Siste: 05/08-05/15
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Brudepikekjoler
 6.  > 
 7. A-linje Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Chiffon Brudepikekjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Chiffon Brudepikekjole

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Denne vakre brudepikekjolen er utrolig allsidig, noe som betyr at du kan bruke den ved mange anledninger, inkludert bryllup, uteksaminering, fester og mer. Den er superkomfortabel og kan brukes hele dagen uten å føles sliten. Den er laget av chiffon med fôr i sateng. Den har også stroppeløs utringning og ermeløs topp, et vakkert designet ribbende linning og et gulvlengde A-line skjørt som aldri går av moten.
Silhuett:A-linje
Utringing:Stroppeløs
Fald/Slep:Gulvlengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Ruched
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon
Vist Farge:As picture (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/03/25 10:47:02
  janete
  Moren min hadde rett da hun fortalte meg å få min brudekjole fra deg. Den egendefinerte monterte elfenbenstøpte brudekjole var virkelig vakker. Alle målingene jeg nevnte til deg ble fulgt. Selv om hemllinen er litt lang, er det greit fordi min venneskredder endret det enkelt. Hun sa til og med at tilleggene og blonderens lukkedetaljer er prisverdige, som om de er laget av ekte designere og fagfolk. De må virkelig være kunstneriske og fagfolk.

   2018/03/08 13:19:15
  Diane
  Jeg er veldig imponert over kvaliteten kjoler som Bridesire tilbyr, og jeg kan ikke slutte å stirre på min vakre promkjole som de leverte trygt til meg fra sine butikker. Blomsterkjole var godt passende og det forbedret også min kurver tilsvarende. Min prom dato var også så imponert av mitt unike utseende, og kunne ikke motstå å stirre og smilte på meg. Jeg må også si at kjolen vant meg hjertet av min dato, da han ikke vil slutte å snakke om hvor nydelig jeg så. Han er stolt av meg, og vi er så nært sammen som før. Jeg vil alltid handle på Bridesire.

   2018/01/01 07:47:44
  Laura
  Alle på prom kunne ikke komme over hvor utrolig kjolen min var. De var sjokkerte å lære at jeg bestilte det online gjennom Bridesire, spesielt fordi vi alle hadde hørt horrorhistorier om å bestille kjoler online. Lang historie kort, jeg hadde den beste kjolen på prom og prøver allerede å bestemme hvilken kjole jeg skal ha på neste år.

Skriv en anmeldelse for A-linje Stroppeløs Gulvlengde Ermeløs Chiffon Brudepikekjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *