Hjem >  Brudekjoler >  Imperium
Stort utvalg av brudekjole imperium. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Vi har den største samlingen på nettet. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (av 202 produkter)

1  23456789

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  23456789

 Gå til 

Empire brudekjole trives mange kvinner på grunn av sin store størrelse. Denne kjolen har en veldig høy midje, som ligger like under brystet, er en forvirrende enkelhet, men kan forbli veldig elegant. Den kan avvises i bustier, med håndtak, og dens hals og lengden kan tilpasses. Hvis du er ute etter en romantisk kjole og minner om andre tider, kan imperiet brudekjole appellere til deg.

Denne kjole passer til morfologi, og størrelsen under bysten bidrar til å skjule litt overvekt, mens du setter brystet i verdi, noe som gjør brudekjoler gravid ganske akseptabelt. Vær imidlertid forsiktig med å velge en størrelse som gjør at fremtidige brud og mor kan puste seg trygt. Fluiditeten av kjole hjelper også med å forfinne og forlenge silhouetten.

Det finnes modeller med alle slags halsbånd, små brystene vil sette pris på v-necklines, mens kvinner med litt større bryst vil bevege seg mer mot en rett hals. Kjole kan komme med ermer - i blonder for mer delikatesse - eller være blottet.

Dette er en modell hvor du kan finne draperier, enten på toppen av kjolen, på skuldrene eller på hele plagget. Kjolen kan være lang, selv veldig lang og ha et lett tog hvis detaljer vil bli jobbet med finesse, eller det kan tvert imot forkorte den til en mer moderne side. Det er en kjole modell som gir mest kreativitet. Dens enkelhet er dens styrke, og det er de små detaljene som blir bragt av designeren, i detaljene eller fargen, som vil gjøre hele forskjellen mellom de forskjellige modellene av imperiet brudekjole. Det kan inneholde tulle og blonder i ryggen og på ermene, for å komme nærmere den tradisjonelle modellen av brudekjole, eller tvert imot å være resolutt moderne, med utskrifter eller i andre materialer.

Ved ulemper bør det bemerkes at denne kjolen ikke er egnet hvis man ser etter volum eller en brudskjole storskala og voluminøs prinsessestil. På samme måte kan kvinner med store bryster ha noen apprehensions med denne kjolen, men mange modeller av denne kjole eksisterer, med tanke på denne typen kriterium. Denne typen kjole er like populær som A-linje brudekjoler, men tilpasses lettere enn sistnevnte til forskjellige morfologier.

Det tilbehør som oftest bæres av et imperiums brudekjole, vil avhenge av flere parametere. Hvis for eksempel halsen er rett, unngås halskjeder, de er så foretrukket en krage i nakken. For å bryte den falske enkelheten av kjolen, unngås tradisjonelle boller, og de foretrekker en halvvis frisyre, som en halv chignon overfylt av en krans av hvite blomster.