Siste: 01/16-01/23
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. A-linje Kjæreste Court slep Ermeløs Chiffon

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Kjæreste Court slep Ermeløs Chiffon

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Denne kjolen lar alle kle seg for å imponere. Med nydelig chiffonsminke med en cinched midje og klassiske beading og applikasjoner, er denne kjolen en show stopper. Med et vanlig linning og et nydelig snitt som klemmer de riktige stedene. Enhver brud vil se fantastisk ut i denne kjolen, ment å klemme hoftene og fremheve ansiktet ditt, det er ingenting å mislike.
Silhuett:A-linje
Utringing:Kjæreste
Fald/Slep:Court slep
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Applikasjoner, Perlebroderi
Bakside Detaljer:Blonde-up
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon
Vist Farge:Hvit (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2020/04/06 21:49:08
  Kelsie
  Nesten absolutt den beste kjoleopplevelsen jeg noensinne har hatt. Plukket kjolen på dette nettstedet og var strålende fornøyd med sin rene kvalitet og elsket de lave kostnadene. Følte meg glamorøs og anbefaler absolutt.

   2019/08/27 11:50:09
  GLORIA
  Jeg har alltid hatt et problem med å handle på nettet på grunn av min størrelse, men jeg hadde god erfaring i denne butikken som lagerfører alle størrelser og nydelige kjoler for alle.

   2019/08/21 18:54:25
  Fran
  Butikkens representantsteam var høflig. De svarte på en vennlig måte da vi kontaktet dem. Hva mer de kler, nådde oss til tiden. Det er her jeg skal handle neste år for den andre datterens skoleballkveld.

   2019/07/18 23:57:41
  Michele
  Shopping er vanskelig for meg. Jeg er en enslig mor med et barn med spesielle behov, så jeg kryper når jeg må gå inn i en butikk. Jeg er så glad jeg bestilte kjolen til å ha på min venns bryllup fra denne butikken. Det er vakkert, rimelig og unikt. Og jeg kjøpte den fra stuen min. Veldig fornøyd kunde her.

   2019/05/13 12:43:04
  Elisabeth
  Jeg var litt nølende først til å bestille fra Bridesire. Men nå som jeg har hatt et par ordrer levert perfekt, er jeg så vant til det. De gir perfekt kvalitet og det også til en rimelig pris. Fargerne er så levende og vaskes ikke, selv etter kontinuerlig vask. Bridesire har fått seg en kunde til livet.

   2019/05/11 14:46:51
  Swea
  Bridesire har de mest trendy antrekkene fra bokstavelig talt et stort utvalg av klær. Jeg kan ikke tro at jeg ikke visste om dette nettstedet før. Det har gjort livet så enkelt. Jeg vil definitivt kjøpe igjen fra dem.

   2019/05/08 02:26:09
  Madeleine
  Kjøpte en festkjole fra denne butikken til bursdagsfest. Jeg må si det er fortsatt i perfekt form og veldig behagelig. Penger betalt av!

   2019/04/23 08:37:09
  Paliz
  Jeg elsker kjoler du leverte til meg Bridesire. De er så vakre. Jeg kan ikke vente på bryllupsdagen å bære dem. Lol !!! Takk.

Skriv en anmeldelse for A-linje Kjæreste Court slep Ermeløs Chiffon:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *