1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Vintage
Hvis du er mer av en tradisjonell dame, fortjener du å gi deg et tidløst utseende som bare en aftenkjoler vintage kan tilby.
Visning 1 til 36 (av 107 produkter)

1  23

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  23

 Gå til 

Elegante vintage kjoler til spesielle anledninger

Vintage kveldskjoler ser elegant ut og utmerker nostalgisk sjarm samtidig. Foreløpig er aftenkjoler lange i det populære retro-blikket i vogue. Designerne bruker svært forskjellige epoker, så det er noe for enhver smak. For eksempel er det flotte modeller av lange ermer fra de gylne tjueårene. Disse glitrende modellene presenteres i tiltalende metalliske toner og er vanligvis dekorert med paljetter eller frynser. Hvis du har lyst på et fiftiesevis, bør du definitivt ta en kveldskjole med en bred svingende petticoat. På sekstitallet hadde kvinnene på spesielle anledninger så plutselig kjede kjoler. Enkle modeller i farger som burgunderrød og grangrønn ser spesielt høytidelig ut. Et stilig 70s-Jaher-utseende lykkes med kveldskjoler, som var dekorert med lekre flammer. På 80-tallet oppdaget de skulderputer, som ikke stoppet selv før kvelden slitasje. Hvis det er for mye av en god ting for deg, så velg en bred kjole laget av et litt skinnende stoff og kombinere det med et bredt midjebelte. Dette utseendet var også helt hip på 80-tallet. I dag gjør han for en kul retro stil.

Kombiner vintagekjole på riktig måte

Stilfulle vintage kjoler er flotte for en rekke anledninger. Du kan ha på seg kvelden kjoler på et cocktailparty, på en kunstutstilling, på din beste venns bryllup, eller på en elegant restaurant. I tillegg til kjole skal selvfølgelig tilleggsutstyret stemme. Bare de gir antrekket sluttprøven. Fringkjole på 20-tallet passer for eksempel perfekt med en slående hodeplagg, som Fascinator. Selv hårbånd som er dekorert med fjær, passer til dette ser ut som en hanske. På 50-tallet likte kvinnene å binde merkbare buer i håret. Modeller med søte polkadoter passer perfekt med petticoat. Nå er alt du trenger å gjøre, å få de kule frisyrene fra dette tiåret. For 60-tallet er iøynefallende og fargerike tilbehør, i form av fargerike øredobber og armbånd det optimale valget. De spekulerer dyktig opp den enkle skiftkjole fra denne tiden. For å gjøre dette bruker du det høyest mulige håret, som er strengt bundet sammen. Dutt og updo er like tillatt. Bare et tiår senere ble floppy hat et av de mest populære tilbehørene noensinne. Du kan også ha det fantastisk på en kveldskjole. Det gir deg et spesielt ladylike utseende. Elegant sølv eller gull smykker fullfører utseendet. På 80-tallet begynte kvinner å ha på seg ekstra lange perlekjeder med sine aftenkjoler, og de ønsket å ha på seg flere over hverandre. En skulder veske fullfører utseendet.