Siste: 10/24-10/31
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. A-linje Organza Gulvlengde Stroppeløs

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Organza Gulvlengde Stroppeløs

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett: A-linje, Prinsesse
Utringing: Stroppeløs, Kjæreste
Fald/Slep: Gulvlengde
Ermelengde: Ermeløs
Utsmykning: Krystall Brosje, Brusende Krusning, Side-Drapert
Bakside Detaljer: Glidelås
Fullt Foret: Ja
Innebygd BH: Ja
Stil: Classic & Timeless, Elegant & Luxurious
Stoff: Organza, Sateng
Vist Farge: Elfenben (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/03/10 04:21:15
  Lien
  Natten kjæresten min foreslo jeg begynte å lete etter brudekjoler, og trodde det ville ta måneder å finne den rette. Jeg tok feil!! Takket være Bridesire var det lett å finne den rette kjole. Jeg kunne ikke vært lykkeligere med kjolen jeg velger. Det passer til størrelse, så det behøvde ingen endringer, og det var GORGEOUS. Utseendet på kjolen overgikk mine forventninger. Takk for å gjøre det som kunne vært en stressende kjøp en bris.

   2017/12/15 14:26:07
  linda
  Det var min første gang å gjøre en online bestilling, så jeg var veldig bekymret for hva som skulle bli resultatet. Denne tanken fikk meg til å sove mindre da jeg ventet ivrig etter at pakken skulle ankomme. Da jeg åpnet den, var jeg mer enn overrasket over å finne ut at det var utmerket, fargen jeg hadde bestilt. Å ha på seg det var min beste aktivitet den dagen. Alle rundt holdt supplerer meg for den fine kjole. Jeg ville ikke tenke to ganger når du bestiller fra Bridesire.

   2017/12/10 01:16:52
  Kathrin
  Jeg elsker, elsker, elsker Bridesire! Jeg er en stor online shopper, jeg prøver alltid å finne de beste tilbudene, og dette er definitivt topper på listen min nå! Jeg gjør mange arrangementer der jeg må kle seg og betale hundrevis av dollar per kjole legges opp raskt, jeg har to kjoler i dag for prisen på det jeg vanligvis bruker på en! Score! Jeg er sikker på at de passer også fordi de har et flott dimensjonsdiagram, og jeg sammenlignet bare mine personlige målinger, så jeg er ikke veldig bekymret for det i det hele tatt. Jeg elsker hvor mange forskjellige lengder, stiler og farger de har også! De har også super søte tilbehør som jeg har en følelse vil komme hjem på min neste store bestilling også lol! Jeg er veldig spent på å få min forsendelse og flaunt mine moter! Ingen andre kommer til å ha min utseende, noe som gjør meg glad! Gledelig shopping folk, vil du enkelt tilbringe en time å bla gjennom alle disse søte kjoler!

Skriv en anmeldelse for A-linje Organza Gulvlengde Stroppeløs:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *