1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Svart
Hvis du vil komme inn i et arrangement som bærer en tradisjonell kjole med et snev av å være sexy, så gå for svarte aftenkjole på denne anledningen.
Visning 1 til 36 (av 46 produkter)

1  2

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2

 Gå til 

Aftenkjoler Svart: Den fasjonable all-rounder

Allerede sa Coco Chanel i sin notat til Vogue at over tid vil svarte selskapskjoler bli et plagg som enhver kvinne kan og vil bruke med smak. Hun burde være helt riktig. I dag er svarte kjole den absolutte klassikeren av mote, og derfor finnes det i hver kvinnes garderobe. Lang eller kort, smal eller bred: Den har revolusjonert mote og er ikke uten grunn så populær. Black evening dresses er tilgjengelig i et bredt utvalg av stiler, stiler og prisklasser. De kan kombineres med omtrent alt og er derfor absolutt favoritt av mange kvinner.

Svarte kjoler er revolusjonerende mote

Nesten hver kvinne har minst en i hennes garderobe: svarte kveldskjole! Ikke rart, fordi disse er alltid verdt en investering. Tross alt, fargen er fantastisk ukomplisert, passer til enhver anledning, og kan fritt kombineres og styles etter ønske. Coco Chanel oppfant den svarte kjole allerede i 1920-tallet. I mote Olymp gjorde den svarte kjole den gjennom mange forestillinger som Audrey Hepburn eller Marylin Monroe. I mellomtiden er det den svarte kvelden kjole i en rekke former, kutt og varianter. Likevel er det fortsatt en av klassikerne i moteverdenen i dag. Enten en elegant middag eller for spesielle anledninger: Den svarte kjole kan kombineres perfekt til en rekke anledninger og er derfor svært ukomplisert. Når den er kjøpt, vil den forbli lenge i skapet, fordi den kan kombineres igjen til en rekke anledninger.

Hvordan kan du lage svarte kveldsklær?

Black evening dresses vet egentlig nøyaktig hvordan mote fungerer. Mindre er selv med disse klassikerne mer. Svarte kjole kjennetegnes spesielt av deres minimalistiske karakter og retter alle øyne alltid på de viktigste. Av den grunn inviterer svartkjole til mange tilbehør, noe som kan være - avhengig av anledningen - iøynefallende. Statement halskjeder eller øredobber i kombinasjon med en svart kveldskjole gir et spesielt vellykket utseende. Selv et stort par solbriller setter den svarte kjole perfekt i scene. I tillegg til tilbehør, kan stylingen selv være fancy og iøynefallende. De forskjellige teksturene og kuttene viser hvordan utskiftbare svarte kjole er. Så det er korte modeller som cocktail kjoler og case kjoler, som gir utsikten over pumper og ben gratis. Hvis valget er for en kort kjole, bør kveldskjolen være lukket øverst. Svarte kveldskjole kan imidlertid også være utstyrt med paljetter, fliser eller utskjæringer, noe som gir dem en meget ekstravagant berøring. På denne måten blir den svarte kjole umiddelbart en iøynefallende. Passende tilbehør som iøynefallende høye hæler eller grove bikerjakker gir en moderne og uformell stil. Den svarte kveldskjole kan kombineres igjen og igjen på grunn av sin enkelhet.