Siste: 05/08-05/15
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Brudepikekjoler
 6.  > 
 7. A-linje Chiffon Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Chiffon Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett: A-linje, Prinsesse
Utringing: En Skulder
Fald/Slep: Gulvlengde
Midje: Naturlig
Ermelengde: Ermeløs
Sleeve Type: Ermeløs
Utsmykning: Kruser, Side Draping
Bakside Detaljer: Glidelås
Fullt Foret: Ja
Innebygd BH: Ja
Boning: Ja
Stoff: Chiffon
Vist Farge: Sølv (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/02/13 08:36:54
  Michael
  For fem måneder siden sjekket jeg ut nettstedet ditt, og jeg er glad jeg valgte dette stedet. Jeg trengte en svart cocktailkjole for organisasjonens fundraiser, og jeg så en del på nettstedet bare for små, sorte kjoler. Min favoritt svarte kjole på nettstedet ditt var kjole-lengde blonder chiffong kjole, men samlet kjøpte jeg fem av dem siden de var på salg. Etter at jeg fikk kjolen, prøvde jeg dem på og de passer akkurat. Kjolen ble laget av de beste stoffene, og da jeg deltok på fundraiser dette siste helgen, ga alle meg komplimenter. Jeg er glad Bridesire er tilgjengelig for de som søker de beste spesielle anledningen kjoler. Jeg vil anbefale dette til de som trenger formalwear til anstendig priser. Denne butikken har et vennlig og kunnskapsrikt personale, og kvaliteten er flott.

   2018/02/08 21:26:21
  Derya
  Det var datterens avgangsdag, og hun trengte en kjole til å ha på seg etter hendelsen. En venn av meg henviste meg til å prøve Bridesire, noe som jeg tvilte på. Vel, alle mine teller viste seg til glede da datteren min prøvde kjolen og fant ut at det var en drøm som var oppfylt for henne. Jeg ville sikkert kjøpe igjen fra Bridesire i hjertet!

   2018/01/26 10:47:29
  Birliba
  Den siste gangen jeg så meg selv, var dette glad da jeg gikk på shopping i et kjøpesenter. Denne gangen gjorde du meg enda lykkeligere på grunn av tjenestene du tilbød media kjøpte en brudekjole fra dere og det var flott. Jeg elsket det så mye fordi det gjorde det som en engel. Med den travle timeplanen for å gjøre forberedelser til mitt bryllup klarte teamet ditt å gjøre alt for media mottatt det tidlig som forventet, og det var så bra. Jeg var så bekymret hvis jeg måtte gjøre en retur igjen, men alt gikk så bra. Du er den beste nettbutikken for å handle med så langt. Jeg vil gjerne fortelle andre kunder som ønsker å handle med deg at de ikke bør bli bekymret for å handle med deg bare på grunn av en negativ anmeldelse, men i stedet prøve dine tjenester og ha en opplevelse. Alt jeg vet er at de vil elske deg enda mer og de vil opprettholde sitt kundeforhold med deg.

Skriv en anmeldelse for A-linje Chiffon Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *