1. Hjem
  2.  > 
  3. Om oss

Om oss

 

 

For omtrent 12 år siden bestemte vi oss for å bli ulik tradisjonelle brudebutikker og andre brudeselskaper. Bridesire ble grunnlagt for å gi bruder den billigste kostnaden og den høyeste kvaliteten kjoler på nettet. Kjolene våre er helt nye og har heller aldri blitt prøvd på. Våre priser er omtrent 80 % lavere enn hva andre tradisjonelle brudebutikker tilbyr.

 

Hos Bridesire har vi over 2500 unike design. Vi har et team på mer enn 50 begavede og erfarne klesmakere og designere. Det du får er nøyaktig det du ser på bildene.

 

I tillegg, i motsetning til tradisjonelle brudebutikker og andre selskaper, tar vi gjerne imot returer og bytter for å hjelpe deg med å få den perfekte kjolen uten problemer. Hver kjole kommer med en cashback-garanti. Se våre retningslinjer for retur/refusjon for mer informasjon.

 

Shopping med Bridesire er trygt og praktisk. Med våre kunderepresentanter som venter 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Du kan være sikker på at spørsmålene du har kommer til å bli avklart på en vennlig, kunnskapsrik måte. Du kan oppnå oss ved å sende oss en e-post eller bruke vår unike nettprattjeneste .

 

Vi forventer å hjelpe deg med å finne din perfekte kjole. Bridesire er beæret over å få splitter nye førstekvalitetskjoler til så mye som 80 % lavere enn andre brudebutikker. Vi klipper og skreddersyr alle kjoler selv. Hovedårsaken til at kostnadene våre er så lave er fordi vi ikke har overheadprisen til vanlige brudebutikker.

 

Velkommen til Bridesire!