Siste: 05/30-06/06
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Skoleballkjoler
 6.  > 
 7. A-linje Kjæreste Asymmetrisk Ermeløs Chiffon Skoleballkjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Kjæreste Asymmetrisk Ermeløs Chiffon Skoleballkjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:Kjæreste
Fald/Slep:Asymmetrisk
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Paljetter, Krystall-detaljer, Perle, Sløyfe(r)
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon
Vist Farge:Royal Bule (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2020/04/01 14:34:36
  Gail
  Snakket mannen min om å behandle meg med en kjole fra dette selskapet, og han liker det like mye jeg gjør. Ikke bare tjener den godt som kveldskjole, den er fantastisk for en natt ute når det bare er oss to. Det kostet ham ikke for mye, så han kunne kjøpe meg en til.

   2019/07/20 11:21:31
  Nicky
  Jeg tror ikke jeg vil aldri gå tilbake til å handle i varehusene for kveldsklær igjen! Kjolen jeg bestilte er perfekt, akkurat det jeg hadde tenkt på og høy kvalitet stoff. Jeg kommer tilbake!

   2019/03/24 01:29:33
  Cathrin
  Sammenligning handler gjøres enkelt. Denne nettsiden har et bredt utvalg av klær og i forskjellige størrelser. Jeg får det jeg vil uten bekymring.

   2018/03/13 13:50:35
  Ardin
  Jeg kom over Bridesire bare ved et uhell, da jeg var i ferd med å gjøre et generelt søk på en brudekjole, samt kjoler til hele bryllupsfesten. Jeg fant nettstedet ditt ganske enkelt å navigere, og alt jeg trengte var bare et klikk unna. Stil og pris ble gjort praktiske på hjemmesiden din, som var silhuettvalget og andre stilvalg. Jeg var raskt i stand til å oppdage den perfekte kjole for meg selv og til det beste prispunktet. Nydelig og helt rimelig. Jeg kontaktet raskt resten av bryllupsfesten og fikk dem til å se på nettstedet ditt, da jeg hadde bestemt meg for at du var veien å gå. Jeg tok fordel av deres live chat og fant sin representant for å være mest nyttig, og faktisk var det dette nivået på kundeservice som faktisk solgte meg. Lang historie kort, jeg bestilte kjolene mine, og må si at hele prosessen var en av perfeksjon, komfort og overkommelig pris.

   2018/03/12 11:20:48
  Pamela
  Jeg er helt forelsket i brudekjolen min. Det kom akkurat i dag, og jeg satte det straks på. Det trenger ikke noen endringer og er virkelig fantastisk. Nå som jeg har kjolen min, virker mitt bryllup ekte. (Crazy, jeg vet.) Takk, Bridesire, jeg vet at jeg virkelig vil være en vakker brud som ser ut som en million dollar, men jeg brukte ikke noe sted nær så mye.

   2018/03/06 14:27:53
  Natacha
  Bare bestilt min Quinceanera kjole !!! Jeg kan ikke vente på det for å komme hit! Jeg så over på nettet for å prøve å finne en kjole som passer til min mors budsjett (hun bare lot meg bruke 200, seriøst ?!) og jeg kunne ikke finne noe som var søtt til i dag! Jeg fikk en veldig fin, gulvlengde dyp lilla kjole som ser ut som om den kom rett ut av et eventyr! Det var super billig, så mamma la meg få en tiara og hansker også! : D Jeg har ventet på evig tid å planlegge denne festen (vi gjør et midnattshagefest tema) og jeg stresset ut over hva jeg ville ha på, men jeg er veldig glad nå! Jeg kan ikke vente på alle å se meg! Jeg føler meg dårlig for jentene som ikke kommer til å gjøre dette og kle seg, fordi jeg vet at jeg vil huske dette for alltid!

Skriv en anmeldelse for A-linje Kjæreste Asymmetrisk Ermeløs Chiffon Skoleballkjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *