Siste: 01/16-01/23
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Tyll Cocktailkjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Tyll Cocktailkjole

    
  Mengde:



Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:Stroppeløs
Fald/Slep:Knelengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Paljetter, Niveauer, Perlebroderi, Krystall-detaljer, Ruched, Drapert, Side-draped
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Tyll
Vist Farge:Hvit (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)



Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/03/29 18:54:29
  marilyn
  Du vet ikke hvor takknemlig jeg er da jeg fikk tealengden mor til brudekjole i går. Du skjønner, jeg og min mor hadde faktisk en liten svindel på mine planer om å bli gift fordi hun ikke likte kjæresten min. Men hun kunne ikke stoppe oss lenger 'coz Jeg er allerede 3 måneder gravid, så jeg trodde jeg kunne kjøpe henne en kjole for å få henne til å føle seg ønsket på min bryllupsdag. Gutt, hun gråt! Ja, mamma er veldig emosjonell og alt gjør meg også følelsesmessig, fordi min store dag kommer så snart, og jeg vil ha misforståelser til å avta. Hun gråt ikke bare fordi jeg kjøpte henne en kjole ("coz hun er egentlig ikke materialistisk), men hun gråt også fordi det faktisk var hennes drøm mor til brudekjole! Hun klarte det og hun så fantastisk ut. Takk så mye for å gi kundene lykke gjennom vakre kjoler, imponerende kundeservice og lave priser.

   2018/02/04 04:45:33
  mehtap
  Det er ingen e-handel butikk som gjør det bra enn Bridesire. Jeg elsket kundeservice så mye. De var veldig opptatt av det jeg virkelig ønsket fra butikken din. Hver gang de ville komme i kontakt for å vise meg en rekke kjoler å velge mellom. Jeg fikk kjolen jeg ønsket, og jeg er glad alt var en suksess, og kjæresten min elsket det enda mer.

   2017/11/27 09:06:19
  Giuliana
  Jeg er en bedrift gal, så jeg har ikke tid til å handle for en kjole. Da søsteren min valgte meg som datterens gudmor, kunne jeg ikke si nei og måtte spørre sekretæren min til å handle online for en kjole for meg. Hun handlet på Bridesire og la meg velge kjolene hun fant for meg basert på mine bestemte preferanser. Av de 10 kjoler valgte jeg 6 fordi de fleste av dem er veldig flotte. Da kjolen ankom, var jeg den første som sjekket dem og passet dem umiddelbart. Detaljerne var virkelig fantastisk, og jeg kan se at de har lagt så mye arbeid da de opprettet klærne. Jeg er en veldig nøyaktig person, og noen ganger passerer noen merker ikke mine standarder, men jeg må si at stykkene jeg fikk fra firmaet er A-OK!

Skriv en anmeldelse for A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Tyll Cocktailkjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *