Siste: 06/05-06/12
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Brudepikekjoler
 6.  > 
 7. A-linje Knelengde Chiffon Cowl Brudepikekjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Knelengde Chiffon Cowl Brudepikekjole

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 06/12/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett: A-linje, Prinsesse
Utringing: Cowl
Fald/Slep: Knelengde
Midje: Naturlig
Ermelengde: Ermeløs
Sleeve Type: Ermeløs
Utsmykning: Draping, Sash/Ribbon, Ruched, Krystall Brosje
Bakside Detaljer: Glidelås
Fullt Foret: Ja
Innebygd BH: Ja
Boning: Ja
Stoff: Chiffon
Vist Farge: Sky Blå (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2021/05/28 20:00:39
  Carolyn
  This is a great online store. I sent them an email requesting a scoop-neck ball gown type of dress. I didn't know that there was more to the features that define a wedding dress but the experts guided me through to ensuring that I received a gorgeous wedding gown. Thanks!

   2021/05/10 17:12:09
  Heidi
  I am delighted for the extra services I got from the Bridesire stores by helping to choose the dress for me and ensuring it reached me in time and in good condition despite the restrictions of covid-19.

   2018/02/02 11:45:33
  jari
  Takk Bridesire for å gjøre meg til den lykkeligste bruden i verden. Du hjalp meg med å få min drømmekjole selv om den ikke var i lager i min størrelse. Jeg setter pris på alle thw problemer du gikk gjennom og kundeservice er bare for fantastisk. Jeg vil anbefale vennene mine, jeg tror flere mennesker trenger å lære om nettstedet ditt og slutte å bli gal å prøve å finne kjolen til sine drømmer. Hvis du leter etter en prom eller kveldskjole, kan du finne en her også.

   2017/11/14 18:17:41
  anne-gunn
  Jeg hadde søkt etter uker for den perfekte promkjole da nettstedet ditt kom opp på Google-søk. Jeg elsket alle kjolen jeg så, jeg kunne ikke kjøpe bare en. Moren min var veldig sur på meg, men det er greit fordi vi har den samme størrelsen, og hun tok en av kjolene til å gå på en date natt med pappa samme dag som min prom! Jeg vil definitivt komme tilbake for flere kjoler i fremtiden. Takk skal du ha Bridesire!

   2017/11/06 12:40:36
  Amelia
  Shopping for klær og skjønnhetsutstyr er en ide som jeg ønsker velkommen hver dag. Jeg vet at mange kvinner gjør det også, og det er derfor jeg vil dele med meg mine erfaringer på Bridesire. Jeg har aldri noe bedre shoppingopplevelse enn jeg gjør når jeg handler på Bridesire. Representantene som arbeider i butikken er meget vennlige. De er ikke bare der for å selge, men sørger også for at de selger deg en kjole som passer deg og ikke skremmer deg i stedet. Kort sagt, de har alltid din beste interesse i hjertet. I over et år nå har jeg handlet på Bridesire, og jeg har bare gode erfaringer å dele.

Skriv en anmeldelse for A-linje Knelengde Chiffon Cowl Brudepikekjole :

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *