Siste: 09/26-10/03
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. A-linje Blonde Tyll Juvel GulvlengdeBrudekjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Blonde Tyll Juvel GulvlengdeBrudekjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett: A-linje, Prinsesse
Utringing: Juvel
Fald/Slep: Gulvlengde
Ermelengde: Kort Erme
Utsmykning: Blonde, Blomst(er), Pick-up Skjørt
Bakside Detaljer: Glidelås
Fullt Foret: Ja
Innebygd BH: Ja
Stil: Glamorous & Dramatic
Stoff: Blonde, Tyll
Vist Farge: Elfenben (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/01/19 07:35:51
  Iman
  Hallo! Jeg kom nettopp hjem fra en tre-dagers bryllupsreise i Singapore med mannen min, så jeg glemte å legge igjen en tilbakemelding på hvor heldig jeg er å plukke deg som skaperen av mine brudekjoler. For å oppdatere transaksjonen bestilte jeg en mermaid brudekjole med feie tog og halter hals fra deg for noen måneder siden. På grunn av produktets overraskende rabatterte varer, fikk jeg også to blomsterjente kjoler og to brudepike kjoler. Alle disse er aline skede og i lyserødtone. Jeg var i høy ånder da jeg mottok varene to måneder etter i veldig god stand og i veldig fin emballasje. Da vi kledd på kjole, var en av brudepikeens kjoler litt løs på bysteområdet, men det er ingenting å bekymre seg for fordi det ble løst med en gang. Mine samt kjolenes rett er 100% perfekt! Flott passform, fantastiske detaljer og draperier, og veldig modig design. En annen god nyhet er at jeg bare betalte mindre enn 1500 for alt. Er det ikke så stor besparelse?!

   2017/12/06 16:27:27
  Ellen
  Min svigerinne er fem måneder på vei da broren min bestemte seg for å gifte seg med henne. Deres bryllup er 20. mai, men han vil at alt skal være klart denne måneden. Min fremtidige svigerfamilie er så opptatt, og å finne en god kjole for hennes spirende mage, ville definitivt ta tid, så jeg tilbød å finne en elegant kjole som ville få henne til å se varm til tross for at hennes mamma var kroppsform. Jeg lette på nettet i nesten to dager og ærlig, jeg har ikke funnet en god en som ville utfylle hennes fine hud og lange ben til jeg stødte på Bridesire. Den har en loooooong-liste over modige brudebrikker. Da jeg fant denne fantastiske mødrekappen / kolonnen kjære chiffongkjole med feintog, visste jeg at min svigerinne ville se fantastisk i det også, og jeg hadde rett! Hun gråt da hun kledde kjolen fordi målingene ble fulgt veldig nøyaktig og hver vinkel så perfekt ut. Hun kan ikke slutte å si takk til meg ... og jeg tror takk, det er ikke nok til bridesire også. Så for alle damer som er på utkikk etter den perfekte spesialdesignede kjole, vil du ikke angre på om du får det på Bridesire.

   2017/11/12 17:34:25
  Patricia
  Fikk kjolen for en time siden. Målinger - perfekt! Lengde - perfekt! Farge - perfekt! Jeg elsker deg kjolen. Takk!

Skriv en anmeldelse for A-linje Blonde Tyll Juvel GulvlengdeBrudekjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *