Siste: 06/05-06/12
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. A-linje Spaghetti Snorer Gulvlengde Ermeløs Sateng Selskapskjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Spaghetti Snorer Gulvlengde Ermeløs Sateng Selskapskjole

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 06/12/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Denne aftenkjolen er unik og glamorøs med en klassisk og perfekt finish. Den er laget av sateng som er slitesterk og behagelig å ha på. Den er også laget med en vakker, skorpeformet utringning som er opphengt av spaghettistropper, unikt broderi, en ermeløs topp og en dyp åpen rygg som gjør denne gulvlengde kjolen veldig attraktiv og sexy.
Silhuett:A-linje
Utringing:Spaghetti Snorer
Fald/Slep:Gulvlengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Broderi
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Sateng
Vist Farge:Svart (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/03/05 18:12:57
  Janai
  Jeg anerkjenner arbeidet til Bridesire e-commerce Company for å tilby bryllupskjoler. I fjor hadde jeg organisert et bryllup. Jeg laget en ordre for en ekteskapskjole som var montert på toppen. Jeg ville ha en flytende kjole best for bryllupet mitt. Jeg ga alle kravene til kjole inkludert fargen jeg ønsket. Jeg sender størrelsen og fargen via e-postsamtalen med kundesupporten. Selskapet tilbød meg akkurat den typen jeg ba om.

   2018/02/26 00:00:30
  Shara
  Ladies, dette er den beste nettbutikken for å handle for din middagskjole, promkjole og brudekjole. Hvis du har en opptatt tidsplan, er alt du trenger å gjøre, fortelle dem fargen på kjolen du vil ha, og din størrelse og vent på dem for å la deg velge en. Jeg gjorde det, og jeg fikk den beste kjolen enn forventet. Disse karene skuffer aldri. Min middagskjole så så vakker ut på meg og kjæresten min elsket det enda mer. La ingen frata deg at de ikke er ekte gutter, men hvis de opplevde det, er det kanskje fordi de aldri passerte budskapet deres så bra. Vet hva du vil og kontakt dem med en gang, og jeg vedder på at du vil nyte bryllupet, middagsdagen eller en begivenhet du skulle delta i den kjole. Til Bridesire jeg elsket hvor bekymret laget ditt var, de fikk meg til å føle seg avslappet.

   2018/01/29 03:17:24
  Vera
  For en måned siden, var jeg på jakt etter en mini cocktail kjole på nettet da jeg ble hekta på en stroppeløs skede kolonne chiffon kjole farget sølv. Den hadde ruffles, side draping og ruches som gjør det ser veldig stilig ut. Jeg nølte ikke med å kjøpe den pronto fordi jeg trodde det var veldig elegant. Varen ankom på kontoret 5 dager senere. Til spenningen åpnet jeg boksen og ble bekymret når emballasjen var krøllet, og tenkte at det kunne være et søppelaktig stykke fordi emballasjen ikke var fin. Til min overraskelse var stykket vakkert og det kompletterer til og med på mitt nye par stilettos. Mine offiserer så det og spurte meg om det spesielt etter at jeg fortalte dem at det bare ble solgt for 74,99€.

Skriv en anmeldelse for A-linje Spaghetti Snorer Gulvlengde Ermeløs Sateng Selskapskjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *