1. Hjem
  2.  > 
  3. Om oss

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Om oss

Bridesire.no
DRESSBOOM LIMITED
2nd Floor Avebury House
55 Newhall Street
Birmingham
West Midlands
B3 3RB
United Kingdom
[email protected]

 

 

Er Bridesire.no den globale ledende online forhandler for bryllup kjoler, kjoler for spesielle anledninger, bryllup fest kjoler og tilbehør. Kunder kan bla gjennom den enorme online selection og velge sin favoritt kjoler med stor tilfredshet. Bridesire.no stolt eksepsjonell kundeservice, høy kvalitet og rimelige priser.

Topp 6 Grunner Til å Handle Hos Oss

Den beste kilden til turn your begivenhet til noe virkelig spesielt

For bryllup, jubileer og fester av alle slag, forsyninger og moter du bruker gjenspeiler viktigheten og glamour for anledningen. Få de beste elementene for ditt arrangement uten å bryte budsjettet på Bridesire.no. Vi er en pålitelig global online forhandler som gir deg den høyeste kvalitet arrangementet rekvisita fra skreddersydde couture brudekjoler og unike smykker til et bredt spekter av elegante partiet forsyninger-for å gjøre din spesielle øyeblikk uforglemmelig.

Den håndverksmessige kvaliteten og rimelige priser en spesiell anledning fortjener

Bridesire.no forstår viktigheten av ditt arrangement, det er derfor vi bare gi den høyeste kvalitet materialer og design i alt vi leverer. For kjoler, har vi over 1,200 stiler som tilpasses og skreddersys til dine eksakte spesifikasjoner. Og alle våre valg er utrolig rimelig, starter på kun $79 og med besparelser på opptil 60 % avslag konkurrentenes priser.

Se din beste på din spesielle dag

Fra brude kjoler til kvelden kjoler, du fortjener å se de mest fantastiske under den store begivenheten. Bridesire.no gjør din fantasi til virkelighet ved å gi eksepsjonell couture brude mote og upåklagelig design til rimelige priser. Våre samlinger bruker kun materialer av høyeste kvalitet og detaljering, skape stiler som ikke bare er tidløse, men som også representerer det beste i verdi.

På døren, når som helst, hvor som helst

Det siste du trenger for ditt spesielle arrangement er en sen levering av et avgjørende element (som en brudekjole eller essensielle partiet forsyninger). Bridesire.no setter dine prioriteringer første og skip over hele verden med slik som DHL eller UPS. Vi tilbyr rask levering samt budsjett bevisste valg. Som vi bruker internasjonalt klarerte logistikk-leverandører, får du trygghet å vite at viktige forsyninger vil være der når du trenger dem.

Tillit og sikkerhet mens du handler

Online shopping kan være skremmende i vår moderne tidsalder Internett-svindel. Men det trenger ikke å være slik. Bridesire.no tilbyr en sikker og trygg shopping miljø for alle kunder. Vi bruker troverdige betaling systemer, integrere VeriSign er globalt anerkjent betaling teknologi, og godta kredittkort, debetkort, bankoverføring, Western Union, og PayPal-betalinger. Nå har du lettere for å betale som du liker og tillit til at din informasjon er sikker.

Alltid ser ut for deg

Vi forstår at forberedelsene til den store hendelse kan være stressende nok. Det er derfor vi leverer i verdensklasse kundeservice for å sikre din shopping opplevelse på Bridesire.no er så glatt og behagelig som mulig. Enten du har spørsmål før du bestiller eller etter varene har ankommet, har vi erfarne kundeservice fagfolk tilgjengelig via live chat eller gjennom rask respons billett system. Fra begynnelsen til slutten av shopping erfaring med oss, er vi opptatt av å gjøre deg lykkelig.