Siste: 05/18-05/25
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. A-linje Kjæreste Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Kjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Kjæreste Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Kjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:Kjæreste
Fald/Slep:Gulvlengde
Ermelengde:Kort Erme
Utsmykning:Paljetter, Perlebroderi, Ruched
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon, Sateng
Vist Farge:As picture (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

    2018/01/04 17:32:41
  Cigdem
  Under min sønns bryllup bestilte jeg en bestilling i Bridesire for en kjole. Jeg brukte muligheten til tilpasset dimensjonering på bestilling. Jeg brukte min beste skredder for å få mine mål godt utført. Jeg sendte målinger til Bridesire, og kjolen min kom som en hanske. Kunder bør prøve dette alternativet spesielt de som er usikre med størrelser. Lengden i tillegg var så perfekt også. De er også tilgjengelige for å chatte en på en mens du bestiller. Jeg elsker Bridesire og det er fra kjenn min nettbutikk.
    2018/03/17 14:10:22
  Brenda
  Når jeg hører noen av mine venner som klager over fattige online klær (spesielt kjoler), handler jeg meg selv. Sannsynligvis har de ikke hørt om Bridesire. Etter mitt første kjøp av en promkjole (som jeg har null klager) gjorde jeg det klart for meg at jeg ikke vil besøke noen annen nettside i en hvilken som helst type klær. Tjenestene der det er kundevennlig og prisene er lommevennlige. Dessuten er deres leveringstjenester kjempebra. Fortsett det gode arbeidet Bridesire.
    2018/03/18 22:05:59
  Heather
  Jeg var i forferdelig behov for en ny LBD for to måneder siden fordi jeg måtte imponere en date. Jeg kunne ikke finne en god som flatterer kroppsformen min. Du ser, jeg har større torsoer og mindre hofter, men jeg drømmer virkelig om å ha på seg en kropp som klemmer LBD som ikke overdriver min manlige form. God ting jeg lyttet til min beste venn da hun fortalte meg å søke etter det i Bridesire. Jeg valgte en fantastisk en og fortalte dem å gjøre alt de kan for å skjule min manlige form. Jeg ble overrasket da de la til et subtelt tog, som subtilt skjuler min manlige form, men smigrer i min passende midtseksjon. Jeg hadde en fantastisk opplevelse med deg, gutta. La meg fortelle deg at min dato faktisk sa at jeg er den sexigste kvinnen han noensinne har datert i 2 år! Min beste venn fortalte meg også at jeg så ultra sexy ut i den. Jeg følte meg veldig smigret og glad 'coz kjolen ble bare solgt til $ 250 på grunn av salget. Å, og før jeg glemmer, så noen av mine fettere på kjole og de er ganske imponert over det, spesielt da jeg fortalte dem om prisen og hvordan jeg fikk den fra deg. De sa de vil bestille fra deg neste måned for deres kommende homecoming party. Takk!
    2019/05/05 15:29:06
  Pernilla
  Har alltid hatt en hard tid på tillit til nettbutikkbutikker, men denne opplevelsen endret helt min oppfatning. Jeg har nylig kjøpt en kurve kjole for uformell bruk og det er behagelig med god stoffkvalitet. Jeg vil vurdere denne butikken for min neste shopping også.

Skriv en anmeldelse for A-linje Kjæreste Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Kjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *