Siste: 05/08-05/15
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Sateng Cocktailkjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Sateng Cocktailkjole

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Ideell for sommeren, denne knelange cocktailkjolen har stroppeløs og en ermeløs øvre halvdel. Med en empire midje som samler seg på knærne for å danne en a-line silhuett, er denne cocktailkjolen den beste for de som vil vise frem skuldrene.
Silhuett:A-linje
Utringing:Stroppeløs
Fald/Slep:Knelengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Blonde, Skerfer / Bånd
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Sateng
Vist Farge:Svart, Hvit (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/03/12 11:52:00
  Bonnie
  Jeg vil si at Bridesire gjorde en fantastisk jobb med å hjelpe meg med å velge riktig kjole for meg selv og mine brudepiker. Vi setter pris på den høye servicen og vennligheten til selgerne der, og det var kult å se det store utvalget av brudekjoler og brudepike kjoler. 2017 brudekjoler på nettstedet ditt så fantastiske! Det var vanskelig å velge mellom kjære sweep tog stil brudekjole og Empire V-hals satin blonder kjole. Til slutt valgte jeg kjæreste tog stil på grunn av sin elegante utseende. Jeg la brudepikerne velge sine egne kjoler, og selgeren ga dem poeng på å velge de smigrende de for sine figurer. Da jeg trengte å gjøre endringer, gjorde de ansatte akkurat det jeg ønsket, og jeg var fornøyd med resultatene. Samlet vil jeg anbefale denne butikken til alle som leter etter de beste spesielle anledningen kjoler.

   2017/12/16 07:21:17
  Gilda
  Jeg skriver for å uttrykke min lykke om brudekjole jeg mottok fra Bridesire. Da jeg først plasserte bestillingen, visste jeg aldri hva jeg kunne forvente, men det jeg fikk overgikk mine forventninger. Det er av høy kvalitet og ekstremt vakker, og det får meg til å føle at det var litt underpriced. Jeg kan ikke finne noen feil i kjolen for å klage - alt om det virkelig flott. Takket være Bridesire var jeg en lykkelig brud, og jeg vil snart shoppe med deg.

   2017/12/03 02:13:20
  Mariarosa
  Min søster er gift og trenger en brudekjole. Siden jeg og min søster er super lukkede, bestemte jeg meg for å kjøpe kjolen til henne. Hun fant to på Bridesire at hun elsket, og vi kunne ikke velge mellom de to. Vi endte opp med å ringe og snakke med Natalie, og hun hjalp min søster velge. Hun hjalp også med å foreslå et sted som søsteren min kunne få sko til å matche. Fantastisk kundeservice, gal! Samlet sett var dette den beste online-opplevelsen som en av oss har hatt i lang tid. Fortell Natalie hun er invitert til bryllupet!

Skriv en anmeldelse for A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Sateng Cocktailkjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *