1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Kort
Hvis du er ute etter kjoler korte, er du på rett sted. Stort utvalg av aftenkjoer korte. Trolig den største samlingen på internett. Alle størrelser og farger er tilgjengelig.
Visning 1 til 36 (av 337 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2345678910

 Gå til 

Korte kjole på kveldene - Den perfekte opptreden av feminin eleganse

Hvilke arrangementer passer for cocktail kjoler?

For eksempel, hvis du er invitert til et bryllup, kan de kvinnelige gjestene kle seg så elegant med en knelangs klassisk cocktailkjole. Her er hovedsakelig modeller av chiffon eller edel blonder som Figurschmeichler. Hvis det er en større familie feiring eller en corporate event, tilbyr i prinsippet en elegant skift kjole. Mørkere nyanser av blå og grønn eller pastell nyanser er det ideelle valget avhengig av sesong. Knelengden, underbelagte selskapskjoler kan omdannes til ekte iøynefallere, for eksempel av ekstravagante sandaler eller pumper. For kjøligere timer, for eksempel, er en cape laget av fineste bomull også egnet.

Fine materialer og sofistikerte kutt

Sexy kjoler er forutbestemt for å holde deg danse hele natten. Gode cocktailer, varme beats - det er oppskriften på rousing fester. I tillegg til den stilige sorte, med chiffonghylser, utskjæringer eller snøreinnlegg er en iøynefallende, for eksempel, med korte skulder eller off-shoulder avis kjoler. Lekfulle detaljer som fargerike paljetter eller fløyter på ermene og skjørtet understreker ytterligere den feminine silhuetten. Sofistikert rygg og nakkebånd utstråler glamorøs sjarm.

Den kortere og mer figurerende kjole på de korte kjoleene, jo mer forførende ser de ut. I modeller som arbeider med en viss mengde spandex (for eksempel kroppsformede trykk kjoler), kan damer i alle aldre danse bekymringsløse og fortrinnsvis bevege seg. Røde nyanser har en svært sensuell effekt, og svarte eller grønne med blonderinnlegg gir brukeren en mystisk berøring. Korte kjole kan også kombineres med en kul denim eller bikerjakke i stilbrudd. Høye hæler og en minimalistisk pose fullføre dette kreative utseendet.

Hvilke tilbehør passer for korte kjole?

Spesielt enkle cocktail kjoler kan enkelt oppgraderes raskt ved hjelp av et par klokt valgte tilbehør, gjenskapes igjen og igjen og formet i henhold til stemningen.

For at elegante og ekstravagante kveldsklær perfekt presenterer den respektive silhuetten, er en velegnet usynlig bh absolutt nødvendig. Til dette formål, anbefaler eksperter naken lim bras. Det er veldig viktig for korte kjole kjære smykker. Spesielt populære og effektive er enten ekte kjeder laget av sterling sølv, hvitt eller gult gull. Høykvalitets mote smykker i disse fargene er også favorisert av damer, siden det lave prisnivået tilbyr et stort utvalg av mulige design. Hvis du liker det klassisk og stilig, kan du stole på et dyrebart perlekjede.

Hvilke sko anbefales for kort kveldsdrakt?

Korte kjoler kan lett stå stående sko som pumper. Hælene skal imidlertid være smale til filigran, da de ser mye mer elegant ut på foten enn klumpete eller brede hæler. Videre bør skoene med en klassisk utseende tilsvare farge med den korte kjole. Som en pose er en clutch, som så er eleganse og stil undervist. Koblingen bør være basert på skoens farge. Moderne og trendy antrekk tillater imidlertid også forskjellige farger i tilbehør - men materialene skal alltid være edle.

Noen regler damer bør vurdere for korte kjole

- De valgte smykkene må ikke distrahere fra kvelden kjolen. Overdreven store øredobber, utsagnshalsbånd og armbånd er ofte billige.

- Ikke bruk sporty flate sko eller loafers for en kort kjole, da dette vil miste elegansen. Delikate pumper med stiletthæl, for eksempel, er et sjarmerende og elegant alternativ.

- Undertøy, som bh, bør ikke være under noen omstendigheter. I tillegg er saftige blonderkopper ekstremt ugunstige.

- For en kort kveldskjole er store poser som XL-poser eller shoppere en absolutt no-go. Slike modeller tar glansen av noe festlig antrekk og formidler uvitenhet.