte en kjole fra Bridesire, og siden det var vår første gang, kunne vi ikke hjelpe nøtten å bekymre seg om levering skulle være i tide. Til vår overraskelse hadde vi den nøyaktige kjole som vi hadde bestilt innen to dager. Prisen var også lommevennlig og tjenestene generelt utmerket. Bridesire hele veien.

  Kunde: Beatrice Dato:03-08-2017

 2. A-linje Av-skulderen Sweep slep Ermeløs Organza Blonde Kjole

  Min kone har en bursdag snart, og jeg ønsket å gjøre noe spesielt for henne. Hun elsker teatret, så jeg fikk oss noen billetter til et kommende show. Jeg ønsket også å få henne en ny kjole for å vise henne hvor mye jeg elsker henne. Jeg er en komplett idiot når det gjelder shopping. Heldigvis hjalp damene på Bridesire meg ut. Jeg endte opp med å snakke med et par damer fordi da jeg først ringte, visste jeg ikke hvilken størrelse eller farge å få. Jeg måtte snike og se på min kones andre kjoler for å finne riktig størrelse. Da ringte jeg tilbake med sin størrelse og en annen dame hjalp meg med å plukke ut kappen og fargen. Du damer reddet meg på dette! Bursdagen hennes kom og hun elsket absolutt kjolen vi plukket ut og vi hadde en flott kveld på teatret. Jeg har dere damer for å takke for det!

  Kunde: charlotte Dato:08-08-2017

 3. A-linje Juvel Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg vil gjerne takke dere for å være tålmodig da jeg lagde bestillingen min. Jeg er fornøyd med kjole da det ser fasjonable og stilig ut. Emballasjen så så fin ut som noen hadde trodd at kjole var så mye dyrt. Jeg kan ikke glemme dine rimelige priser, jeg elsket alt.

  Kunde: Saija Dato:13-08-2017

 4. A-linje Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Sateng Kjole

  Jeg elsker Bridesire på grunn av deres raske levering. Kjolen min kom fire dager tidlig, noe som er bra, for hvis det hadde noe galt med det, ville jeg fikse det før dagen jeg ville sette den på. Jeg foretrekker å handle med deg igjen uten å nøle. Gutter dette er selskapet å handle med.

  Kunde: tonia Dato:18-08-2017

 5. A-linje Kjæreste Asymmetrisk Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg hadde søkt etter uker for den perfekte promkjole da nettstedet ditt kom opp på Google-søk. Jeg elsket alle kjolen jeg så, jeg kunne ikke kjøpe bare en. Moren min var veldig sur på meg, men det er greit fordi vi har den samme størrelsen, og hun tok en av kjolene til å gå på en date natt med pappa samme dag som min prom! Jeg kommer definitivt tilbake for flere kjoler i fremtiden. Takk skal du ha Bridesire!

  Kunde: Denise Dato:23-08-2017

Beste Tilbud