Siste: 05/08-05/15
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Ballkjoler
 6.  > 
 7. A-linje Kjæreste Kapell slep Ermeløs Chiffon Ballkjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Kjæreste Kapell slep Ermeløs Chiffon Ballkjole

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:Kjæreste
Fald/Slep:Kapell slep
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Ruched
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon
Vist Farge:Syrin (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/03/05 19:01:50
  Evelyn
  Vi hadde ingen tid igjen for min fetters bryllup, så vi var desperat på jakt etter en brudekjole. Den beste stuepiken henviste oss til å prøve Bridesire. Med ingen tid igjen legger vi alt ut tillit til Bridesire og håpet på det beste. Faktisk var brudekjole av de nøyaktige målingene, og stilen var enda mer tiltalende enn det vi forventet. Takk mye Bridesire, for det gode arbeidet, anbefaler jeg alle med et bryllup å prøve dem!

   2018/02/20 06:12:31
  thor
  Seriøst ønske jeg hadde visst om Bridesire da jeg giftet seg første gang rundt! Jeg kan ikke tro hvor mange klesvalg de har og farger! Jeg bestiller ikke bare min brudekjole, men alle fem av min brudepike kjoler gjennom disse gutta også! Jeg har bokstavelig talt tilbrakt uker i butikkene og kunne ikke finne det jeg ønsket, og fant det på deres nettsted om fem minutter! Opprinnelig skulle jeg gjøre all min jente i samme farge, men fordi de har så mange valg, tenker vi på å gå kortere kjoler til lengre kjoler og gjøre forskjellige nyanser for en slags ombre-look! Jeg tror dette virkelig kommer til å gjøre mitt bryllup spesielt og jeg kan ikke vente å se disse kjolene personlig, jeg har hørt så mange gode ting om dem!

   2017/12/20 20:45:25
  Kenneth
  Min golly! Jeg forventet aldri min 300€ kan gå så langt! Først av alt trengte jeg en veldig billig kjole å gå med min brudekjole. Bryllupskjolen er en havfrue kutt med ruffles og røde toner, og jeg fikk den fra en venns boutique for ca 1000€. Vel, det var virkelig ganske dyrt, men det var Wang-inspirert, så jeg tror det er greit. Den andre er fra Bridesire. En aline brudekjole med blonder aksenter og røde buer. Jeg ventet ikke mye fordi det var billig, men jeg kunne ikke tro på mine øyne da jeg fikk det. Bildet gjør ikke noe rettferdighet til den faktiske tingen. Produktet er elegant og ser ut som det bærer tusen dollar også. Mange av vennene mine var som, oh! Egentlig? Hva?! Da jeg fortalte dem at jeg fikk kjolen for bare 300€. Takk Bridesire. Du gjorde dagen min.

Skriv en anmeldelse for A-linje Kjæreste Kapell slep Ermeløs Chiffon Ballkjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *