Siste: 05/08-05/15
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. 16 Års Bursdag
 6.  > 
 7. A-linje Halter Knelengde Ermeløs Stretch Sateng Kjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Halter Knelengde Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:Halter
Fald/Slep:Knelengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Paljetter, Perlebroderi, Krystall-detaljer
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Stretch Sateng
Vist Farge:As picture (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2020/02/25 02:20:24
  Tiina
  Jeg var på utkikk etter en brudekjole som ville se virkelig fantastisk ut uten å bryte banken, fant akkurat det jeg ønsket på nettstedet ditt. Du sendte den raskt, og den så elegant ut da jeg gikk nedover midtgangen.

   2019/09/13 19:48:44
  Pia
  Personalet gir deg virkelig VIP-behandling når du går inn i butikken deres. De får det til å føle at det handler om deg og at de jobber med budsjettet ditt også. Jeg var i stand til å finne en kjole som så ut som en million dollar, men koste meg knapt en ting.

   2019/07/17 05:32:21
  Elizabeth
  Denne butikken lagret meg så mye tid på å bli klar for søsters bryllup. Jeg bestilte alle kjolene her og ga nøyaktige målinger. Ingenting trengte å bli endret. Alt passer akkurat som det skal passe. Jeg kommer tilbake for sikker!

   2019/07/04 07:19:42
  Linn Renate
  For å være ærlig, forventer jeg ikke at kvaliteten skal være så god. Kjolen er vakker og passer perfekt til meg. Veldig glad for å ha bestilt en skreddersydd størrelse. Jeg behøvde ikke gjøre noe mer på kjolen min.

   2018/02/18 22:29:00
  Beata
  Jeg vil bare si en stor takk til alle på Bridesire for hjelpen de ga meg til å finne min perfekte brudekjole. Jeg hadde søkt overalt på en kjole som ringte til meg, men fant det ikke før jeg besøkte dette nettstedet. Personalet var mer enn glad for å svare på alle mine spørsmål om kjole og jeg hadde virkelig mange spørsmål. Alle aspekter av tjenesten var utmerket, og jeg følte meg som om jeg var i trygge hender gjennom hele prosessen. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

   2018/02/09 04:16:04
  Valerie
  Av alle nettbutikker som jeg har gjort transaksjoner med, er det best mulig å kjøpe en tilpasset kjole med deg. Jeg bestilte en tilpasset, kort brudekjole til bryllupet mitt neste måned. Jeg ga spesifikt mine mål og gjentatte ganger sier at jeg er 5 måneder underveis. Det er bra at representanten var kult, tålmodig og kreativ som hun foreslo meg design som ville få meg til å se vakrere ut på den store dagen. Jeg er også ganske kort og hun foreslo at jeg har en høy lav kjole i stedet for en kort skjørt. Min, oh min! Jeg kunne ikke tro på mine øyne da jeg så på meg kjolen. Jeg så pent ut og vennene mine holdt fortell meg at kjole så ut som det ble laget akkurat for meg! Takk, Bridesire. Du gjør meg til en rødbror.

   2017/11/28 11:14:20
  FABIOLA
  Jeg organisert min beste venns bryllup for to måneder siden, og jeg var også ansvarlig for brudepikenes kjoler. Uten mye tid til å kjøre til varehuset, så jeg på nettet og så etter en brudesalong. Jeg sjekket ut dette nettstedet først fordi det har mange valg å tilby. Jeg ringte dem to ganger, ga dem størrelsene, og fikk beskjed om å levere den den følgende uken. Det var en forsinkelse på en dag, men det var greit fordi jentene var veldig fornøyd med sine kjoler. Takk, Bridesire. Jeg skal definitivt bestille igjen.

Skriv en anmeldelse for A-linje Halter Knelengde Ermeløs Stretch Sateng Kjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *